לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הדומינטריקס Ingrid bellemare ההולנדו-שוודית

עבד גברי ושרירי​(נשלט)
לפני 15 שנים • 22 בנוב׳ 2009

הדומינטריקס Ingrid bellemare ההולנדו-שוודית

דומית קשוחה, רעה, אכזרית, סדיסטית ושתלטנית מאד מהרושם שקיבלתי שרק בצורה הזו היא מוצגת לטעמי, סביב שנות ה-50 שלה לדעתי, מנוסה מאד בשליטה, חיה בהולנד היום ושוודית במקור, לא מלכה בתשלום, מנהלת חנות לאביזרי מין וסאדו והוציאה ספרים בנושא השליטה.

נכנסתי לאתר שלה ולאחר קריאה בבלוגים שלה דברים שהעבד הטוטאלי שלה כתב וגם תקצירי הספרים שהיא פירסמה והעלתה לאתר שלה הייתי די מוכה תדהמה שדברים כפי שהיא מתארת קיימים במציאות, עד כה חשבתי שהדברים הללו מתקיימים או בפנטזיה או במציאות באופן חלקי למדי.

בשורה התחתונה היא דוגלת ביחסי שליטה טוטאליים עם עבד על בסיס 24/7 כולל מגורים המוותר על הכל עבורה ושם את גופו , נפשו ורכושו בידיה.
המוטו שלה שהיחסים הללו אמורים להיות שלא בהסכמה, כלומר ההסכמה היחידה של העבד מלכתחילה הוא להכנס לקשר אך מהרגע שנכנס אין דרך חזרה ואין מקום לרצונותיו ודעותיו והוא הופך להיות עבד במלוא מובן המילה, תחת חגורת צניעות מתמדת, מוכה ומושפל וללא שום החלטה בחייו.
ההסבר שלה לעניין הוא שרק כאשר אין הסכמה, העבד אינו יכול להוביל מלמטה, הוא יציית ללא ברירה וכך גבירה אמיתית תוכל באמת להנות מעבד אמיתי.
אם העבד בורח היא מאיימת ע"י סחיטה כי תפרסם תמונות במצבים מביכים ביותר של העבד בכל מקום אפשרי שנראה לה לנכון.
מקריאה בתקציר ספריה או מקריאה מלאה שלהם ניתן להבין לגבי השקפותיה יותר את עולם השליטה.

האם זה בדס"מ אמיתי ? האם ייתכן דבר כזה מבחינת מלכה ומבחינת עבד ליחסים אם אפשר לקרוא לזה יחסים מהסוג הזה ?
כפנטזיה, נשמע מדליק, כמציאות נשמע עצוב מה שמסופר שם עבור העבד יותר נכון לדעתי ואולי אני טועה.

איני יודע עד כמה כל מה שמתואר שם אמיתי, עושה רושם שכן, אתם תשפטו.

http://www.male-slavery.com/home.html
Morticia
Morticia • 22 בנוב׳ 2009
תשמע...
אמנם לא קראתי את כל מה שכתוב שם אבל אין ספק שהיא פופוליסטית ומוכרת משהו
יכול מאוד להיות שהאג'נדה שהיא מוכרת אותנטית מבחינתה
אבל היא עדיין עסוקה בלפרסם את עצמה

המשנה שהיא מתארת זו משנת אונס

בעבר היה סרט בערוץ 8 על זוג נשוי מאנגליה שחי 24/7 כדומית ועבד לכל דבר
הם לא בעלי חנויות ואתרים - הם פשוט נמצאו על ידי תעשיית הסרטים הדוקומנטריים כאנשים מעניינים
גם בחתונה שלהם היה טקס מיוחד כדומית ועבד
מחוץ לבית הם נראים כמו זוג שוויוני ומאוהב לכל דבר
בבית הוא יורד מהבגדים, עולה על מדי העבד והם לא פחות מאוהבים

הם הארד קור בקטע של s&m
זה מה שמדליק אותם
אין שם שום ביטול של האחת את השני
לפחות ממה שראיתי בסרט
יש שם המון אהבה והמון כבוד הדדי

כעבד, הוא נוטה לעשות כל מה שהיא רוצה
אני די התרשמתי ממנה שהיא לא תקח אותו למקום שברור לה שיעשה לו רע

מדובר בנטייה מינית שמטרתה לעשות טוב
לשני הצדדים

ואחד הדברים שעברו מאוד זה שהם מאוד קרובים וחברים נורא טובים
אחת לשני

אבל ככה היא (השבדית ההולנדית הזו כלומר) חיה וככה כנראה טוב לה - לך תדע למה
ומאחר וזו פנטזיה רווחת אז למה לא לעשות ממנה כסף במציאות?
(זה לא ששימור ערכים זה הצד החזק של העידן הקפיטליסטי, אתה יודע...)

אתה שואל אותי?
לקחת מאדם בחירה חופשית באופן מוחלט ולאיים עליו באם הוא ינסה לקרוא על כך תיגר לאורך הזמן?
חטיפה, אונס...
לא נשמע שפוי במיוחד

אפילו ב-owk יש time limits
ושם אף אחד לא מתיימר לטעון שזה לא עסק כלכלי גרידא
Victoria Frances​(שולטת)

ממ..

Victoria Frances​(שולטת) • 22 בנוב׳ 2009
מה שכתוב ומה שנעשה בפועל עלול להיות מאוד שונה ומאכזב.
אינני יודעת גם אני כמה זה נכון..
אני כבר למדתי היטב על בשרי שכל מי שכותב יותר מדי עושה פחות. ותמיד יש יוצא מהכלל אבל אותם לא פגשתי.
וכמובן שכל התאור המסחרי של הרעה, האכזרית, וכ'ו וכ'ו. די .

וכן זה מצלצל טוב ואפילו נשמע מאוד מעניין על הנייר כשתהיה באמת בתוך הסיטואציה לא בטוח עד כמה זה באמת יעשה לך טוב כמו שזה רק כתוב.
הפנטזיות שלי בראש בדר"כ מדהימות!, אבל במציאות הדברים הם שונים וכמובן שבשביל להגשים חלק מהפנטזיות שלי אני צריכה להכיר אנשים מספיק הזויים. אבל מסתבר שהבחורה הזאת השיגה את כולם (:
עבד גברי ושרירי​(נשלט)
כן אבל מעבר לעניין האמינות שלה ומה שהיא מנסה להציג או למכור אולי אף בצורה מתוחכמת מאד בין אם היא חיה את זה כפי שהיא באמת מציגה, הוא העניין שהיא בעצם מנסה להציג ולמכור לנו משהו שהוא מנוגד לכללי האתיקה והמוסר של הבדס"מ, קיום קשר על בסיס אי הסכמה לאחר ההסכמה הראשונית להשלט כאמור וסחיטה באיומים על חשיפת תמונות במצבים אינטימיים של הנשלט באם יחליט לברוח באמצע. שוב כפנטזיה זה אחלה, אם זה קורה באמת מציאות זה נשמע די חולני והזוי (בגלל ששבירת כללי מוסר עקרוניים גורם לנושא להיות קיצוני וחולני בעיניי למרות הפתיחות) ולכן התהייה היא האם היא מנסה למכור לנו כאן בעצם סיפורים דמיוניים שמוצגים כביכול בצורה אמיתית שאכן קרו וקורים במציאות, לא ברור העניין לגמרי.
Morticia
Morticia • 22 בנוב׳ 2009
נראה לי שהיא בעיקר עסוקה במכירת הספר שלה תכלס...
לבטוב​(לא בעסק)
לפני 14 שנים • 10 באוג׳ 2010
לבטוב​(לא בעסק) • 10 באוג׳ 2010
הנושא של חיים כעבד 7\24 מרצון מקובל ביחסי בדסמ במדינות שונות בעולם
ישנן מלכות רבות וגם זוגות שמחפשים עבד או שפחה ליחסים האלה.
מאוד מקובל לחתום חוזה השתעבדות שמסוייג שהכל ייבוצע במסגרת החוק,זאת אומרת שהעבד או השפחה לא יידרשו לבצע מעשים או שיעשו להם מעשים הנוגדים את החוק,כמו כן מוגדרים הגבולות.
מעבר לכך,לאחר שנחתם חוזה העבדות היחסים הופכים להיות של מלכה ועבד שבו היא שולטת בגופו ובנפשו בכל תחום .
העבד משרת את המלכה לניקיון ביתה,בישול,ליווי לארועי בדסמ ובעצם לכל דבר שהמלכה דורשת ואסור לא לסרב,הוא עבד ללא זכויות וחי אך ורק למען ולפי פרוטוקול עבדות מוכתב על ידי המלכה.
המלכה רשאית לעשות ככל העולה בדעתה והעבד ייבצע כולל עונש ומשחק בדסמ,כמובן לאחר הגדרת הגבולות וגם אז ולעיתים וזה מצויין בחוזה מנסים לשבור גבולות.
במקרים רבים נדרש העבד לחגורת צניעות שרק ברשות המלכה מותר לו להורידה ונמנע ממנו פורקן מיני,אלה באישור המלכה.
ניתן לקרוא פרופילים של מלכות וזוגות שולטים באתרים מחו"ל לדוגמא collarme (ניתן למצוא שם גם חוזים של עבדות שמשמשים כדוגמא)
וללמוד על אורח החיים של 7\24 ברחבי העולם.
המלכה שציינת לכאורה איננה שונה מהאחרות,רק שהיא מפרסמת זאת בספר על מנת להשיג רווחים.
מה שצרם לי וזה שונה ממה שאני מכיר ולכן יש לי ספקות לגביה ,העובדה שהיא מאיימת לפרסם תמונות מביכות של העבד במידה והוא יברח ואין לא את היכולת לסיים את היחסים ואז זאת עבדות בכפיה ולכן נראה לי מוזר משהו.
המלכות והזוגות שעל אורח החיים שלהם למדתי,כאמור חותמים על חוזה שיש בו גם אפשרויות שבירה על ידי שני הצדדים.
Morticia
Morticia • 10 באוג׳ 2010
נדמה לי שמוות שובר את החוזה...

אולי המשועבד הכניס לה משהו למשקה?

יהי זכרה ברוך.
לבטוב​(לא בעסק)
לבטוב​(לא בעסק) • 10 באוג׳ 2010
שווה בדיקה האם המוות זה סיום חוזה....
והמשהו משקה יכול להיות פתח לחוזה משפטי...של כלוב קבוע icon_razz.gif