immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 14 שנים •
8 בדצמ׳ 2009
כמה דקות מזמנכם
לפני 14 שנים •
8 בדצמ׳ 2009
immortal(נשלטת){MrMiller} • 8 בדצמ׳ 2009
איש יקר, גבר משכמו ומעלה,האיש ששימש לי כדוגמה, כמודל לחיקוי ולהערצה בכל שנותי בשירות הצבאי, איש גדול מהחיים.
זקוק בדחיפות להשתלת מח עצם בעקבות מחלת הלוקימיה. היום בין השעות 10:00-20:00 בקניונים ברחבי הארץ יפתחו נקודות להתרמה. אנא גשו לתת דגימת דם, תעזרו בהצלת חייו של ארז. תודה. אימו. |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
8 בדצמ׳ 2009
Re: כמה דקות מזמנכם
לפני 14 שנים •
8 בדצמ׳ 2009
Bent • 8 בדצמ׳ 2009
immortal כתב/ה: איש יקר, גבר משכמו ומעלה,האיש ששימש לי כדוגמה, כמודל לחיקוי ולהערצה בכל שנותי בשירות הצבאי, איש גדול מהחיים.
זקוק בדחיפות להשתלת מח עצם בעקבות מחלת הלוקימיה. היום בין השעות 10:00-20:00 בקניונים ברחבי הארץ יפתחו נקודות להתרמה. אנא גשו לתת דגימת דם, תעזרו בהצלת חייו של ארז. תודה. אימו. בכול המאגרים כבר שנים, בריאות שלמה וחוזק לכול מי שזקוק לו. |
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
8 בדצמ׳ 2009
Re: כמה דקות מזמנכם
לפני 14 שנים •
8 בדצמ׳ 2009
צלילה • 8 בדצמ׳ 2009
immortal כתב/ה: איש יקר, גבר משכמו ומעלה,האיש ששימש לי כדוגמה, כמודל לחיקוי ולהערצה בכל שנותי בשירות הצבאי, איש גדול מהחיים.
זקוק בדחיפות להשתלת מח עצם בעקבות מחלת הלוקימיה. היום בין השעות 10:00-20:00 בקניונים ברחבי הארץ יפתחו נקודות להתרמה. אנא גשו לתת דגימת דם, תעזרו בהצלת חייו של ארז. תודה. אימו. אני כבר במאגר מדובר באמת בזמן קצר ומציל חיים הכניסה למאגר היא לכוללללם לצערי אין לדעת מתי נזדקק לזה הקדישו כמה דקות מדובר בזכות להציל חיים באפס השקעה |
|