ליילה{MS}(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
9 בדצמ׳ 2003
הסשן על הים
לפני 20 שנים •
9 בדצמ׳ 2003
ליילה{MS}(נשלטת) • 9 בדצמ׳ 2003
המאסטר לקח אותי אל הסירה של י. שבנמל,אני וי. מכרים טובים אבל מה שהוא עמד לראות כזה דבר הוא לא ראה בחיים שלו והוא תמיד אומר ששום דבר לא יפתיע אותו ))
הפלגנו אל הים ואני במרחק סביר מהנמל כבר התפשטטתי , וי. נועץ מבטים ואני משומה מה זה "עשו לי את זה" כשמסתכלים בי כורעת למרגלותיו של המאסטר מנשקת מחבקת את המגף שלו יום שבת חמים נעים והשמש הרוח הגלים ושמדוממים את המנוע שומעים רק אותם והסירה מתנוענעת רכות על המיים חצי ספייס כשעגנו, י. שם מוזיקה וברוח התחשבות נשאר על יד ההגה שם מוזיקה לוקח עיתון ומביט אל הים. המאסטר שם את הקרש עליה לסירה לרוחב על שני ספסלים כמו מין חמור מאולתר שם עליו שמיכה ואני כרעתי התכופפתי והוא מתחיל להצליף בי בחגורה על גבי ואחורי ואני מתחילה ל...הרטיב כרגיל מההצלפות הראשונות זה לא נמשך הרבה ספרתי בשקט אולי 30 -40 ,אחר הוא העמיד אותי על הרגליים וקשר אותי בידיים למוטות הגג שלף את הפרגול מהתיק והתחיל להצליף בי על השדיים הבטן בין הרגליים כל צליפה פוגעת בדיוק והפרגול עוטף אותי גם אל הגב והאחרויים ואני מתחילה לזרום והוא מפסיק לי גם את זה ומורה לי לעלות על גג התא שמה יש מזרן קשור ואני קצת פחדתי כי משמה המעקה נראה בהרבה יותר נמוך אבל הוא עזר לי ושכבתי על המזרן והוא קשר צלב אותי ככה על הגב ידיים בחבלים ורגליים מפושקות חזק והאגן קצת באוויר ועלה גם הוא והמשיך להצליף בכולי בחגורת עור העבה שלו על השדיים והבטן ועל הכוס המגולח ואני שומעת מנוע סירה והמאסטר לבוש אבל אני לא אבל הם בטח לא ראו אותי ואם הם קלטו ועצרו..אזמה ואז י. קרא לו כזה ולא ידעתי למה והוא הפסיק וירד והם התלחשו שמה בפינה ולא ידעתי על מה אבל ידעתי שהמסטר לא יתן לוונילה להצליף בי והירמתי ראש ואני בלי משקפיים אבל ראיתי את המאסטר מתייב ממול ומדליק סגיריה וי. נגש אלי והכל בלי דיבורים ואינ עוצמת עיניים ומרגישה תא היד שלו מלטפת לי את הכוס מחדיר אצבעות לרטיבות החמה הנוזלת ממני לכוס לתחת ולא ידועת מאיפה ואני מכניסה צרחה אל חלל האוויר הפה שלו אצלי שמה בכוס מלקק ישוע אוכל אותי אני מתפתלת גונחת כמו חיה מיוחמת מרטיבה מתכווצת והמאסטר מפסיק את כל זה באמצא כי הוא רואה שאני כימט גומרת ואני אפפעם לא גומרת בלי רשותו ואיבדתי שליטה והוא מצליף לי בחגורה על הכוס מכאיבבבבבבבבבבב מחזיר אותי למקומי ואז מרשה לי. לגשת עוד פעם וי. עוד מלקק קצת ואז מכניס לי את האגרוף פנימה דופק אותי ואני מגישה את המאסטר מהצד מכניס לי את האצבעות מאחרוה ואת הכף יד ומאגרף והום שניהם פיסטינג כפול עלי חזק ואני מיללת אל העולם ואחותו חופשי צועקת כל הזמן מאסטר מאסטר לגמור מאסטר ואז COME NOW! BITCH ואני מזה גומרת על עצמי והמאסטר נותן לי לנוח להירגע והוא וי. מתירים אותי ועזורים לי לרדת משמה ואני צונחת ברגליים ממוטטות אל המגף ומרימה את האחוריים ומנשקת את המגף והוא עושה בי ספנק התנועות הקצרות החדות החזקות ההחלטיות שלו אני הולכת למיטה ביי |
|