michal80(שולט) |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
הגבר שלי ואני
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
michal80(שולט) • 11 בדצמ׳ 2009
אתמול לא נתתי לו לגמור.
הבאתי אותו עד הנקודה בה הוא כבר טיפטף ואמרתי לו שזה העונש שלו. לחכות ליום המחרת. ביום שלמחרת, אחרי יום עבודה של שנינו, לקראת ערב, כבר הרגשתי את האנרגיות שלו. הרגשתי את הערגה שלו. ככה זה. אני שולטת לו באורגזמות והוא זורם עם זה.הוא אוהב את זה. הוא הדליק אותי עם זה ו..אני שם.מתלהבת ממה שגיליתי. עכשיו אין דרך חזרה. מאז, (כבר חצי שנה) , אני לא מרשה לו לגמור ללא רשותי. ואז, כשאני מחליטה לרוקן אותו....כמות הזרע שהוא שופך היא עצומה. וכן..זה עושה לי את זה. לשלוט באיבר שלו. לקחת עליו בעלות. וכדי לגמור - הוא עושה הכל...כל מה שאני מורה לו. כמובן שמינית אני מנצלת זאת היטב. לילות לא מעטים הוא יורד לי עד לאורגזמה מופלאה ואני הולכת לישון ,מותירה אותו להירדם זקוף וחרמן כעונש על המגבת הרטובה שהוא שכח על המיטה או כל דבר אחר שגברים מומחים בהם...(גבר למדתי לא לנסות ולשנות אותו ובכל זאת לנצל זאת במשחק ולהעניש אותו על כך. על זה שהוא כזה...גבר...) ככה אני מחנכת אותו..ונהנית לראות איך,אל מול עיניי, הזאב הופך אט אט לטלה.. לפעמים,אני מרשה לו לאונן אחרי שהוא מספק אותי (בהתאם למצב הרוח כמובן..) אני מעמידה אותו על הברכיים ,יושבת מולו ונותנת לו להתחכך לי על הרגל,ממש כמו כלב בזמן שאני דוחפת לו אצבעות לפיו, שימצוץ... לפעמים הוא עירום וגומר לי על כף הרגל. לפעמים אני רוצה שהוא ילבש תחתונים כדי שיגמור בתוכם תוך כדי חיכוך. אני אוהבת לגוון. כשהוא מתחכך אני מביטה עליו ונהנית לראות את הגבר החזק והעצמתי שלי מושפל כך. בנות יקרות, אני ממליצה לכם לחוות בחום. עם הגבר הנכון אתן תופתעו מההרגשה, אני בטוחה. אתמול קשרתי את ידיו ,השכבתי אותו על הגב ,הפשטתי אותו והתחלתי למצוץ לו. אני נהנית להביא אותו עד ל"נקודת הרתיחה" שלו ואז ...לעצור. ו..שוב להמשיך...ו..שוב לעצור... ואז להתבונן מקרוב באיברו הזקור, הפועם.נהנית לראות טיפות זרע בודדות זולגות להן מפסגת האיבר הזקור והגדול שלו ..נהנית מהשליטה. יודעת שמספיקה לי נשיפה קלילה עליו או לפיתה במקום הנכון כדי שהוא יפזר כמויות עצומות של זרע לכל עבר... ואני מחליטה מתי זה יקרה. אבל אז אני עוצרת. והוא...הוא מבקש רשות לגמור, החצוף. אני קמה אליו ומבהירה לו שהוא עוד לא הרוויח את זה ונזכרת שיש כלים בכיור. אני מורה לו ללבוש את התחתונים וללכת לעשות אותם בזמן שאני כותבת שורות אלה. כשהוא יחזור, אשכיב אותו שוב על הגב ואקשור לו את הצעצוע שלי על הסנטר (או אורה לו להחזיק אותו בפיו) בזמן שארכב עליו לאורגזמה נוספת.. ואז אגיש לו את הצעצוע שלי ואורה לו למצוץ אותו. אני אוהבת לראות את הגבר שלי מוצץ את הצעצוע שלי כמו בחורה. נהנית לצפות איך הוא מכין אותו בשבילי למקרה שארצה להשתמש בו שוב... אחר כך אשב לו על הפנים וארכב לו על הלשון לעוד אחת נוספת... ואז...אולי...אתן לו לגמור. אני מורה לו לשכב על הגב ,על כרית בחצי עמידת ראש, כאשר רגליו על הקיר ואיברו הזקור מכוון ..אל עצמו...ואז אחלוב וארוקן אותו. הערב ארוקן את כל המטען שלו על עצמו. אני אוהבת את הגבר המדהים שלי. מחר...מחר אולי אהיה הזונה שלו... |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
Bloody • 11 בדצמ׳ 2009
גרררר. איזו הופעת בכורה בפורום!
מצויין! |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •