btekx(נשלט) |
לפני 14 שנים •
21 בדצמ׳ 2009
עזרה בקשר למסכת גז... חשוב!!!
לפני 14 שנים •
21 בדצמ׳ 2009
btekx(נשלט) • 21 בדצמ׳ 2009
יש לי מסכת גז, כזה מלפני שנים שהייתה מלחמה...
עדיין נשאר אצלי... אני רוצה לנסות לעצמי... (מבין מבין...) תגיד אלו לא מסוכן? (אלו מסכת גז לא של "סאדו" אלא מסכת גז רגיל!) מדוע כתוב בקפוסא "לא לפתוח" וכך בגלל שזה מסוכן? האם זה יכול לגרום לשיעול? ואיך? איך אפשר להטפל שזה יהיה טוב...? מסוכן לחבר את הדבר זה עיגול ירוק... (מסנן?) כלומר לא צריך? אני ממש רוצה לדעת! (וגם לנסות את המסכת...) תודה |
|
kinkycat |
לפני 14 שנים •
23 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
23 בדצמ׳ 2009
kinkycat • 23 בדצמ׳ 2009
כעקרון היית אמור להחזיר את המסכה לפיקוד העורף.
אבל אם לא החזרת, אז: הסיבה שכתוב על הערכה "לא לפתוח" הינה מכיוון שבתהליך ייצור המסכות נשתרבבו לכמה מן הקופסאות נמרים חדי שן אשר עשויים במקרים מסויימים לתקוף את המשתמש. אם אינך בטוח האם יש נמר חד שן בערכה שלך, אתה יכול לפנות עם הערכה לשירות הסיסמוגרפי שם יחברו את הקופסה של הערכה לסיסמוגרף וינפצו בסמוך אליה בלון ניסוי. הנמר חד השן שבקופסא אמור להתעורר ולנוע באי נחת כתוצאה מקול הנפץ, והמכשיר יזהה את תנועותיו. עלות השירות הינה 826 ש"ח, אך חברי קופת חולים לאומית ובעלי כרטיס מנוי לשש הצגות ויותר של תיאטרון הקאמרי יהנו מהנחה בגובה 2%. ועכשיו ברצינות: אם המסכה היתה סגורה בשקית, אין חשש לאבק, אם לא ואינך חובב אבק - שטוף אותה במים. המסכות המקוריות מגיעות עם פקק לבן על הפתח בו אתה אמור להרכיב את המסנן - ניתן לנשום עם הפקק הואיל ויש בו פתח אבל אפשר גם להסירו. המסנן המקורי אמור להגיע כשהוא סגור בפקק שחור מצד ההברגה המתחבר למסכה, ובאטם לבן מצד פתח האוויר שלו. שני הסוגרים הללו מחוברים בניהם בחוט. אם אתה מעוניין לחבר את המסנן למסכה - הקפד להסיר את שניהם. אם תסיר רק את הפקק השחור מההברגה ותחבר את המסנן למסכה - לא תוכל לנשום דרך המסנן (!!). אין סיכון לנשום דרך מסנן ישן או לעשות שימוש במסכה ישנה - אק לא מומלץ לעשות זאת בסביבה נגועה בגץ עצבים או גז חרדל שכן לאחר 5 שנים באחסנה אטימות המסכה ויעילות המסנן אינן מובטחות.בנוסף יש לקחת בחשבון שנשימה דרך המסנן - כשהוא מחובר למסכה, מצריכה מעט יותר מאמץ. הסיבה שהודבקה על המסכה המדבקה ''לא לפתוח'' היא על מנת שאנשים כמוך לא ישחקו במסכה לפני שסדאם חוסין היה אמור לשגר לכאן טילים נושאי חומר לחימה כימיים. אך סדאם חוסיין כבר מת וחומרי לחימה כימיים לא מצאו -והשאר היסטוריה והיסטריה. דומה שאכן הגיע הזמן למצוא למסכה קריירה חדשה.... בילוי נעים. שלך submissive |
|