המלכה Nathjas(שולטת) |
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
סשן שביעי
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
המלכה Nathjas(שולטת) • 15 בינו׳ 2010
אין פשוט אין!!!!
מי יום ליום אני נהנת יותר ויותר ומרגישה הרבה יותר טוב אני חושבת שאני והאדון והמלכה שלי מתאימים כמו שציפיתי שנהיה הכל התחיל שאדוני נכנס לבית ואני מתחילה להפשיט את האדון שלי ללקק את כפות הרגליים להגיד שלום לזין היפה שלו ואז לחכות שאדוני אומר לי להביא את הדברים היום הדברים היו מדיקל שעווה ושוטים האימון של היום התחיל רגיל בקשירת הכלבה (אני) לעמוד אם שני מקלות שבכל צד שלהם נמצא יד ורגל בהתחלה אדוני מצליף על התחת ומדי פעם על החזה ואז עדיין רגליים וידיים קשורים אני עולה על המיטה שוכבת לי על הבטן בסבבה אדוני התחיל לטפטף עליי שעווה כל כך טוב לי השעווה הייתה על כל הגב אדוני רשם איתה "כלבה" בגדול אני כל כך אוהבת שעווה זה היה מגרה ממש ואז כתב עם עט מאוד מיוחד(מין סכין של רופאים) על התחת תחת שמאל כתוב השם של המלכה המדהימה של AVIV תחת ימין האות B שמסמנת את אדוני היפה ברוך ואז התחיל הלחץ לעלות גבוה לשמיים כי שוב עשיתי עגיל בשפתיים של הכוס זה השני ברשימה תשמעו אני לא רגישה בכל מה שקשור לכאב אבל עגיל בכוס זה כואב נורא רק מלחשוב על זה לקח לי הרבה זמן להירגע לפני שאדוני עשה אבל עשיתי את זה ועברתי את זה אחרי זה נרגעתי קצת כולי רטובה איך לא??? אדוני החליט שמזמן הוא לא שיחק עם הכניסה האחורית לוקח כפפה שם ג'יל ומתחיל באצבע ואז שני אצבעות ומתחיל לאונן אותי פעם ראשונה בחיים שלי שמישהו מאונן אותי מאחורה וזה היה מוזר אבל נורא נהנתי האוננות הזאת גרמה לי לגמור פעמיים שבחיים אני לא גמרתי מהתחת התחושה מוזרה אבל מאוד מענגת אז לסכם את הסשן זה היה מדהים פשוט כמו תמיד בלתי נשכח תודה לך אדוני על הכל ולך מלכתי תודה שאת מי שאת ותמיד לצידי בכל מצב אוהבת את שניכם ככה הרבה ממני גורונת שלכם |
|
אדון ברוך(שולט) |
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
לכלבה שלי
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
אדון ברוך(שולט) • 15 בינו׳ 2010
שמח שאת נהנת כלבה שלי . זה בעצם כל הרעיון שאת נהנת ככלבה אני כשולט והמלכה ? נוטוב מלכה זה מלכה היא תמיד נהנת
|
|
DoritiP(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
יופי לך!
לפני 14 שנים •
15 בינו׳ 2010
DoritiP(נשלטת) • 15 בינו׳ 2010
יופי לך ולאדונך!
נראה שאת נמצאת איתו במקום הבסיסי של ההנאה הצרופה. זה כל-כך בבסיס שאפשר רק להמריא משם כל פעם מחדש. רק לא הבנתי איך עשית עגיל בשפתיים? מי עשה לך ואיך עשית? |
|