בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
לקראת המיילדום
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 18 בינו׳ 2010
למאסטר שלי יש סולם
מגיע כמעט עד שמיים והמאסטר שלי כה רעב אוכל ארוחה פעמיים והמאסטר שלי הוא הטוב מכולם והמאסטר שלי הוא הכי בעולם ורק בגללי הוא המאסטר שלי כי הבטיח הוא לי שהוא רק שלי והמאסטר הביא מתנה קטר על פסים של רכבת והמאסטר הביא לי בובה יודעת לשיר ולשבת והמאסטר שלי הוא חכם מכולם והמאסטר שלי הוא הכי בעולם ורק בגללי הוא המאסטר שלי כי הבטיח הוא לי שהוא רק שלי מוקדש בהערצה למאסטר שלי אביס דפי עכשיו זה אמין ? |
|
מישלי |
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
אמא'לה
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
מישלי • 18 בינו׳ 2010
אני מתחילה להאמין
חייזרים, אני יוצאת בקריאה נואשת, תחזירו לנו את בטי !! |
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
אדון כוכב
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
צלילה • 18 בינו׳ 2010
המאסטר שלך זה כלום לעומת מאסטר כוכב המפחיד המסוכן ....
והנה .... אדון כוכב אשר מלך בטרם כל יציר נברא לעת נעשה בחפצו כל אזי מלך אזי מלך שמו נקרא ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך נורא והוא היה והוא הווה והוא יהיה והוא יהיה בתפארה אדון כוכב אשר מלך בטרם כל יציר נברא לעת נעשה בחפצו כל אזי מלך שמו נקרא ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך נורא והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה אדון כוכב אשר מלך בטרם כל יציר נברא לעת נעשה בחפצו כל אזי מלך שמו נקרא ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך נורא והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה והוא היה והוא הווה והוא יהיה בתפארה מעריצה אותך !!! אדון כוכב שלי . ============================== אה !!! ובבקשה לרשום אותי למייל דום !!! |
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
Victoria Frances(שולטת) • 18 בינו׳ 2010
רגע, רגע, יש חלק שלא הבנתי..
את לא שולטת??? |
|
ראובן |
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
גזרה שווה
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
ראובן • 18 בינו׳ 2010
ובכן,
לעניין השולטות שפתאום ''הופכות עורן'', אז ברור כי הנפש הנשית אלסטית יותר ואני מוכן להאמין למראה עיני - כאשר אראה את לל''ג או בטינה עם רצועה סביב צווארן... אבל בכל זאת - האם זה נובע מהרצון לבוא למסיבה טובה, או פשוט כדי לקלקל לנו, הגברים, את מעט הכיף שנשאר..? אני אומר: גזרה שווה. אם ל''פמדום'' של טיש לא הורשו לבוא שולטים שפשוט רצו מסיבה טובה, אז גם ב''מיילדום'' כך: מי שמחליטה לבוא, שתשאיר את התודעה המעמדית שלה בבית. R |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
משעשעות אתן... נו דיי תמשיכו
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
דיווה(מתחלפת) • 18 בינו׳ 2010
זה היתרון בלהיות מתחלפת (בטי אל תתחילי איתי בהגדרות }{ )
אהה וגם בלארגן מסיבה כזאת בהפקה הזאת אני שם! אבל יפה לכן להשתדל }{ |
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
צלילה • 18 בינו׳ 2010
Victoria Frances כתב/ה: רגע, רגע, יש חלק שלא הבנתי..
את לא שולטת??? זאת טעות בהגדרות בכלוב ... כלובי !!!! |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
Re: לקראת המיילדום
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 18 בינו׳ 2010
בטי בום כתב/ה: למאסטר שלי יש סולם
מגיע כמעט עד שמיים והמאסטר שלי כה רעב אוכל ארוחה פעמיים והמאסטר שלי הוא הטוב מכולם והמאסטר שלי הוא הכי בעולם ורק בגללי הוא המאסטר שלי כי הבטיח הוא לי שהוא רק שלי והמאסטר הביא מתנה קטר על פסים של רכבת והמאסטר הביא לי בובה יודעת לשיר ולשבת והמאסטר שלי הוא חכם מכולם והמאסטר שלי הוא הכי בעולם ורק בגללי הוא המאסטר שלי כי הבטיח הוא לי שהוא רק שלי מוקדש בהערצה למאסטר שלי אביס דפי עכשיו זה אמין ? |
|
love69{miz hyde} |
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
18 בינו׳ 2010
love69{miz hyde} • 18 בינו׳ 2010
הזמנה למכרז!!
המעוניינות בדום מיוחד לערב המייל דום!! העלו את הצעתכם פתחו את ... ממתין לבתולות החסודות בחיוך ואהבה הגדרתכן לא משנה העושר / מאוד :}} L}{ |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 בינו׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 19 בינו׳ 2010
אני עד כה לא ראיתי שום אישה שנשארה "שולטת" יותר מחצי שעה..
חוץ מהבחורות המטורפות בתוכנית "עונת החתונות"... ולמה אתן הורסות שירים איכותיים? תכף תתחילו לקעקעק את הכינוי של האדון שלהם על הזרוע..או הפנים.. |
|