צחי רווק29 נשלט |
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
משהו משלי
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
צחי רווק29 נשלט • 24 בינו׳ 2010
זה סיפור ראשון אני מקווה שזה המקום
במידה ולא אני מיתנצל מראש היא הזמינה אותי לביתה בשעה עשר בלילה ואמרה שתהיה למטה תצלצל ואני אכניס אותך בנוסף היא ציוותה תישתה הרבה מיים ולא ללכת לשירותים לפחות 3 שעות ליפני . השעתי לביתה ביניין דירות גדול בלב שכונה שקטה ומנומנת של ערב שישי בלילה ברחוב עוד שמעו את הצחוקים מהחלונות הפתוחים אנשים צופים ברץ נהדרת. צילצתי אלייה בעשר בדיוק היא אמרה שהיא שולחת מישהי, בסדר אני מחכה בכניסה עניתי לה. ואז היא הגיע מתוך הבניין שאלה אותי לפרטיי ולאחר שאימתה שאני זה אכן אני היא אמרה לי לבוא איתה היא ניראה יפה בטירוף בערך מטר 70 חלקה חזה זקוף ויפה בלט מבעד לחולצתה הקצרה טוסיק עגול וחטוב ואני לבוש בגינס תכלת בהיר וחולצה קצרה לבנה. עליתי איתה במדרגות נורא לחצה השלפוחית היא חייכה חיוך ממזרי ואז הגענו לדלת הדירה היא פתחה אותה והכניסה אותי פנימה , הדלת ניסגרה אחרי,ובום ראיתי אותה מולי יפה ומקסימה לבושה בחצאית שחורה וחולצת בטן שחורה . רד על בירכייך היא ציוותה ובידה הימנית הורידה אתי על בירכיי נעים מאוד אני ים ואתה צחי נכון? כן הוד מעלתך עניתי לה יופי היא ציינה בסיפוק. זוכר שהבטחתי לך שהיום אני אגשים לך את הפנטזיה אז הינה זה מתחיל. תצמיד את הפנים לחצאית, כן אתה מיתרגש אני יודעת, אל תחשוש אני לא אפגע בך היא אמרה וליטפה את ראשי היא הרימה את החצאית חוספת את איברה בפניי תצמיד את הפה אליו ונשק אותו היא ציוותה נישקתי אותה כן עכשיו ככה שהשפתיים שלך צמודות לכוס שלי ,שהיה חלק ונעים למגע תיפתח את הפה. כן צחי אני לא אסתיר ממך דבר אני הולכת להשתין לך לתוך הפה,ואתה צריך להישתדל לישתות כמה שיותר אוקי חמוד היא אמרה וליפני שהספקתי להגיס הזרם החם יצא מאיברה בתחילה הייתי בהלם פעם ראשונה שמישהי משתינה עליי הייתי בעננים השתן החם פרץ מאיברה עושה דרכו לתוך בטני הש/תדלתי ליבלוע כמה שיותר ואז היא עצרה. אתה מפחד להרטיב את הבגדים? היא הרחיקה את פרצופי מאיברה והחלה מטילה את מימיה החמימים על חולצתי כתם צהבהב החל מיטפשת בחולצתי גולש לכיוון מותניי ומיכנסיי אין טעם להיתנגד היא אמרה אתה הולך להירטב מאוד הלילה. ביקשתי ממנה רשות לבקש דבר מה היא שאלה מה חמוד השלפוחית נורא לוחצת לי אמרתי לה תשתין חמוד תשתין על תחשוש וביכלל יהיה לך הכי קל עם לא תחשוב רק תציית וככה כשאני עומד על בירככה מול האיבר המדהים של המלכה נתתי לנוזליי לצאת ללא הפרעה ועל הריצפה כבר שלולית גדולה נוצרה . |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 24 בינו׳ 2010
סיפור יפה, אם גם קצת פרימיטיבי. אהבתי את הדימוי הזה של השתחררות. מזכיר סיפורי ילדים של סתיו, לובשים מגפי גומי ורצים לקפוץ בשלוליות.
|
|
צחי רווק29 נשלט |
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 בינו׳ 2010
צחי רווק29 נשלט • 24 בינו׳ 2010
צארנוחה אחרי כולנו ילדים באיזשהו אופן
|
|
צחי רווק29 נשלט |
לפני 14 שנים •
30 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 בינו׳ 2010
צחי רווק29 נשלט • 30 בינו׳ 2010
המשך
מייד לאחר שסיימתי להשתין בבגדי תפסה השולטת בראשי וגררה אותי לסלון עברנו מאיין מיסגרון כזה ואז ממול היו מסודרות 3 ספות בצורת ח כאשר ברכז היה שולחן ועליו אוכל ושתייה על הספות ישבו מספר נשים אני חושב בערך 2 על כל ספה כאשר לחלקן היו שיפחות שישבו על הריצפה כאשר ראשיהן נישען על רגליי הגבירה. השולטת שלי אמרה שאני יכול להיתכבד באוכל ומשקה ולקחתי לעצמי חתיחת עוגת קרם ואכלתי. תוך כדי השולטת הציגה אותי ביפני חבורתייה ואמרה שאני נשלט חדש שלה והערב זכיתי לראישונה למיקלחת זהב,אחת השולטות עישנה סיגריה והיא סימנה לי לבוא ליקרתה וליכרוע ברך לרגלייה כרעתי ברך לרגלייה והיא איפרה בתוך הפה ולאחר מכן גם ירקה לי פנימה,שיירד יותר בקלות היא אמרה וכולן צחקו. בלעתי את הרוק מעורבב באפר הסיגריה וידה ליטפה את ראשי ואמרה לגברתי בהחלט עבד מחונך . היה לי ריח נוראי של פיפי והבגדים הרטובים התחילו לגרד לי גברתי הדליקה את החימום והורתה לי להוריד מיכנסיים ותחתונים פיתאום מאחד החדרים יצאה עוד מישהי והביאה לי בגדים חדשים הגבירה הציגה אותה כנישלטת שלה והואתה לי להחליף לי את הבגדים הרטובים בבגדים יבשים ונקיים הנישלטת צייתה והחליפה לי את הבגדים כך מול כולן הורידה לי את המיכנסיים והתחתונים ואחת השולטת ביקשה ממני לגשת אלייה לקבל מנה נוספת של רוק ואפר סיגריה תוך כדי היא ליטפה את ישבי בצורה עדינה ונעימה. הגבירה שלי אמרה לבנות שהיו שם שאני מאוד אוהב השפלות ופחות נמשך לכאב ואחת השולטות אמרה זה נכון זיבלון? אתה פוחד מכאב? תיגש אלי היא הורתה תפסה לי את הפטמות מתחת לחולצה כואב לך אפס היא שאלה? כן זה כואב עניתי לה היא סובבה אותן ממש חזק, אני יודעת אפס היא ענתה וצחקה בפני וירקה על פרצופי היה לרוק שלה טעם וריח אחר מאשר של זאת שעישנה ואיפרה לתוך פי. איך הרוק שלי טעים לך זבל? כן הוד מעלתך עניתי טעים מאוד היא תפסה בראשי והצמידה אותי למותניה ניראה מה תגיד על הפיפי שלי שמעתי שאתה אוהב פיפי זה נכון? כן הוד מעלתך עניתי והיא הסיתה החצאית שהיא לבשה והבנות קמו ליראות את המיתרחש היה לה כוס חלק ונקי והריח ריח של ניקיון, היא אמרה לי אני עומדת להשתין לך לתוך הפה אני כל פעם אשתין קצת בתוך הפה עד שהוא יהיה מלא ואז אתה תיבלע את הפיפי זה ברור אסלונת חמודה? כן הוד מעלתך זה ברור ואז זה התחיל הרגשתי את השתן שלה יוצא וזורם לתוך פי ואז היא עצרה ואני בלעתי היה לה שתן טעים ,שתן שלפי טעמו הבנתי שהיא שתתה הרבה מים ליפני כן. וכך היא עשתה מספר פעמים ממלאת לי את הפה בשתן ואני בולע ושוב אותו דבר. לאחר שסיימה להיתרוקן ביקשה אחת השיפחות רשות לשירותים השולטת שלה אמרה לא תעמדי על 4 ותעשי בבגדים,ואתה אפס תצמיד את הפרצוף לתחתונים שלה ותרגיש הנישלטת נעמדה על 4 ישבנה מופנה לכיוון פרצופי ואז הגבירה שלי הצמידה את הפרצוף שלי לתחתונים שלה, היא לבשה תחתונים לבנים בגיזרה רחבה והיה לה ריח מתוק ונעים . תצמיד את השפתיים שלך לתחתונים שלה תצמיד חזק ותנשק לה את הטוסיק ציוותה עליי גברתי תנשק אותו כאילו זה התחת המלכותי שלי . יופי ככה זבל יופי, עכשיו זבל תוציא לשון ותלקק את התחת דרך התחתונים כן ככה ללקק בתנועות ארוכות יפה לא להפסיק . ואז היא הצמידה שוב את ראשי לתחת של אותה שיפחה ואמרה לי לינשום את הריחות של התחת שלה . ובדיוק באותו רגע הנישלטת הפליצה ,תינשום את זה כן תינשום עמוק את הריח הזה תיתענג עליו נכון שאתה אוהב את זה ספק אמרה ספק שאלה הגבירה שלי כן גברתי זה ריח טוב. יופי אני שמחה היא אמרה ואז ......... |
|
מוצ'ילר |
לפני 14 שנים •
30 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
30 בינו׳ 2010
מוצ'ילר • 30 בינו׳ 2010
נחמד.
הסיפור עשה לי חשק להשתין. נ.ב. כדי שאחרי שכתבת את הסיפור תעבור עוד פעם על מה שכתבת כי יש לך הרבה שגיאות כתיב ומילים לא ברורות. |
|
פוט פטיישר |
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
פוט פטיישר • 31 בינו׳ 2010
אומר רק שתי מילים
"עומד לי" מחכה להמשך.......... |
|
פאני היל(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
מחכה להמשך
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
פאני היל(לא בעסק) • 31 בינו׳ 2010
סיפור חמוד
פאני היל |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
עוד לא הבנתי,
לפני 14 שנים •
31 בינו׳ 2010
קטסטרופה{Adonai} • 31 בינו׳ 2010
זה סיפור או שיר?
|
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
Victoria Frances(שולטת) • 1 בפבר׳ 2010
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תקשיב הנוד הרג אותי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט חייבת להתאפס על עצמי. תכף אשוב. |
|
צחי רווק29 נשלט |
לפני 14 שנים •
4 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 בפבר׳ 2010
צחי רווק29 נשלט • 4 בפבר׳ 2010
ואז כשראשי מוצמד לתחתוניה של השפחה זה התחיל
לאט לאט הרגשתי בפי כיצד ישבנה פולט לתוך התחתונים שלה את הקקי החם שלה הגבירה שלי אמרה לי להמשיך ללקק ,התחתונים נהיו רטובים מהקקי הרך שיצא התחתונים שלה נימתחו לאחור והיא ניראה כאילו יש לה כרית בתחתונים. חלק מהקקי החל בורח מחוץ לתחתונים ומחליק על הירכיים הסקסיות של השפחה. ואז גברתי שידה אחזה בראשי אמרה לי לקחת ביס מתחתונים של השפחה , כן כן כן תיקח ביס מתחתונים כאילו שאתה אוכל תרגיש את החמימות הזאת,את החמימות,את החמימות נגסתי בתחתונים המלאים בקקי הטרי והחם והרגשתי כאילו אני נוגס בכרית עם מילוי רך בפנים כיצד הקקי נימעך ובורח מחוץ לתחתונים של השפחה חלקו גולש על פרצופי וחלקו נופל לריצפה שהיתה מכוסה בניילון. בא לך ליטעום ממש שאלה גברתי? מצד אחד רציתי מאוד ליטעום ואילו מצד שני זה הכעיל אותי אבל הייתי מאוד מגורה ועמד לי בטירוף, לא אני מוותר עניתי . אתה אולי מוותר אבל הזין של אומר לי אחרת ענתה גברתי ודחפה את אצבעה לתוך התחתונים של השפחה לאחר מכן הוציאה את האצבע והגישה אותה לפי תלקק אותה היא אמרה ולשוני כאילו פיתחה רצונות משלה החלה ללקק את האצבע המלוכלכת. בידה השניה ליטפה אותי גברתי ועודדה אותי זה בסדר חמוד תלקק אני יודעת שזה קשה לך אבל תלקק תנקה את האצבע שלי בלי לחשוב פשוט ללקק. ושאר המלכות גם כן עודדו אותי ואף אחת לא צחקה ולא לעגה. ואז הוציאה גברתי את האצבע מהפה שלי והשפחה שקודם חירבנה בתחתונים על פרצופי עמדה כעת על 4 כשפנייה מול פני, תיתנשקו ציוותה גברתי והשפחה הצמידה שפתייה לשפתיי לשונה נגעה בלשוני חוקרת את פי ולשוני חוקרת את פייה בנתיים ראיתי ששפחה נוספת כורעת מאחורי ישבנה של השפחה איתה היתנשקתי הגבירה שלה הפשילה מעט את התחתונים המלוכלכים של השפחה שהייתה עסוקה בנשיקות לוהטות איתי, ושפחתה החלה מלקקת את ישבנה שהיה מרוח כולו בקקי . כל העסק נמשך איזה חצי שעה או יותר לאחר מכן נשלחנו שלושתינו למיקלחת להיתקלח, היתה זאת מיקלחת גדולה עם אמבטייה גדולה וכך רחצנו אחת את השני. בזמן המיקלחת המלכות היתעללו בשפחה נוספת שהיתה שם וציוו עלייה לנקות את הסלון. חזרנו לסלון בהליכה על 4 ואז אחת המלכות סימנה לי לבוא אלייה היא היתיישבה בקצה הספה וסימנה לי לישכב תחתיה לא לקח זמן רב על מנת לדעת מה צפוי עכשיו וזרם פיפי חם החל יוצא מאיבר מינה ישירות לתוך פי, היא השתינה ודיברה עם גברתי על כל מיני דברים שלא הבנתי אבל לא היה לזה כלל קשר לתחום השליטה היא היתנגה כאילו זה הדבר הכי טיבעי בעולם להשתין לתוך פה של נשלט. |
|