Ramos(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
ביקור בשישי אחרי הצהריים
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
Ramos(מתחלף) • 29 בינו׳ 2010
"שלוש וחצי אתה אצלי."
ככה התעוררתי באותו יום שישי. הנקודה הזו בסוף העבירה לי צמרמורת בכל הגוף. כל כך חזקה, כל כך דומיננטית. אפילו לא עניתי, לא היה צורך בתגובה. זה לא היה בכלל פתוח למשא ומתן. היא גרה בלב תל אביב, קומה גבוהה, דירה יפה, מסודרת. אבל בתל אביב כמו בתל אביב, למצוא חנייה אינו דבר של מה בכך. ב- 15:32 דפקתי בדלת ביתה, מרוגש טיפה, רק טיפה. היא פתחה את הדלת לבושה בגינס ובגופייה שחורה, די צמודה, כזו עם מחשוף שמוציא כל גבר מריכוז, והיה לה חזה שבהחלט מוציא אותך מריכוז. אי אפשר היה לפספס את המבט השובב שלי שסקר אותה ואת החיוך על שפתיי. התקרבתי לנשק את לחיה, כשלפתע לחיי בערה מהסטירה שהיא הנחיתה עליי. "איחרת!!!" הפטירה ופסעה חזרה לסלון, מתיישבת על הספה האדומה שמול הטלוויזיה. "שב כאן. אני באמצע סרט", אמרה והצביעה על השטיח הקטן על הרצפה סמוך אליה. "על הברכיים. עם הפנים לשם" והצביעה לכיוון הקיר שמולה. המבט שלה עמוק בלבן של העין שלי, הבהיר שהיא רצינית לגמרי. לא הכרתי אותה ככה ואהבתי את איך שהיא עכשיו. אהבתי לאן שזה הולך. בצעדים בטוחים, זקופים, פסעתי אל אותו שטיח קטן, ירדתי על ברכיי עם הפנים ממנה והלאה. לא עברה שנייה, ופיסת בד נעימה ומלטפת כיסתה את עיניי. "עכשיו תלמד מה זה לתת לי לחכות" לחשה לי באוזן ורגע אחר כך הניחה אוזניות גדולות על אוזניי, כאלה שאף רחש לא עובר אותן. אין לי מושג כמה זמן ישבתי ככה. בפעם האחת שניסיתי לשנות תנוחת ישיבה, הסטירה שחטפתי, שמה אותי חזרה במקום. היה משהו מדהים, ממכר בשקט הזה. לוקח זמן להתרווח בו, להרגיש נוח בו. פה ושם יכולתי להרגיש את היד שלה עוברת על שערי, מונחת על כתפי, מלטפת את גבי. מזכירה לי שהיא שם בכורסא הנוחה ואני למטה, לרגליה. לאחר עוד זמן לא ברור, היא הסירה מאוזניי את האוזניות. היה מין שקט כזה בדירה, שהופר בנביחות רחוקות מהרחוב. "בן זונה של סרט הפסדת. ולראות אותך ככה, כל כך שייך אליי. אני רוצה שתטעם כמה גירה אותי לראות אותך ככה" אמרה. היא תפסה את ראשי, משכה לכיוונה. פיסת הבד על עיניי, עדיין מנעה ממני לחלוטין את היכולת לראות, אך הריח הנעים שלה, של תשוקתה הבהיר לי מה היא רוצה. לשוני שהשתרבבה לה, מיד פגשה בערוותה והתחלתי לענג אותה. היא אחזה בראשי צמוד עליה וכיוונה אותו לנקודות הרגישות שלה. הניסיון שלי לצרף את אצבעותיי לחגיגה, נענה בסטירה מצלצלת "שלא תעיז לגעת בי בלי אישור!!!!". לו רק יכלה לראות כמה מגורה הייתי בתוך המכנס, עד כמה זקוף היה הזין שלי. ליקקתי אותה בתאווה מטורפת, הלשון עוברת עליה, מהדגדגן ועד לחור התחת. מלטפת מבחוץ וחודרת עמוק לתוכה. היא הייתה כל כך רטובה, כל כך חמה ואז היא גמרה. אי אפשר היה לטעות בכך, פרץ הנוזלים שיצא ממנה, הכיווצים, האנחות. ליקקתי ממנה כל טיפה. ואז היא קמה ובעודה פוסעת אל מחוץ לחדר אמרה "עוף מכאן" וטרקה מאחוריה את דלת חדר השינה. הסרתי מעליי את כיסוי העיניים, קמתי, מסדר את המכנס ופסעתי אל חדר המדרגות. עמדתי שם שנייה מחוץ לדלת הסגורה מנסה להסדיר מחדש את נשימותיי והלשון ממשיכה להתענג על הטעם שלה שעדיין ריפד את שפתיי. |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 29 בינו׳ 2010
יפה מאוד
|
|
פיה שעפה לה(נשלטת){לא בעסק} |
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 בינו׳ 2010
פיה שעפה לה(נשלטת){לא בעסק} • 29 בינו׳ 2010
אני גם ממש ממש אהבתי...
והסוף...? לחלוטין מפתיע. שאפו! אני רוצה לשמוע עוד...! |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
1 בפבר׳ 2010
המלכה קרן(שולטת) • 1 בפבר׳ 2010
אהבתי את הענין עם האוזניות,מפתיע כאלמנט בסיפור הקצר הזה
כשליטה על העבד מהבחינה שאין לו מושג מה קורה בחוץ רעיון מצוין ,כיסוי עינים,ידים קשורות והמגיני אוזנים האלה שיש במטווחים אחלה רעיון קיבלתי כאן תודה |
|
Ramos(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
4 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
4 בפבר׳ 2010
Ramos(מתחלף) • 4 בפבר׳ 2010
ואל תשכחי לספר איך היה, טוב ?
|
|