שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אותנטיות

Dunbar{Supreme93}
לפני 14 שנים • 3 בפבר׳ 2010

אותנטיות

Dunbar{Supreme93} • 3 בפבר׳ 2010
היא הייתה הדבר האמיתי. שוחחנו מעבר לאוקיינוס הרחב של הצ'ט, והיא נפתחה אלי. לא ישר, לקח זמן, קודם אני נפתחתי, אבל אחרי כמה שיחות היא החלה להיפתח אלי לאט. היא שידרה איכות מהרגע הראשון, איכות קרירה כמו שחלמתי עליה באותה תקופה, כמו שאני חולם עליה תמיד. הייתה סטודנטית מצטיינת לתואר שני. זאת הייתה תקופה קשה בשבילי, התקופה ההיא, חיפשתי את עצמי מקצועית ואישית, לא אכנס לזה. כשוכני פורומים וצ'טים אתם בטח מכירים. די מהר היא גם שלחה לי תמונה מטושטשת, היה קל לראות שהיא גם יפה מאוד, הפעם לא אכנס גם לזה. אהבתי מאוד את השיחות שלנו, היא הייתה מעט מבוגרת ממני אז, חכמה ממני. היו לה את הקשיים שלה. שיתפנו בקשיים, קבוצת תמיכה של שניים. היא סיפרה לי הרבה על העולם הפנימי שלה, אהבתי מה שראיתי. היא סיפרה לי על פנטזיות השליטה שלה. הפתיע אותי שלאישה יש פנטזיות שליטה, פנטזיות של סדיזם, היא הייתה גומרת מסיפורי סדיזם, לא זוכר אם קראה את מזוך או לא, לדעתי הייתה מוצאת שם קטעים שהיו מרגשים אותה. מזכיר את מולי בלום שגם התרגשה ממזוך. בכל אופן, היה לי מוזר לקלוט שיש אישה, איכותית וקרירה, שמרוגשת מפנטזיות של שליטה וסדיזם, אמנם פחות מהשפלה, יותר מכאב, אך עדיין, זה אותו מגרש משחקים. כשהייתי מספר על עצמי הייתי מרגיש התעניינות, כמו התעניינות מספר סביר, הייתה שואלת שאלות נכונות, מראה אמפתיה, מדי פעם מלגלגת כמו שאני אוהב. היא אהבה ללעוג בצורה הנכונה. לא אכתוב שהתאהבתי בה, כי זה לא יהיה נכון, הוקסמתי ממנה. הוקסמתי מהאפשרות שלאישה יש פנטזיות אותנטיות של שליטה, ומה יותר אותנטי מלגמור מפנטזיה כזאת. זאת תמצית האותנטיות בעיני, הרגע שהאדם נמצא לבד (גם אם מישהו מעבר לאוקיינוס מתקשר איתו), עוצם עיניים, פוקח את עיני הנפש ויוצר ממעמקי התודעה שלו את עולם הפלאות שלו, ובמקרה הזה, להפתעתי יצרה עולם פלאות של פמדום. הייתי כל כך מופתע. יצאתי הרבה באותה תקופה, נפגשתי עם הרבה נשים אז, אולם פרט אליה לא נפגשתי עם מישהי שהשתכנעתי שהיא אותנטית, במובן אותו תיארתי קודם. איתה לא נפגשתי, חבל לי במידה מסוימת עכשיו, אולם במידה אחרת לא חבל לי, נשאר לי משהו טרי ואמיתי.
אלימלך
אלימלך • 3 בפבר׳ 2010
יש כאן נשים שחושבות וכותבות פאמדום ואנחנו לא מפסיקים לתקוף אותן.
יש אשה מעבר לים שמפנטזת פאמדום ואנחנו מוקסמים ומופתעים שבכלל קיים יצור כזה.
כשהאשה מעבר לים מלגלגת עלינו אנחנו אוהבים את זה.
כשהאשה שפה מלגלגת על המילואימניקזם שלנו, אנחנו כבר נעשים קצת יותר צינים כלפיה.

צ'ארנוחה, אני בהחלט מסכים איתך שלפנטז על אשה שחושבת ויודעת פאמדום,
זו אחלה פנטזיה שבעולם.
אבל לא צריך ללכת רחוק מעבר לים. הן פה פה לידנו, רק צריך לפקוח את העיניים.
אם נרחוש להן את אותו הכבוד שאתה רוחש לזאת שמעבר לים,
אני מקווה ונוטה להאמין שנראה אותן יותר ויותר,
וכבר ולא נופתע לכשנראה נשים שכאלה.
Dunbar{Supreme93}
אתה יודע, זה כמו שקייסי כתבה לפני כמה פוסטים, אנשים פה לא עשויים מסוכר, גם לא השולטות, אני בטוח שקצת ציניות היא לא הדבר שיבריח אותן, אחרת... אחרת נישאר רק עם קארין ארד וזיוני דילדו. ראית עוד קצת ציניות, לא נורא.
עכשיו, מי אמר שלא אהבתי את הדימוי של המילואים? אני חושב שהוא היה מבריק ונכון.
קייסי
קייסי • 3 בפבר׳ 2010
צ'ארנוחה כתב/ה:
אתה יודע, זה כמו שקייסי כתבה לפני כמה פוסטים, אנשים פה לא עשויים מסוכר, גם לא השולטות, אני בטוח שקצת ציניות היא לא הדבר שיבריח אותן, אחרת... אחרת נישאר רק עם קארין ארד וזיוני דילדו. ראית עוד קצת ציניות, לא נורא.
עכשיו, מי אמר שלא אהבתי את הדימוי של המילואים? אני חושב שהוא היה מבריק ונכון.

חנופה זולה לוקחת רחוק אצלי!
Dunbar{Supreme93}
את רואה מה הכי כיף? יום אחד לכתוב שדעתך מעניינת לי את התחת ויום אחד ללקק לך. זאת רבגוניות.

אני לא יכול להימנע מלחשוב מתי אקרא לך סתומה.
קייסי
קייסי • 3 בפבר׳ 2010
צ'ארנוחה כתב/ה:
את רואה מה הכי כיף? יום אחד לכתוב שדעתך מעניינת לי את התחת ויום אחד ללקק לך. זאת רבגוניות.

אני לא יכול להימנע מלחשוב מתי אקרא לך סתומה.

נסה להשמע אינטיליגנטי פעם. זאת כבר תיחשב רבגוניות של ממש.
Dunbar{Supreme93}
מה יהיה... בסוף אתענג על עלבונותייך. אולי אפילו שרשור אוננות?