Seeker |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
חוויה של פעם בחיים ואולי הפאנטזיה המושלמת (לנשלטות)
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Seeker • 8 בפבר׳ 2010
אני לא ארכיב על עצמי יותר ממה שכתוב לי בפרופיל.
אני מחפש נשלטת, חכמה, רצינית, יצירתית, בעלת אנטלגנציה גבוהה ויכולת למידה מהירה. אני אדם רציני וישיר, ולכל בקשה שלי יש מטרה מסודרת והגיונית גם אם אינה מובנת במבט ראשון. אני מציעה חווית שליטה שאני מתקשה להאמין שרבים מסוגלים לספק. אבל הדרישות שלי גבוהות מהרגיל, אני זקוק למישהי שתיהיה מוכנה באמת, לתת את כל כולה למען המטרה. והשכר יהיה גבוה. לכל מי שמאמינה שיש לה את היכולת להתאים, הינה בקשה קטנה למען הרצון הטוב : רשמי באנגלית בצורה מאורגנת ככל הניתן כמה שיותר מידע על החומר הכימי הנוזלי המגיעה לחום גבוהה מלאבה פי שלושה ומורכב בעיקרו מחלודה ואלומיניום. את המאמר הקטן שלך שלחי לי כאן באתר כהודעה פרטית מבלי להוסיף מילה נוספת. לאחר שליחת ההודעה, המתיני להודעה נוספת ממני. |
|
פייה{O} |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Re: חוויה של פעם בחיים ואולי הפאנטזיה המושלמת (לנשלטות)
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
פייה{O} • 8 בפבר׳ 2010
Seeker כתב/ה: רשמי באנגלית בצורה מאורגנת ככל הניתן כמה שיותר מידע על החומר הכימי הנוזלי המגיעה לחום גבוהה מלאבה פי שלושה ומורכב בעיקרו מחלודה ואלומיניום.
אתה מחפש נשלטת או כימאית? אגב, בשביל אחד שמציג את עצמו כדורש אינטליגנציה גבוהה הייתי מצפה להקפיד יותר על כתיב. * חום גבוה, לא חום גבוהה. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
טול קורה מבין עיניך
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
*מנגינה*{התווים שלו} • 8 בפבר׳ 2010
רגע לפני שאתה מציב רמת דרישות גבוהה מנשלטת ומעלה בפניה אתגרים מדעיים( ועוד באנגלית),
לך תתקן את כל שגיאות הכתיב והשגיאות הלשוניות מהפרופיל שלך וגם מהודעת הפתיחה שכאן. ואם לא הבנת את הפתגם בכותרת ההסבר כאן: http://www.safa-ivrit.org/exp-abc/tet/%D7%98%D7%95%D7%9C+%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%94+%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%9F+%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9A |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 8 בפבר׳ 2010
יכול להיות ששפת האם שלו אינה עברית, תרגעו.
בהצלחה, ילד. |
|
אופק קסומה |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
אופק קסומה • 8 בפבר׳ 2010
[quote="פייה"]
Seeker כתב/ה: רשמי באנגלית בצורה מאורגנת ככל הניתן כמה שיותר מידע על החומר הכימי הנוזלי המגיעה לחום גבוהה מלאבה פי שלושה ומורכב בעיקרו מחלודה ואלומיניום.
אתה מחפש נשלטת או כימאית? חה! אהבתי את ה"נשלטת או כימאית". האמת היא שהייתי בטוחה שהחלק האחרון הוא פשוט הלצה ועוד יתברר שהנ"ל פשוט צוחק על כולנו, אבל נראה שלא כך הדבר... |
|
diablo's girl 666 |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
diablo's girl 666 • 8 בפבר׳ 2010
עבודה סטודנטיאלית קטנה עולה 1500-2000 ש"ח בממוצע
אחלה פתרון לחסכון |
|
ראובן |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
רק בשביל הספורט
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
ראובן • 8 בפבר׳ 2010
ניסיתי למצוא תיאור של התרכובת שתיאר האדון. הקצבתי לעניין חמש דקות. לא מצאתי. האם הוא מדבר על מוליכים חשמליים? אולי אלכימאות? הרי אלומיניום אינו מחליד בעצמו. אלומיניום מתרכב עם חומרים רבים והתיאור הכללי של המילה ''חלודה'' אינו עוזר. כל שאני יכול לומר הוא, שהבחור מזוכיסט: אם הוא באמת חושב שמגיעה לו נשלטת, הרי הוא עושה הכל, ממש הכל, כדי למנוע ממנה לסור לשירותו. טוב מצד שני, ההבנה שלי בכימאות-נשלטת אינה בשיאה, ולא ארחיב בנושא
אם לא הבנתם, אני מציע שנעשה ספורט מהאיוולת של הלז. אשמח לדעת מה יוצא מהתכה של אלומיניום וחלודה. זה יכול להיות בעברית גם, R |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 8 בפבר׳ 2010
Seeker כתב/ה: אני לא ארכיב על עצמי יותר ממה שכתוב לי בפרופיל.
אני מחפש נשלטת, חכמה, רצינית, יצירתית, בעלת אנטלגנציה גבוהה ויכולת למידה מהירה. אני אדם רציני וישיר, ולכל בקשה שלי יש מטרה מסודרת והגיונית גם אם אינה מובנת במבט ראשון. אני מציעה חווית שליטה שאני מתקשה להאמין שרבים מסוגלים לספק. אבל הדרישות שלי גבוהות מהרגיל, אני זקוק למישהי שתיהיה מוכנה באמת, לתת את כל כולה למען המטרה. והשכר יהיה גבוה. לכל מי שמאמינה שיש לה את היכולת להתאים, הינה בקשה קטנה למען הרצון הטוב : רשמי באנגלית בצורה מאורגנת ככל הניתן כמה שיותר מידע על החומר הכימי הנוזלי המגיעה לחום גבוהה מלאבה פי שלושה ומורכב בעיקרו מחלודה ואלומיניום. את המאמר הקטן שלך שלחי לי כאן באתר כהודעה פרטית מבלי להוסיף מילה נוספת. לאחר שליחת ההודעה, המתיני להודעה נוספת ממני. לדעתי הוא מחפש פקידה. |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Bloody • 8 בפבר׳ 2010
אני מניח שהוא מדבר על זה:
http://en.wikipedia.org/wiki/Thermite ולגופו של פותח השרשור יש לי לומר: דביל. בנוסף, אני תוהה האם ימצא מישהי סתומה מספיק כדי לשתף איתו פעולה. |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
Bent • 8 בפבר׳ 2010
Bloody כתב/ה: דביל. וההערה הזו מיותרת. (ואני אומר רק בגלל שאני כן מעריך אותך, מדמם ככול שלא תהיה). |
|