מר קראולי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
שאלת פתיחה
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
מר קראולי(נשלט) • 8 בפבר׳ 2010
בוקר טוב לכלל אוכלוסיית הכלוב!
ראשית ארצה לברך אתכם על קהילה מדהימה שאני צופה בה כאורח מזה זמן מה, ולברך את עצמי על כך שהחלטתי סופסוף להצטרף אליה. אני בשנים האחרונות גיליתי את הכמיהה שלי למשחקי השליטה והסאדו-מזוכיזם, ואני רואה את ה"כלוב" כמקום נהדר לפתח בו את עצמי ולהגיע לתובנות נוספות בנושא! ייתכן ונושאים שאפרסם פורסמו בעבר ולא ראיתי אותם, אז במקרה כזה - אבקש את סליחתכם... הייתי רוצה להתחיל את חווייתי בכלוב בשאלה/תהייה: שמתי לב שמכל האנשים שדיברתי איתם בנושא לבדסמ, כל אחד (או אחת) שהתעניין באופן רציני או חלק איתי את ההרגשה וההתרגשות של בדסמ, או עוסק בכך בעצמו - הוא אדם בעל ראש פתוח והבנה ומבט שונה על העולם, מעין סוג מסויים של אנשים. השאלה היא כזו - האם 'ערס' יכול להיות נשלט? שולט? האם מישהי שתפיסת עולמה נתונה בחומריות ושטחיות תגלה פתאום שהיא אוהבת לאחוז ולהשתמש בשוט? האם אתם מכירים דוגמה כזו ממבט אישי? האם יצאתי אידיוט לפני שבחנתי ליותר לעומק את הנושא לפני שהטחתי אותו פה? אני יודע שרושם ראשוני קשה לשנות, אבל זו באמת שאלה (מטופשת או לא, זה תאמרו לי אתם) שעניינה אותי לאחרונה... בברכת המשך שבוע מוצלח, מר קראולי. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
פסיכו לוג(שולט) • 8 בפבר׳ 2010
שלום מר קראולי
סלח לי על התשובה הקצרצרה, אך אני מאמין שהיא מספקת מנסיוני והיכרותי, אין מכנה משותף שמגדיר את האוכלוסיה כאן, מעבר לענין/סקרנות בנושא משחקי השליטה, ובמקרים רבים גם זה לא. לכן אתה תמצא פה גם ערסים, גם חנונים, וגם אסקימואים אולי. |
|
מר קראולי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בפבר׳ 2010
מר קראולי(נשלט) • 8 בפבר׳ 2010
האמת,
אולי זו בדיוק התשובה שרציתי לשמוע. עצם ההשפעה שיש לזה על אוכלוסיות שונות, ועצם זה שיש אנשים שלא חשבו בכלל על סאדו-מאזו אבל בכל זאת נכנסו לזה - ומפיקים מכך הנאה - זה משהו שנורא נעים לחשוב עליו... במיוחד אם אתה אסקימוסי |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 בפבר׳ 2010
ברור שיש הכל.
זה מאד לא מוצא חן בעיני, כמובן. היה לי הרבה יותר נעים אם כולם היו חכמים ויפים כמוני. אבל היי, אני מהאסכולה של אלה שמאמינים שזה עד כדי כיף שאפשר להדליק כל אחד. וברוך הבא |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
Re: שאלת פתיחה
לפני 14 שנים •
9 בפבר׳ 2010
פעם פרח(נשלטת) • 9 בפבר׳ 2010
מר קראולי כתב/ה: שמתי לב שמכל האנשים שדיברתי איתם בנושא לבדסמ, כל אחד (או אחת) שהתעניין באופן רציני או חלק איתי את ההרגשה וההתרגשות של בדסמ, או עוסק בכך בעצמו - הוא אדם בעל ראש פתוח והבנה ומבט שונה על העולם, מעין סוג מסויים של אנשים.
כנראה שיצא לך לשוחח עם סוג מסויים של אנשים. קריאה בפורומים ובבלוגים תתן לך תמונה יותר מאוזנת. יש פה אנשים מכל הסוגים, אינטליגנטיים יותר ופחות, ועוד יותר פחות כאלה שבאמת פתוחים, וכאלה שיותר מקובעים על הדיעות שלהם, וכאלה שהם מאוד שיפוטיים, כאלה שמבינים את השליטה לעומק, וכאלה שמבחינתם מדובר במשחק ולא יותר. ציטוט: השאלה היא כזו - האם 'ערס' יכול להיות נשלט? שולט? האם מישהי שתפיסת עולמה נתונה בחומריות ושטחיות תגלה פתאום שהיא אוהבת לאחוז ולהשתמש בשוט? האם אתם מכירים דוגמה כזו ממבט אישי?
כן, 'ערס' יכול להיות נשלט. זה כמובן תלוי בהגדרה של המושג 'ערס'. וכן, אנשים חומריים ושטחיים יכולים לגלות שהם אוהבים להשתמש בשוט. ולא רק זה, הם גם משתמשים בשוט כדי לענות על צרכיהם השטחיים והחומריים. ומצד שני יש פה אנשים, שזה בדיוק מה שעושה להם את זה, הניצול החומרי והשטחי. כמו שנאמר, לכל סיר יש את המכסה שלו. ציטוט: האם יצאתי אידיוט לפני שבחנתי ליותר לעומק את הנושא לפני שהטחתי אותו פה?
אולי קצת נאיבי. לדעתי, זו נקודת פתיחה לא רעה בכלל. |
|
מר קראולי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 בפבר׳ 2010
מר קראולי(נשלט) • 11 בפבר׳ 2010
ציטוט: זה מאד לא מוצא חן בעיני, כמובן. היה לי הרבה יותר נעים אם כולם היו חכמים ויפים כמוני.
חכמים ויפים וצנועים, התכוונת... ציטוט: אולי קצת נאיבי.
בדיוק בגלל זה החלטתי להצטרף באופן פעיל לקהילה, כי אני מרגיש שאני יכול ללמוד ולהעשיר את עצמי מאוד. להיכנס קצת לפרופורציות בהשוואה למה שאני מכיר עד כה... |
|