מפנק בכיר(נשלט) |
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
שעת הנקמה-סיפור שכתבתי
לפני 14 שנים •
12 בפבר׳ 2010
מפנק בכיר(נשלט) • 12 בפבר׳ 2010
הסיפור יצא קצת ארוך ואני מקווה שתהייה לכם סבלנות לקרוא את כולו
אשמח מאוד לשמוע תגובות. הכל התחיל בחופשת הקיץ של שלוש סטודנטיות צעירות ויפות:גל,יעל ודנה. גל יעל ודנה בנות 24,ומכירות אחת את השנייה מאז שהיו ילדות.הן עלו ביחד לכיתה א,המשיכו לחטיבה וכממתבקש גם למדו באותו תיכון.שלושתן היו יפות מאוד ומושכות.גל הייתה רזה עם שיער שחור,היה לה גוף של דוגמנית והיא אפילו זכתה לתואר "היפה של השכבה בתיכון".יעל הייתה בחורה גבוהה,מבנה גוף קצת מלא(בצורה סקסית ביותר)ושדיים גדולים מאוד.ודנה,בלונדינית עם תלתלים וציצים יפים,הייתה גם היא כוסית מאוד,עם חיוך ששבה כל גבר. ההורים של גל היו בחופשה בחו"ל והבנות ישבו אצלה באחד הלילות ותכננו לעשות "ערב בנות".הן הצטיידו בהרבה אלכוהול,סרטים מבלוקבסטר ששכרו ללילה,נטולות גברים תכננו לעצמן לילה של כיף,כדי לחגוג את סיום הבחינות,ובכלל חשבו לעצמן שכבר עבר יותר מידי זמן מאז שהעבירו לילה כזה ביחד. הבנות שתו קצת יותר מידי ולא הפסיקו לצחוק.דנה בכלל תפסה ראש ולא הפסיקה לדבר שטויות.. אחרי שסיימו לשתות וגמרו לפטפט הן התיישבו בסלון והכניסו לדי וי די את הסרט הקלאסי "המלאכיות של צ'ארלי",שדנה לקחה מבלוקבסטר. הבנות ידעו לדקלם את הסרט בעל פה,הן מאוד אהבו את הסרט והיו להוטות לראות שוב את הסרט.אבל מהר מאוד אכזבה נפלה על הבנות.כי לא עברו כמה רגעים והתברר לבנות כי הסרט שהתחיל לרוץ הוא לא "המלאכיות"אלא סרט אחר והבנות דפקו צרחה.. "אני לא מאמינה!"אמרה דנה."איך זה יכול להיות??על הקופסא כתוב המלאכיות של צ'ארלי ומעולם לא קרה לי כזה דבר.." גל הסבירה לה שטעויות כאלה יכולות לקרות ושזה לא סוף העולם,והציעה שיכניסו את הסרט "אישה יפה"במקום. יעל אמרה לבנות שהיא כבר חרשה על "אישה יפה"והציעה לתת צ'אנס לסרט הלא מזוהה הזה שהתחיל לרוץ לפני שתי דקות.. הבנות מצאו עצמן מרותקות לסרט הזה שעדיין לא היה ברור בדיוק במה הוא עוסק,אבל היה בו משהו שמשך את תשומת לבן של הבנות והן התקשו לקום מהספה אפילו כשרצו לגשת לשירותים..במרכז הסרט עמד בית כלא בעיירה קטנה במדינה מרוחקת אבל דבר אחד היה ייחודי לבית הכלא הזה.רק נשים עבדו בו.נשים תפקדו שם כסוהרות,מפקדות ושומרות.כולן היו מאוד גבוהות וחזקות,והן שלטו שם ביד רמה.ואז הגיעה סצנה שמשכה את תשומת לב הבנות במיוחד.הייתה זו סצנה שבה נלקח אסיר לחקירה אצל שלוש חוקרות קשוחות במיוחד.הבנות היו מזעזות,אבל ככה גם מרותקות.הן לא האמינו למראה עיניהן.הבחור עבר שרשרת עינויים אצל הבנות,שלא גילו טיפה של רחמים כלפיו.החוקרות הקשורות הצליפו בו בכל הגוף,בעטו בו,ולבסוף גם זיינו אותו. הבנות ראו את הסרט עד הסוף וכשנגמר סגרו את הטלוויזיה ולא דיברו בינהן על מה שראו. הן החלו מדברות על בנים,על מין,הן היו מאוד פתוחות אחת עם השנייה,כמו שמעולם לא היו,אולי תודות לכמות האלכוהול. הן היו נורא חרמניות ופתחו בשורה של וידויים אישיים.כל אחת סיפרה מה מדליק אותה בסקס ומה הפנטזיה הכי גדולה שלה. גל סיפרה שהיא אוהבת לעשות סקס במקומות פתוחים ושיש לה פנטזיה ובה היא נתקעת במעלית עם עוד גבר ועד שמחלצים אותם הם עושים את זה במעלית.יעל גילתה לבנות שהיא דלוקה על אחד המרצים שלה ושהיא ניסתה כל הסמסטר לפתות אותו,ללא הצלחה בינתים.ודנה,שבינתים הורידה חולצה ונשארה עם חזייה התחילה לצחקק פתאום בלי סיבה,ויעל וגל היו סקרניות מה כל כך מצחיק אותה."אתן לא תאמינו מה אני הולכת לספר לכן".."בטוחות שאתן רוצות לשמוע?"שאלה דנה. יעל וגל השיבו לה בחיוב ואמרו לה שהן מתות לשמוע .. "זה בקשר לסרט.."אמרה דנה"מה חשבתן על הסרט?" "פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר..אני צריכה זמן לעכל את זה."השיבה יעל גל הסכימה עם יעל והוסיפה "אני דווקא מכירה את העניין מקרוב.כשהייתי ילדה קטנה,התעוררתי משינה והייתי צמאה.הלכתי למטבח ובדרך ראיתי בחדר צדדתי את אבא שוכב קשור באזיקים ואמא הצליפה בו.לא סיפרתי להם מעולם שראיתי את זה,אבל אני בהחלט זוכרת את זה.הם כנראה חשבו שהדלת סגורה,אבל היא נשארה קצת פתוחה ואני ראיתי הכל.אני גם יודעת שיש להם ערכה שלמה של סאדו בחדר,אבל לי זה לא עשה כלום מעולם.אבל למה את שואלת?"פנתה גל אל דנה. "למה לא סיפרת לי על זה עד היום?אנחנו מכירות מגיל אפס ולא אמרת לי מילה על זה?"אמרה דנה לגל בטון מאשים. "לא ראיתי טעם בכך."השיבה לה גל."אבל למה זה כך כך מטריד אותך?" "זה לא ברור לכן עדיין?אתן לא מבינות שלא הייתה כאן טעות?אני הבאתי את הסרט הזה במיוחד הערב כדי לצפות בו ביחד איתכן..כבר הרבה זמן שיש לי פנטזיות דומות בהן אני שולטת על גבר והופכת אותו לעבד אישי שלי..קשה לי לשמור את זה יותר בלב..אתן החברות הכי טובות שלי ואני שמחה ששיתפתי אתכן.תבטיחו לי שלא תספרו לאף אחד?" יעל וגל היו נותרו המומות לגמרי.הן חשבו שהוידויים שלהן היו חושפניים..הבטיחו שכל מה שנאמר כן הערב נשאר בינהן. גל הכריזה פתאום:"מה דעתכן שאביא את ספר המחזור של התיכון ונריץ זכרונות?שנים שלא הסתכלתי בו ונראה לי שזה טיימינג מושלם.."גל הלכה לחדר וחזרה לסלון עם הספר מחזור,שהיה קצת מאובק ועשה לבנות אווירה נוסטלגית. "השתבחנו עם השנים.."צחקקו הבנות.האמת שהשנים בהחלט עשו להן טוב.הן היו כוסיות בטירוף בתיכון,והיום במרחק של שש שנים,הן עדיין כוסיות בטירוף,אפילו יותר.אכן השתבחו עם הזמן. הן עיינו בספר מחזור,עברו על כל הכיתות בשכבה ונזכרו בכמה פרצופים שלא ראו מאז התיכון. אבל פרצוף אחד עורר אצל דנה זיכרון חזק במיוחד.זיכרון שהעדיפה לשכוח. היה זה פרצופו של דני סוויסה מ-יב 5. "כמה שאני שונאת את האיש הזה"אמרה דנה. "אולי תספרי לי באמת מה היה הסיפור שלכם?כולם אז דיברו שקורה משהו בינכם אבל אף אחד לא ידע בדיוק מה קורה בינכם."אמרה יעל. "לא יאומן מה מצאתי בו.תראו איזה קוף הוא."אמרה דנה והוסיפה יריקה עסיסית על תמונתו. "מה את עושה??"שאלה אותה גל."את מוכנה לא לא לירוק לי בתוך הספר?" "את צודקת.הוא לא שווה יריקה."ענתה לה דנה."אבל כמה שאני שונאת אותו.." "טוב או שאת מספרת את הסיפור,או שאני קוראת לאמא של גל שתצליף בך עד שתתחילי לזמר.." "המכוער הזה הפיץ תמונה שלי ערומה לכל החברים שלו.נתתי לו לצלם אותי כשאני שוכבת עירומה על המיטה,והאידיוט הלך והראה את התמונה לכל החברים שלו.דוד ה"חכם"הלך וסיפר את זה למאיה,שהייתה אז חברה שלו.היא למדה איתי בלט והיא סיפרה לי.באותו יום גמרתי עם דני סוויסה והבטחתי לעצמי שהוא עוד ישלם על זה.האידיוט אפילו לא ביקש סליחה ממני.הוא אמר לי שהוא עשה את זה מרוב אהבה אלי,שהוא רצה להראות לכל העולם איזה חברה מדהימה יש לו". "איזה בן זונה."אמרה יעל."פגשתי אותו כמה פעמים בזמן הצבא והיינו מדברים.אם הייתי יודעת מה שהוא עשה לך,הייתי בועטת לו בביצים בחיי.." "יש לי רעיון."אמרה גל."דנה,למה שלא תגישימי פנטזיה הלילה?נראה לי שהגיע הזמן." דנה-"למה את מתכוונת?" גל-"נראה לי שהייתי מאוד ברורה.את יודעת בדיוק למה התכוונתי." דנה-"נביא אותו אלייך אלייך הביתה ותעזרו לי לסגור איתו חשבון?" יעל-"בהחלט.הוא לא יצא נקי מהסיפור הזה."אבל מה בדיוק נעשה לו?" גל-"חכו כאן רגע.אני כבר חוזרת .." גל הלכה לחדר השינה של הוריה וחזרה כעבור דקה עם תיק שנראה כמו צ'ימידאן צבאי. "לא תאמינו מה יש בתיק הזה"אמרה גל לבנות. "מה הבאת פה,סנדויצ'ים?"צחקקה דנה,שריח האלכוהול נדף מפיה. "בבקשה."גל הושיטה את התיק לדנה ואמרה לה לפתוח. דנה פתחה את התיק ולא האמינהה למראה עיניה.התיק מלא באביזרי סאדו. התיק הכיל שרשראות,אזיקים,דילדו,שוט קטן,שוט פחות קטן.. כנראה שההורים של גל היו חזק בתוך העניין "כל זה של ההורים שלך"?שאלה יעל. "כן"השיבה לה גל."הם חושבים שאני לא יודעת מה יש בתיק הזה..אבל תמיד ידעתי מה יש בפנים." "ההורים שלך ממש בקטע אה?הם יותר גרועים ממני ..."צחקקה יעל צחוק שטני. "איך נביא אותו לפה?"שאלה יעל. "דנה תתקשר אליו ותגיד לו שהיא לא התגברה עליו,הוא יבוא לפה בזחילה אתן תראו .."השיבה לה גל. דנה חייגה אליו וקיוותה שהוא יהיה זמין."הזבל לא עונה" אמרה בצער דנה."אני מנתקת.אין תשובה.הפנטזיה תידחה." בדיוק כשעמדה לנתק נשמע קולו של דני סוויסה מעברו השני של הקו. "הלו".נשמע קולו של סוויסה. "היי דני.מזהה את הקול?" "מוכר מאוד..תדברי קצת."השיב דני. "אני מתגעגעת ל 19 ס"מ שלך.אני חושבת שלא הייתי הוגנת איתך מספיק ואני רוצה שתדע שכל השנים האלה לא הפסקתי לחשוב עליך." "בהחלט לא הפסיקה לחשוב.."לחשה יעל לגל. "דנה כהן?דנדוש?אני כל כך שמח לשמוע את הקול שלך.את יודעת שגם אני לא הצלחתי להוציא אותך מהראש שלי.אני המום שצלצלת.מה שלומך?"אמר דני. דנה-"שלומי מצוין דני.נפרדתי ממישהו שהייתי בקשר איתו במשך שלוש שנים ואני צריכה מישהו שיעזור לי לשכוח ממנו.מעוניין?" דני-"את רק צריכה להגיד לי שעה ומקום ואני שם." דנה-"קלאוזנר 48.תהייה שם עוד שעה.". ניתוק. "אני נזכרת שבאחד הפעמים שפגשתי אותו הוא סיפר לי שהוא גנב מאות שקלים ממסעדה שהוא עבד בה.נוכל לסחוט אותו על זה.נציב בפניו שתי אפשרויות.לעשות כל מה שנגיד לו,או שנלך לבעל המסעדה ונספר לו על הגניבות שלו."אמרה יעל."הוא יודע לענג אוראלית?" דנה-"כן.תרשו לעצמכן להתפנק היום..אני בטוחה שהרבה זמן גבר לא ירד לכן כמו שצריך.מישהי פה פעם החזיקה שוט ביד?" גל-"אני בטוחה שנסתדר ..אני ויעל נתחבא בחדר שלך,בזמן שאת תתחילי בעבודה..ברגע שהוא יהיה קשור תקראי לנו ונצטרף לחגיגה. שעה עברה,ודני צריך בכל רגע להגיע.יעל וגל עזבו את הסלון והשאירו את דנה לבד במערכה. דפיקה בדלת. דנה פתחה את הדלת ומולה עמד דני סוויסה,הילד שאהבה עד עמקי נשמתה כשהייתה בת 17,עד שגילתה את פרצופו האמיתי. "היי דנה.ואו.את נראית טוב..תזכירי לי למה נפרדנו?"שאל סוויסה בציניות. "מה שהיה,תשכח מזה.."אמרה דנה. "בית יפה.של מי הבית?"שאל דני. "אתה שואל יותר מידי שאלות,דני.לא הזמנתי אותך לפה בשביל לדבר.אם הייתי רוצה שנדבר,הייתי משוחחת איתך בטלפון.אתה יודע מה אני רוצה לראות.התגעגעתי אליו.קדימה,תראה לי אותו."דנה כמובן רמזה לדני שיוריד כבר את המכסיים והתחתונים. "שכחתי כמה שאת חרמנית דנדוש..זה כנראה בדם שלך.בלונדינית סקסית שלי..."אמר דני והוריד את מכנסיו ותחתוניו. "נו,לא תגידי לו שלום?את לא רואה כמה שהוא שמח לראות אותך?"אמר דני. דני ודנה התחילו להתחרמן ודנה הציעה לו כחלק מהאקט להשתמש באזיקים.דני שהיה כולו חרמן הסכים והיא כבלה לו את הידיים באמצעות האזיקים. כרגע דני שרוע ערום על הספה בסלון עם אזיקים על הידיים. דנה החליטה שהגיע הזמן לקרווא לבנות."גל,יעל,בואו." "מה הולך פה תגידי לי?יש פה עוד אנשים בבית? "הכל בסדר".ניסתה דנה להרגיע את דני סוויסה."תרגיש בנוח עם האזיקים על הידיים.אין צורך שתתבייש מהחברות שלי.אתה בטח זוכר אותן. דני היה המום מהסיטואציה.לא הבין לאן הוא נקלע. "הזין שלו לא גדול כמו שסיפרת לנו."קבעה יעל. "אני לא רואה פה בכלל זין."צחקה גל. דני קם וניסה ללכת,אבל דנה דחפה אותו בחזרה למיטה. "תקשיב טוב דני סוויסה.הערב אני הולכת לסגור איתך חשבון ישן.כדאי מאוד שתשתף פעולה.כי אם תבחר שלא,יעל עלולה לקפוץ למסעדה שעבדת בה ולדבר עם בעל הבית..אל תנסה אותנו,וחוצמזה שאנחנו שלוש ואתה אחד.אם תנסה להתנגד אני נגיש נגדך תלונה שניסית לאנוס אותי ואני מזכירה לך שאבא של גל קצין בכיר במשטרה,והוא לא אוהב אנסים. יש לך משהו שאתה רוצה לאמר לנו דני סוויסה לפני שמתחילים?" אמרה דנה בקול סמכותי. "אתן לא עושות עלי רושם.תשחררו אותי עכשיו מהאזיקים,לפני שאני באמת מתעצבן." סטירה מצלצלת הועפה לכיוונו של דני מצד דני."אמרתי לך משהו נכון"?מעכשיו אני הגבירה דנה בשבילך.לצידי עומדות הגבירה יעל והגבירה גל.אם תתנגד,זה רק יכאב לך יותר.אתה תהייה ילד טוב דני?" דני הבין שהוא בצרה.הוא לא רוצה להסתבך,ובטח העבודה שכבר יש לו תיק במשטרה לא כל כך באה לו בטוב עכשיו. "בסדר.אני אעשה מה שתגידו לי.אבל תבטיחו לי שמייד אחרי זה תשחררו אותי ולא תספרו לאף אחד על מה שהיה כאן היום."אמר דני. סטירה נוספת נשמעה על לחיו של דני.הפעם הייתה זאת גל."אתה רוצה ללמוד בדרך הקשה,אה דני?אם זה לא היה לך ברור עד עכשיו,אז אין לך כרגע שום דרישות,שום בקשות ושום זכויות.הדבר היחיד שאתה רשאי לעשות כרגע זה לציית לנו.הגבירה דנה תשחרר אותך מהאזיקים עכשיו ונוכל להתחיל בחינוך. דני שוחרר מהאזיקים והדבר הראשון שהתבקש לעשות היה להדליק לכל אחת סיגריה ולהישאר עם פה פתוח.הבנות עישנו ודני שימש להן כמאפרה. "שלא תעז לסגור את הפה עד שלא נגיד לך."אמרה הגבירה דנה. דני המסכן הפך למאפרה אנושית של הבנות והן נהנו מאוד מהעניין והחלו יורקות גם לתוך פיו. לאחר דקות ארוכות נצטווה דני לסגור את פיו ולבלוע הכל.דני עשה זאת והראה להם שבלע הכל. "אני כבר מתחילה להרגיש יותר טוב."צחקה הגבירה מיכל."אני מתה על הלחיים שלך דני..הן פשוט דורשות סטירה.."אמרה מיכל ופרצה בצרור סטירות מצד לצד. "תתכבדו בנות.הלחיים שלו עדיין לא מספיק אדומות.הידיים שלי מתחילות להתעייף." מהר מאוד נכנסו גל ויעל לתמונה והחלו לסטור לדני כל אחת בתורה.מצד לצד. "כואב לך דני"?שאלה גל וחייכה חיוך מאוזן לאוזן. "כן,הגבירה גל."השיב לה דני. "אני רוצה לשמוע שאתה מודה לנו על הסטירות."אמרה הגבירה יעל. "תודה רבה לכן הגבירה מיכל,הגבירה דנה והגבירה גל על הסטירות." דנה יעל וגל לא יכלו להתאפק ופרצו בצחוק אדיר. דנה הייתה מרוצה באופן מיוחד. גל הוציאה את השוט מהתיק והחלה להצליף בו. "אני רוצה לשמוע תודה על כל הצלפה."הורתה הגבירה גל. הצלפה. "תודה הגבירה גל". עוד הצלפה "תודה הגבירה גל". וככה העבירו בינהן הבנות את השוט והצליפו בו כל אחת בתורה.הן התאהבו בסאונד שנשמע כתוצאה מההצלפה. דני היה כולו אדום. "דני,בוא תגיד שלום לכוס שלי.אני רוצה לעשות בינו לפרצוף שלך היכרות חוזרת."אמרה דנה. לפני שדני הספיק להבין מה קורה הוא מצא את הראש שלו תקוע עמוק בין הרגליים של דנה,והוא ליקק ונישק לה את הכוס במשך דקות ארוכות. דנה גנחה ונראה שמאוד נהנתה.בזמן שהוא ירד לדנה יעל הצליפה בו וגל ניסתה להחדיר לו זין מפלסטיק. דני ניסה להתנגד לעניין,הוא בטח לא רצה שמישהי תזיין אותו,אבל הוא נכנע ונתן לה לזיין אותו. "זאת הפעם הראשונה שאני מזיינת גבר..איזה כיף זה.."אמרה הגבירה גל. "אני חייבת לנסות אחרייך"אמרה הגבירה יעל לאחר רבע שעה בערך נמאס לדנה והיא העיפה את דני מהכוס שלה. "עכשיו אני רוצה לרכב עלייך קצת!"היא אמרה דני ירד על ארבע והיא רכבה עליו כאילו היה הפוני שלה."דיו!"אמרה לו."יותר מהר"!בזמן שיעל משתעשעת עם השוט ומצליפה בו. "דני יקירי,השתינו לך פעם לתוך הפה?"שאלה אותו הגבירה דנה. "לא,הגבירה דנה.לא השתינו לי לפה." "אני רוצה לשמוע אותך מתחנן לזה."אמרה דנה. "בבקשה גבירות,בבקשה,אני מתחנן,תשתינו לי לתוך הפה.!"התחנן דני. "לא מספיק משכנע."אמרה הגבירה גל והורידה לדני סטירה. "בבקשה בבקשה בבקשה.אני מתחנן.אני כל כך רוצה שתשתינו לי לתוך הפה.אני אהיה מאושר אם תסכימו!". אחרי בקשה כזאת יש סיכוי שהבנות יסרבו? בזו אחר זו השתינו הבנות לתוך פיו של דני והוא כמובן ליקק להן את השאריות מהכוס. "טעים לך?" "מאוד.תודה לכן גבירות." הבנות התחילו להרגיש עייפות,כתוצאה מהאלכוהול,והחליטו שדני שילם את המחיר. "לא נשחרר אותך לפני שתנשק ותלקק לכל אחת מאיתנו את הרגל." דני נישק וליקק,וליקק ונישק,עד שהבנות החליטו שמספיק. "פתח את הפה דני!"פקדה עליו דנה. דני כמובן פתח ודנה דחפה לפיו תחתון מסריח ספוג בשתן שלה. "סגור את הפה דני!"פקדה עליו שוב. גל אטמה לו את הפה עם מסקינטייפ והבנות הובילו אותו אל חדר שירותים קטן בדירה. "אתה תעביר כאן את הלילה,ובבוקר נשחרר אותך לדרכך."אמרה לו דנה וכבלה אותו שוב באזיקים. "לא לפני שתנקה לי את כל הבית.."אמרה גל והוסיפה "אני מקווה שאתה לא רגיש לריחות."צחקה גל."חרבנתי כאן היום בבוקר והמים לא ירדו,אני באמת צריכה לזכור דבר ראשון על הבוקר מחר להזמין אינסטלטור.אני בטוחה שתתרגל מהר מאוד לריח.." הבנות פרצו בצחוק אדיר,משאירות את דני כבול בתוך חדר שירותים קטן,כמובן שנעלו את הדלת וסגרו את האור. "לילה טוב דני סוויסה."אמרה דנה."סוויט דרימס." סוף. |
|
תמים למראה(נשלט) |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
תמים למראה(נשלט) • 13 בפבר׳ 2010
סיפור מדהים. התחיל קצת לאט אבל מהר מאוד נכנס לקצב. הפנטזיה שלי לעשות את רוב מה שהבחור שם נאלץ לעשות
|
|
qdana(שולטת) |
לפני 14 שנים •
15 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 בפבר׳ 2010
qdana(שולטת) • 15 בפבר׳ 2010
חביב
|
|