בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שתי דומיות, סאב, סאבית והרבה עונג/כאב - תיאור סשן

שרון38​(שולטת)
לפני 14 שנים • 17 בפבר׳ 2010

שתי דומיות, סאב, סאבית והרבה עונג/כאב - תיאור סשן

שרון38​(שולטת) • 17 בפבר׳ 2010
אחד מהדברים האהובים עלי הוא מפגשים מרובי משתתפים בכל מיני קומבינציות, אני מוצאת שזה פשוט פותח כל כך הרבה אפשרויות נוספות:
משחקי אגו בין שולטים הגורמים להגברת עוצמת הסשן ונסיון של כל צד להראות את תחומי מומחיותו, הגברת גבול הסיבולת של הסאבים המנסים לא לבייש את הדומיות שלהם. והתחום שהכי אהוב עלי, הנסיונות של שני הסאבים לנחם האחד את השני, מעין אחוות אחים/אחיות.

סשן מדהים אחד שהייתה לי הזכות להיות חלק ממנו היה ב"פאדלס", מועדון סאדו בניו יורק, כשהמשתתפים בו היו דומית וסאבית שהיו ידידות שלי ואני והסאב שלי שהיה איתי באותו הזמן כבר כחצי שנה.

שני הסאבים היו מאוד מזוכיסטים. אני והדומית השניה סיכמנו שנתחיל בקייניג כפול, ונעבור לצורות אחרות של עינויים. הפשטנו את שני הסאבים, והצבנו אותם כשהם נשענים על סוס עור כשהתחת של כל אחד בולט לכיוון אחר (כלומר ראש אל ראש), ואז התחלנו להסתובב סביבם כשכל אחת מכניסה ספנקינג, קיינינג, הצלפות לפי רצונה. בתור התחלה זה היה מקסים, והתחילו להתאסף סביבנו אנשים מהמועדון לצפות, דבר שתמיד מוסיף לי אנרגיה.

הסאב והסאבית אחזו האחד בשני וניחמו אחד את השני.

לאחר כמה זמן כופפנו את הסאב מחדש על הסוס, כשאת הסאבית העירומה הרכבנו עליו, כך שכל פעם שהכינו אותו והוא קפץ היא זכתה להנאה מצד אחד, ומצד שני הייתה צריכה להחזיק את עצמה. מכיוון שבאותו זמן היו לה גם מצבטים עם משקולות על הפטמות כל תנועה שלו גרמה לה לכאב. המשכנו במחול מסביבן כשכל פעם אחת מאיתנו מכאיבה לאחד מהם ורמת האנרגיה באוויר הייתה פשוט מחשמלת.

לקראת הסוף הרמתי את העיניים וראיתי שבערך כל באי המועדון התרכזו מסביב.

לאחר מכן הסאב שלי סיפר לי שהעובדה שהוא הרגיש את הרטיבות שלה כשהיא ישבה עליו גרמה לו להיות מגורה יותר ולהיות מסוגל לעבור יותר.

בקיצור, כל הצדדים נהנו וחלק מהצדדים כאבו.

הייתי שמחה לשמוע על חוויות של אחרים במפגשים מרובי משתתפים. האם קשה לכם יותר להתרכז ולהכנס לספייס, האם אתם ניזונים מהאנרגיה של האדם הנוסף או מצופים מהצד?