zaratustra |
לפני 14 שנים •
18 בפבר׳ 2010
סקרנות?
לפני 14 שנים •
18 בפבר׳ 2010
zaratustra • 18 בפבר׳ 2010
לפני כמה חודשים, התחילה איתי ילדה חמודה בת 20.
התגובה הראשונית שלי הייתה "בת עשרים, מה אני יעשה איתה, אני רוצה משהו רציני" (אני חושב שאת המזדמנים כבר הבטחתי לנטוש.. איזה חמישים פעם לפחות). אבל הבחורה חמודה ובוגרת ואני כאחד שמסרב להודות שלפעמים גם אני חוטא בדיעה מוקדמת, יצאתי איתה. פגישה שניה, מיטה, תחת חשוף, הפלקתי לה. "יותר חזק" היא אומרת... אז הצלפתי, קצת יותר חזק. "יותר חזק" המשיכה... אז הצלפתי.. יותר חזק. "חזק" היא אמרה בנחישות... יש לי ידיים חזקות, השתמשתי בהן. אחרי כמה מכות ואדמומיות חלקית היא שאלה "יש לך חגורה?". שכבתי עם הרבה נשים בחיי, לקח לי זמן להבין שמה שתמיד צעקו לי אסור, כאן הוא הרצוי. היא קראה לי ונילי... והסבירה מה זה אומר. "אתה מדהים במיטה... אבל כולם אוהבים וניל" הוסיפה. אז לאט לאט, קצת יותר כל פעם התקרבתי לשם. וזה הדליק אותי וזה מרגש אותי. אבל היה חשוב לה שזה יהיה קשר רציני ואני לא הייתי שם בשבילה. נפרדנו כידידים. היא נתנה לי לטעום ושיחררתי אותה. עברו כמה חודשים וזה נשאר לי בראש והטעם שלי בסרטים השתנה קצת ופתאום לפנטזיות יש פעם שונה. והשנים שאני מזמן להן.. מקבלות איש קצת אחר. אז אני לא יודע מי אני ואני לא יודע כמה וניל יש בי. אני מתקשה עם "שיוך" ועם "בעלות" אבל נדלק מלהכאיב ומלהשפיל, כשגם ההשפלה, חייבת להיות.. אחרת, עוד אין לי מילים טובות להכל. אז אם את כאן, אני לא יודע אם להגיד תודה או לכעוס. אבל הריגוש.. והדם שבוער כשאת כואבת... וואו. |
|