צפונית מהמרכז(שולטת) |
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
הואשמתי בהרס נישואין
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
צפונית מהמרכז(שולטת) • 2 במרץ 2010
בכל מערכות היחסים בין בני האדם, יש מוביל ומובל, וכן גם בחיי הנישואים.
מדוע קשה לגבר שאישתו קמה ועזבה אותו (גם אם היא היתה מובלת) להתבונן ולהבין שגם בו האשמה? האם קל יותר להאשים את חברתה של אישתו, בהרס הנישואין? מדוע קשה לו לפרגן ולשמוח שהיא לו לבד? שחברתה לצידה? אשמח לתשובה כנה |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
Brave Dwarf • 2 במרץ 2010
כי כאלו הם אנשים ולכן הם המציאו אלוהים. כי אם משהו נדפק, הוא האשם.
וזה מבלי לפגוע בעובדה שלהתערב בחיי נישואין של זוג, זאת וואחד אחריות. אלא אם את אלוהים ויכולה להתחייב שאחר כך יהיה יותר טוב. "בכל מערכות היחסים בין בני האדם, יש מוביל ומובל, וכן גם בחיי הנישואים" ת'אמת? לדעתי, במערכת יחסים בריאה יש פיפטי פיפטי. כאשר שני הצדדים מודעים לכך ועושים את תפקידם. מערכת יחסים זה כשאחד מבין שהוא רוצה להיות מובל וגם לכך שהשני רוצה להוביל ו- vice versa זה כמובן נוגע אך ורק למערכות יחסים שמושתתות על יחסי כוחות. כאשר מדובר באלו שלא, שני הצדדים מתחלקים במטלות ההובלה בלי להפליץ... אופס... סליחה... לעשות יותר מדי רוח. |
|
זאת(שולטת) |
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
Re: הואשמתי בהרס נישואין
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
זאת(שולטת) • 2 במרץ 2010
מדוע קשה לגבר שאישתו קמה ועזבה אותו (גם אם היא היתה מובלת) להתבונן ולהבין שגם בו האשמה? - לכל אחד מאיתנו בעצם קשה לראות את הדבשת של עצמו. זה כלי פסיכולוגי בסיסי שנועד לאפשר לנו שרידות.
האם קל יותר להאשים את חברתה של אישתו, בהרס הנישואין? - ברור ! יותר קל להאשים מישהו אחר. וזה בכלל לא משנה את מי. מדוע קשה לו לפרגן ולשמוח שהיא לא לבד? שחברתה לצידה? - יכולות להיות לכך הרבה סיבות. ואם לא נשאל את האיש לעולם לא נדע את האמת. אבל אחת האפשרויות הראשונות שקפצו לי לתודעה היא אולי כי... זה בגלל ש... הוא מקנא? (על התמיכה) |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
TV_Eye(שולט) • 2 במרץ 2010
השאלה היא, האם הוא טועה? האם לא היה לך יד ורגל בדבר?
|
|
צפונית מהמרכז(שולטת) |
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
תודה
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
צפונית מהמרכז(שולטת) • 2 במרץ 2010
מודה על תשובתכם.
כנראה קל להאשים אחרים וכמובן יש את אלמנט הקינאה. לא היה לי יד ורגל בגרושיהם, נהפוך הוא, ניסית להניע אותה מהגירושין (למען האמת עד היום אני לא מבינה מדוע היא התגרשה. |
|
GREEK(נשלט) |
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
GREEK(נשלט) • 2 במרץ 2010
על ראש הגנב בוער הכובע.
איך יודעים את זה? כי אין עשן בלי אש. |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
Bent • 2 במרץ 2010
כי ההבנה הזו דורשת קבלת אחריות.
נ.ב. מצד שני עם יש לו רגשות כול כך ברורים אל מול דמות יחידה בחייך, בדקת כמה אמת יש בטענותיו? מול המראה של עצמך, החברה עזרה לך או לפרידתך? |
|
ינואר(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
2 במרץ 2010
ינואר(נשלטת) • 2 במרץ 2010
כאשר חברה מאוד טובה שלי עמדה בפני גרושין, בעלה היה משוכנע שזה בגלל שיש לה מישהו אחר.
כאשר הבין שהיא לא עוזבת אותו בגלל גבר אחר - הגיע למסקנה שזה בגלל אישה אחרת - אני. יש גברים שלא מסוגלים להבין שאישה עוזבת אותם סתם ככה. ובכלל, לדעתי, פעמים רבות, גבר עוזב בשביל להיות עם אישה אחרת. אישה עוזבת בשביל להיות עם עצמה. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
3 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
3 במרץ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 3 במרץ 2010
אני חושבת שהסברים פילוסופים תוכלי לקבל פה על ימין ועל שמאל.
אני חושבת שבלי לדעת "לאן נושבת הרוח" במקרה שלך זה נכון להביע דעה... יכול להיות שהוא באמת לא מוכן לקבל זאת ויכול להיות שבאמת יש לך צד בעניין. כמובן שאת לא אובייקטיבית כדי לומר זאת גם או להבין זאת(הרי מדובר בחברתך) באופן כללי, תמיד כשיש צד פגוע בין אם זה הגבר או האישה.. קשה לקבל את זה.. אני לא חושבת שיש כאן קשר כלשהו לשליטה |
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 14 שנים •
4 במרץ 2010
Re: הואשמתי בהרס נישואין
לפני 14 שנים •
4 במרץ 2010
Victoria Frances(שולטת) • 4 במרץ 2010
צפונית מהמרכז כתב/ה: בכל מערכות היחסים בין בני האדם, יש מוביל ומובל, וכן גם בחיי הנישואים.
מדוע קשה לגבר שאישתו קמה ועזבה אותו (גם אם היא היתה מובלת) להתבונן ולהבין שגם בו האשמה? האם קל יותר להאשים את חברתה של אישתו, בהרס הנישואין? מדוע קשה לו לפרגן ולשמוח שהיא לו לבד? שחברתה לצידה? אשמח לתשובה כנה כי האמת היא שקשה לקחת אחריות וקל יותר להשים אצבע מאשימה על אחרים מאשר על עצמך. אבל בכל אצבע מאשימה יש 3 אצבעות שחוזרות אליך. ולכן לדעתי את לא באמת צריכה להתעסק באם הוא מבין את האשמה הזאת או לא. הוא לא עשה לך טוב ולא משנה מהם הסיבות. לכל אדם הכי מובל בעולם יש סף, ואת הגעת לסף שלך. אף אחד לא מאשים אף אחד. אנשים טועים לפעמים בבחירות שלהם במעשיים שלהם וצריך לשלם על זה. בסופו של דבר , את מפסידה משהו אחד ומרוויחה משהו אחר. לפעמים קשה להבין למה הצד השני מגיב כמו שהוא מגיב אבל גם לזה יש סיבה. אף אחד לא רוצה לחשוב שהכישלון בחיי הנישואין שלו הוא בגללו . כל אחד רוצה לחשוב ולהרגיש שהוא שם את הכל, כל מה שהיה לו כדאי שזה יצליח. בכל מקרה.. יהיה טוב. |
|