שרון38(שולטת) |
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
שריטות - אמיתיות, לא שריטות בנפש :)
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
שרון38(שולטת) • 13 במרץ 2010
בתחום הכאב/עונג יש פעילות אחת שתמיד מענגת אותי, בתור המבצעת. לשרוט גב, בטן, ירכיים, כתפיים של העבד שלי.
באופן כללי אני אוהבת להסב כאב עם הגוף שלי (אביזרים וצעצועים הם גם כיף גדול, אבל שימוש בגוף עושה לי את זה יותר, מכיוון שהוא יותר מיידי ואישי בעיניי). איכשהו בראש שלי העברת הציפורניים שלי על גופו של העבד, תוך שהן ננעצות בו ומשאירות שובלים אדומים לכל אורך האיבר עליו אני "עובדת" באותו הזמן, זה משהו מאוד חושני שמוציא ממני נשיות ופראיות בעת ובעונה אחת. אני כמובן מתבלת את זה עם הרבה ליטופים. מכיוון שאני גם קצת רכושנית אני אוהבת להשאיר סימני שריטות שמרכיבים את המילה שרון (בדרך כלל בכתב ולא בדפוס, כי יותר נעים לשרוט בתנועות עגולות). יש לא מעט עבדים שהמילה היחידה שהם יודעים כיצד היא נראית בעברית זה "שרון" כך שאני גם מרגישה שאני מפיצה את התרבות הישראלית ברחבי העולם מעניין אותי אם גם שולטות אחרות אוהבות את זה, והאם העבדים אוהבים את זה. אני יודעת ששלי אהבו את זה מאוד, למרות שזה יכול להיות מאוד כואב, ואולי בגלל זה. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
Brave Dwarf • 13 במרץ 2010
לדעתי זה מדהים. הביטוי הזה של תשוקה. אלא שלהבדיל ממך המפיצה את שמך ברחבי העולם, אני רואה בזה מחווה של התמסרות. כי את היא זו שחפצה בכך שישא את שמך אל גבולותיו ומעבריו.
עוצר נשימה. (למען הסר ספק - מי בעל השליטה המפרסם או המפורסם?) |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
ליידי תמרה(שולטת) • 13 במרץ 2010
מאוד אוהבת לשרוט וגם לנשוך ולהשאיר את סימני הגוף שלי על הגוף שלו.
מסכימה עם מה שאמרת, צעצועים זה נחמד (מאוד) אבל בעיני, אין תחליף לגוף-לגוף. גם לצבוט בפטמות ולראות את הכאב בעיניים הרבה יותר מהנה בעיני מאשר שימוש במצבטים, שהיתרון היחיד שלהם הוא בכך שהם נשארים על הגוף ומפנים לי את הידיים לפעילויות נוספות. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
Brave Dwarf • 13 במרץ 2010
ליידי תמרה כתב/ה: מאוד אוהבת לשרוט וגם לנשוך ולהשאיר את סימני הגוף שלי על הגוף שלו.
מסכימה עם מה שאמרת, צעצועים זה נחמד (מאוד) אבל בעיני, אין תחליף לגוף-לגוף. גם לצבוט בפטמות ולראות את הכאב בעיניים הרבה יותר מהנה בעיני מאשר שימוש במצבטים, שהיתרון היחיד שלהם הוא בכך שהם נשארים על הגוף ומפנים לי את הידיים לפעילויות נוספות. שמיני במרץ שוב היום. כמה יפה. ומחשיק. וממכר. |
|
שרון38(שולטת) |
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
שרון38(שולטת) • 13 במרץ 2010
אווווווווווו נשיכות, איך יכולתי לשכוח נשיכות. הן מאוד אהובות גם עלי, הן מעוררות את הצד הערפדי שלי...גם חתולית וגם ערפדית...
ולגבי צביטה של פטמות והדילמה ביד או במצבטים, אני לפעמים עוקפת את הבעיה הזאת כשאני שמה מצבטים כך שזה ישחרר לי את הידיים למקומות אחרים, אבל מדי פעם מזכירה לנשלט את קיומי וקיומם של המצבטים על ידי כך שאני לוחצת עם האצבעות על המצבטים, מכפיל את האפקט וגם אני יכולה לשחק כך בעוצמת הכאב. ולגבי ההתמסרות של הנשלט, אין ספק שכמו בכל יחסי שליטה, בלי הנשלט לא הייתי יכולה לעשות את מה שאני עושה ולכן אני כל כך מעריכה את הנשלטים שלי. |
|
סוס בלי שם |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
בלי צעצועים..
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
סוס בלי שם • 14 במרץ 2010
שריטות ונשיכות בהלחט מעוררות אצלי ויברציות מיניות, ומחרמנות אותי,
יחד עם זאת, אני לא בטוח שמבחינת שליטה נשית, הן מגרות אותי יותר משוט או ג'אג. באופן כללי, אני בהחלט יכול להסכים כי שליטה ללא אמצעים בהחלט מעצימה את החוויה, מבט בעיניים, סטירת לחי, או דיבור חד וברור - עושים לי את זה הרבה יותר משוט או קיין. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 14 במרץ 2010
גמני גמני
נורא אוהבת לנעוץ ציפורניים וגם על הגוף שלי זה יותר נעים לי, וגם לא כואב בדרך כלל. גם כשכואב, זה לא באמת כואב, אלא כאב נעים שכזה. עוד לא קרה שהתלוננתי שכואב מידי. עם חפצים קרה לי. עם שריטות לא. מכות לא, כל עוד הן לא ניתנות איפה שממש לא טוב לתת אותן. צביטות כן. זה מה שיכול לגרום לי לבקש לעצור. לא יודעת מה יש דווקא בכאב המסויים הזה של צביטה שגורם לי לא להיות מסוגלת לעמוד בו. באמת ציפורניים זה אחד הדברים הכי כיפים, ותמיד יש התלבטות עד כמה לגדל אותן, כי כשהן ארוכות אפשר לנעוץ אותן יותר עמוק ולצייר איתן בכיף, הבעיה היא שציפורניים ארוכות מביאות עמן כמה בעיות טכניות... רק שמכות בכל זאת מעדיפה עם שוט/קיין/תחליפים, כי להרביץ חזק אני לא יכולה, זה מעייף לי את הידיים |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
Bloody • 14 במרץ 2010
אני מאשר את כל השרשור הזה!
|
|
שרון38(שולטת) |
לפני 14 שנים •
15 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
15 במרץ 2010
שרון38(שולטת) • 15 במרץ 2010
ליולי,
אכן מעטים האנשים שפגשתי שאוהבים צביטות. את הצביטות אני שומרת למה שאני מכנה "עונש, אבל אמיתי, לא עונש כיפי". קשה להעניש מזוכיסטים, אבל לכל אחד יש כאב שהוא לא אוהב... |
|