justme(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
יום האישה - קצת באיחור
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
justme(נשלטת) • 13 במרץ 2010
בהמשך לדיון שנורית פתחה, האם אתן, שפחות יקרות (מיצטערת, זה ממש לא רלוונטי לטעמי לשולטות) מחשיבות את עצמכן כפמנסיטיות?
מהו פמיניזם בשבילכן? שולטים, האם אתם מכבדים נשים במעמד גבוה משלכם (נניח, עבודה, או כל מקום אחר) או שאתם מאמינים שמקום האישה הוא מאחורי הגבר ותו לא? האם אתם דוחפים את השפחות/נשלטות שלכם להתקדם בחייהן ולהיות במקום גבוה? אני מכירה את הפנטזיה על מנהל בכיר, שבחדר המיטות הוא נשלט, האם אתם מפנטזים לשלוט על נשים בעמדות בכירות? (אני מכירה אנשים כאלו שאני לא סגורה אם הם שייכים לקהילה או לא שחושבים ככה באמת ובתמים שמקום האישה הוא בבית, ונחות מהגבר, והיא לא מסוגלת לבצע שלל תפקידים שונים ומגוונים) |
|
עינבר |
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
מנקודת המבט שלי זה פשוט
לפני 14 שנים •
13 במרץ 2010
עינבר • 13 במרץ 2010
פמיניזם עבורי זה שווייון הזדמנויות לנשים בכל התחומים
סוציאלויגים יוכלו להסביר לך שיש כל מיני זרמים, אבל אני לא זה באמת קצת מוזר שדווקא מהמקום שיש לך את כל ההזדמנויות ואת שולטת בגוף שלך ובחיים שלך, את בוחרת לתת את עצמך להיות אישה כנועה ומשפלת ולתת לגבר לשלוט בך ולציית ולשרת ואז את יכולה להגיד שאת לא מוכה , אלא מקבלת כאב או משהו את לא יכולה לעשות את זה משום מקום שהוא לא פנימיסטי כי אחרת זה לא עושה לך טוב ואז מה הטעם? לגבי שובינזם, אני חושבת שזה אותו דבר לגברים ונשים כי בערכים שלנו (שלי ושל עוד כמה אנשים שפגשתי כאן) אנחנו מאמינים שמקומה של האישיה הוא בכל מקום שתרצה אבבל הדינימיקה השוביסניטית מגרה, מרגשת משעשעת והיא מרגישה כ"כ נכון, שזה המקום הכי אמיתי לנו בעולם אני קוראת את המשפטים האחרונים ווברור שאני משטחת קצת והרי פגשתי כאן גם כמה שהם ממש סוטים ולא מתחברים לזה אבל עדיין , יש משהו בדבריי |
|