nugeerc |
לפני 14 שנים •
12 באפר׳ 2010
היה לי אדון\הענישני
לפני 14 שנים •
12 באפר׳ 2010
nugeerc • 12 באפר׳ 2010
לאחרונה עברתי הרבה חוויות קשות. במהלכן מצאתי עצמי מסתתר לכמה ימים בביתו של ידיד טוב. למרות שהוא לא אמר זאת הנוכחות שלי הייתה מעיקה, גם הסיבות לשהותי סיכנו אותו והוא עדיין היה טוב אליי.
אך היה לי קשה אצלו, הוא התייחס אליי כשווה ומסיבה כלשהי לא אהבתי זאת. שני שירים נכתבו אצלו מתוך המצוקה המוזרה שהייתה לי שם. (בסתר קיויתי כי הוא יציץ למחברתי ויקרא אותם.) היה לי אדון מדוע אינך פוקדני? למה אינך אומר לי מה לעשות? לבך חם ורחב כגופך הנעים למגע. הרי לביתך הכנסת אותי. אנא הפסק לקרוא לי חופשי והרשה לי לשרת אותך. עושה אני רק לרעתך בשהותי בין כותליך. אנא פקוד עליי. פקוד ודרוש! היה לי אדון. איני מבקש זאת לעד, למרות שלבי חפץ בכך. התר לי להיות רכושך כל עוד אני חי בממלכתך. הענישני הייתי לך רע, הענישני! פגעתי במצפונך, רדה בי! אתה מתייחס אליי כשווה והדבר מכאיב לי כלכך. גופי מזדקר רק מאמירת מילים אילו בראשי. מחשבותיי אליך שובבות ואני רוצה שתענישני. אני רוצה לחוש בחום גופך. על כך שרוט את גופי. אני חושק בשפתיך החמות. השתמש בהן לנשוך בבשרי. אני חולם עליי בתוך גופך, נמס לבטניך. על כן הכנס לגופי, חדור עם רתמתך לאחוריי ואנוס קירבי. אנא הפכני לעבדיך, כלא אותי כאסירך ועשה בי אשר הסוטה המסתתר במעמקי מחשבותיך זומם. |
|