play girl |
לפני 14 שנים •
14 באפר׳ 2010
יומהולדת שמח להצד השני
לפני 14 שנים •
14 באפר׳ 2010
play girl • 14 באפר׳ 2010
יום הולדת , רק פעם בשנה .
אנחנו מכירים לא מעט זמן הקשר בינינו עבר עליות ומורדות בשישה חודשים האחרונים הרעפת עליי אהבה , תשוקה ואכפתיות . הקדשת זמן ל"ביחד" שלנו וזה הרגיש לי עולם ומלואו רציתי שתדע שתמיד אהיה כאן, שלך , עבורך , למענך . לא היה קל . אבל עכשיו יותר מתמיד אני גאה להיות זו שאתה חוזר אליה מאושרת לדעת שאם אני מתעוררת בלילה אתה שם , מחבק אותי חזק אליך ישנים שלובים אחד בשנייה . אתה חוגג היום יום הולדת , ואני ... אני מאחלת 3 ברכות : לאדם שאתה : תמשיך להיות האדם המדהים שאני מכירה ושתמיד תדע לקבל את ההחלטות הנכונות כמו שעשית עד עכשיו . למאהב הבלתי נתפס שאתה : הצורה שבה אתה יודע להכיל אותי , לגעת בי לפרוט על הגוף שלי , להטריף את חושיי , את נשמתי אני מאחלת לך ( ולי ) לילות מלאים באהבה מכאיבה בצרחות עונג משולבות באנחות כאב בהתמסרות הדדית בשיאים בלתי נתפסים חדשים . לבן זוג שאיתי : אני מאחלת לנו את הידיעה שיש על מי לסמוך כשתרגיש שהכל מסביב כמעט בלתי נסבל , תדע שאני שם מכניסה אותך לתוך בועה מרגיעה של שלווה ואהבה מעין חוצץ , שמפריד בין הכאוס שבחוץ לגן עדן הפרטי שלנו יום הולדת שמח חבר יקר מאהב מטריף האיש שאיתי . אהובי אין לי מילים לתאר כמה שאתה מדהים גיליתי אדם חכם, רגיש ,אינטליגנטי אדם שיופיו החיצוני הוא בבואה של יופיו הפנימי אני שמחה שאתה חלק מחיי אוהבת אותך }{ |
|
אתנה |
לפני 14 שנים •
14 באפר׳ 2010
ריגשת אותי יפה שלי
לפני 14 שנים •
14 באפר׳ 2010
אתנה • 14 באפר׳ 2010
מאחלת לך יום הולדת מהאגדות
אמנם לא מכירים אישית , אבל הידיעה שאתה זה שמעלה חיוך על הפנים של הנערה שלי גורמת לי אוטומטית לרצות שיהיה לך טוב אז מזל טוב לאיש שאיתה . שולחת לך זר של עונג וכאב קשורים בחבל . |
|
שוטרת* |
לפני 14 שנים •
15 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 באפר׳ 2010
שוטרת* • 15 באפר׳ 2010
מזל טוב לך, גאון מטורף וסקסי שכמוך
מאחלת לך כל מה שרק תרצה הצלחה בכל תחום אושר ואהבה ממני }{ |
|
Mary Jane |
לפני 14 שנים •