Lordpain(שולט) |
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
המדריך (פרק 1)
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
Lordpain(שולט) • 24 באפר׳ 2010
אוקי אז על מה היה לך כל כך דחוף לדבר איתי ?
הכרתי מישהו …. שולט…. מה לך ולשולטים ? את הרי שולטת בעצמך, כבר משהו כמו 10 שנים ? כן משהו כזה מילמלה בשקט . טוב, ממה אתה מתפעל אתה הרי תמיד טענת שאני צריכה גבר דומיננטי, נכון ?! כן צודקת… התיישבתי מולה והבטתי היישר אל תוך עיניה אז באיזה שלב הבנת שאת מוכנה להיות לרגליו ? אני כל כך שקופה שאלה בתמימות ….. לא, למען האמת את אישה מאד סגורה שקשה לראות דרכה אז איך בכל זאת אתה … קטעתי אותה באמצע המשפט כי אני רואה טוב … טוב אפשר להמשיך ?! הינו … כן ? הינו אצלו ו… אתה יודע התחלנו להתחרמן, ואני מרגישה שהוא פשוט מוביל אותי ועושה איתי מה שבא לו ואני גם לא מרגישה בצורך להתנגד, משהו בי בכל זאת ניסה לשלוט בו אז לרגע תפסתי אותו בשיער וניסיתי למשוך לו את הראש כל זה תוך כדי שאנחנו מתנשקים . ומה קרה אז ? הוא בשקט ומבלי להתנתק מהשפתיים שלי הזיז לי את היד ושם אותה מאחורי הגב שלי, ואז לפתע הפסיק נעמד מאחורי והוביל אותי כשהוא מחזיק לי את היד מאחורי הגב אל החדר שינה שלו . נשמע כמו מישהו שדי סגור על עצמו… מאד סגור על עצמו ! ענתה עם חיוך מבוייש … בחדר שינה, לחשה … קרו הרבה דברים, הוא פשוט התחיל להכניע אותי… בסוף עמדתי על ארבע ומצצתי לו כמו שמעולם לא מצצתי לגבר אני מתביישת להודות בזה אבל באיזשהו שלב כל כך רציתי שהוא יגמור לי בפה, הייתי חייבת לטעום אותו שזה הטריף אותי שהוא עוד לא גומר אז התחלתי לבלוע, הכנסתי את הזין לגרון שלי פעם אחר פעם עד שהוא תפס לי את הראש עם הידיים שלו וגמר לי עמוק בפנים . הרגשתי … כל כך כנועה … רגועה. כמו שתמיד רצית אך לא העזת , הוספתי. כן, בדיוק , ענתה … טוב, נשמע שהכרת גבר לעניין אז מה הבעיה ? תראה, חוץ מזה שאני לא יודעת איך לקבל את הצד החדש הזה שנפתח בי הוא חזק מאד בקטע, ואני לא רוצה להיראות יותר מידי חסרת ניסיון ניסיתי לחשוב על להתנהג איתו כמו שאני מצפה מהעבד שלי להתנהג איתי, אבל יש בו איזשהו עומק, יש משהו בשליטה שלו שאני לא מכירה. בקיצור הוא שרוט כמוך... אני צריכה שתדריך אותי, כדי שהוא יראה שאני כן מסוגלת לענג אותו. כמה זמן יש לנו עד לפגישה הבאה שלך אייתו ? יום שני שבוע הבא אני נפגשת אייתו חמישה ימים .... אז... למשך חמישה ימים את אצלי, לא יוצאת מהבית . ההכשרה שלך מתחילה מעכשיו . אבל רגע ! אני צריכה לקחת כמה דברים מהדירה שלי .... את לא צריכה כלום, במילא תהיי עירומה כל הזמן . תפסיקי לדבר, תתפשטי ותשבי על הבירכיים . היא השתתקה, הביטה בי במבט מעט מבוהל נעמדה והתחילה לפשוט את בגדיה. כל מה שאני עושה יש לכך סיבה זה אף פעם לא סתם, כל מה שאני אומר יש לזה משקל לכן את לא יכולה לשלול כאילו שזה לא כלום. אנחנו חיים בעולם מלא משמעות וסמלים שמייצגים את המשמעות . בלי זה אנחנו לא יותר מגוף חלול . האם את מבינה ? כן אני מבינה, ענתה כשראשה מורם ועינייה נעוצות בי . למה את מסתכלת עלי... הראש שלך ... הנחתי את ידי על ראשה ודחפתי אותו מטה... צריך להיות מושפל, כשאת יושבת על הבירכיים זו תנוחה שבה אני מנהל אתך דו שיח, הראש שלך מושפל את מביטה ברצפה או ברגליים שלי כדי להראות לי וגם לעצמך שלמרות השיחה בינינו את עדיין כנועה לי . ותפסקי את הרגליים שלך, רחב מספיק כדי שהם לא יפריעו לי להתקרב ולעמוד מולך. עקבתי אחרי ההתרגשות ההולכת וגוברת שלה בזמן שהיא פיסקה באיטיות את רגליה וחיכתה להוראות נוספות . תרימי את הראש, היא בזהירות הרימה את ראשה וחשפה את פניה העדינות ... נעמדתי מולה, רכנתי מעט אליה ונתתי לה סטירה שהדהדה בכל הסלון הלחי שלה האדימה ועינייה התמלאו בדמעות שבכל רגע איימו לפרוץ החוצה . יש משהו מאד מרגש בחופש שעליו מבשרת הסטירה את לא חושבת ? אני... אני... היא התחילה לגמגם ... את יפה בעיני, בגלל זה אני עושה את זה. עוד סטירה ! את מרגשת אותי, אני רוצה להראות לך עד כמה . עוד סטירה, הפעם חזקה יותר, מעיפה את הראש שלה הצידה ומזיזה את כולה מהמקום . את מעמידה לי את הזין אני רוצה לזיין אותך ! עכשיו את יודעת מה זה אומר כשאני נותן לך סטירה זו מחמאה בשבילך, סיבה להרגיש טוב עם עצמך . היא לא יכלה יותר להתאפק, פרצה בבכי חזק ומשחרר ... המשכתי לעמוד מולה, ליטפתי את ראשה ואת פניה בזמן שהיא התרוקנה והתייבשה מכל הדמעות שנאגרו אצלה במשך השנים בהם היא לא הייתה באמת חופשיה וסירבה להודות בזה . |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
נוריתE • 24 באפר׳ 2010
חזק.
|
|
שרמומית |
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
Re: המדריך (פרק 1)
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
שרמומית • 24 באפר׳ 2010
מממ..
כיף לראות ולקרוא סוף סוף את הסיפור שלך בשלמותו ולא רק חלקים ממנו מרטיב, מחרמן וכתוב טוב *נטלי שלולית* |
|
the_drow(שולט) |
לפני 14 שנים •
25 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
25 באפר׳ 2010
the_drow(שולט) • 25 באפר׳ 2010
מקסים
|
|
purple butterfly{ׁ(S)} |
לפני 14 שנים •
3 במאי 2010
יש בזה הרבה מהאמת אבל לא מציאות
לפני 14 שנים •
3 במאי 2010
purple butterfly{ׁ(S)} • 3 במאי 2010
ישנן הרב נשים דומיננטיות שבעצם "עייפות מאוד מהשליטה"
אז כן , הכניעה נותנת "חופש" נרוקן וממלא בו זמנית. אבל , בואי ואני אלמד אותך בשבילו......לא קונה את זה - בטח לא מייד ערומה וקבלי סטירה כי זה מעמיד לי את הזין- חבל , הפואנטה הנכונה קולקלה בחרמנות גרידא... |
|
Brave girl |
לפני 14 שנים •
3 במאי 2010
Re: המדריך (פרק 1)
לפני 14 שנים •
3 במאי 2010
Brave girl • 3 במאי 2010
Lordpain כתב/ה: אוקי אז על מה היה לך כל כך דחוף לדבר איתי ?
הכרתי מישהו …. שולט…. מה לך ולשולטים ? את הרי שולטת בעצמך, כבר משהו כמו 10 שנים ? כן משהו כזה מילמלה בשקט . טוב, ממה אתה מתפעל אתה הרי תמיד טענת שאני צריכה גבר דומיננטי, נכון ?! כן צודקת… התיישבתי מולה והבטתי היישר אל תוך עיניה אז באיזה שלב הבנת שאת מוכנה להיות לרגליו ? אני כל כך שקופה שאלה בתמימות ….. לא, למען האמת את אישה מאד סגורה שקשה לראות דרכה אז איך בכל זאת אתה … קטעתי אותה באמצע המשפט כי אני רואה טוב … טוב אפשר להמשיך ?! הינו … כן ? הינו אצלו ו… אתה יודע התחלנו להתחרמן, ואני מרגישה שהוא פשוט מוביל אותי ועושה איתי מה שבא לו ואני גם לא מרגישה בצורך להתנגד, משהו בי בכל זאת ניסה לשלוט בו אז לרגע תפסתי אותו בשיער וניסיתי למשוך לו את הראש כל זה תוך כדי שאנחנו מתנשקים . ומה קרה אז ? הוא בשקט ומבלי להתנתק מהשפתיים שלי הזיז לי את היד ושם אותה מאחורי הגב שלי, ואז לפתע הפסיק נעמד מאחורי והוביל אותי כשהוא מחזיק לי את היד מאחורי הגב אל החדר שינה שלו . נשמע כמו מישהו שדי סגור על עצמו… מאד סגור על עצמו ! ענתה עם חיוך מבוייש … בחדר שינה, לחשה … קרו הרבה דברים, הוא פשוט התחיל להכניע אותי… בסוף עמדתי על ארבע ומצצתי לו כמו שמעולם לא מצצתי לגבר אני מתביישת להודות בזה אבל באיזשהו שלב כל כך רציתי שהוא יגמור לי בפה, הייתי חייבת לטעום אותו שזה הטריף אותי שהוא עוד לא גומר אז התחלתי לבלוע, הכנסתי את הזין לגרון שלי פעם אחר פעם עד שהוא תפס לי את הראש עם הידיים שלו וגמר לי עמוק בפנים . הרגשתי … כל כך כנועה … רגועה. כמו שתמיד רצית אך לא העזת , הוספתי. כן, בדיוק , ענתה … טוב, נשמע שהכרת גבר לעניין אז מה הבעיה ? תראה, חוץ מזה שאני לא יודעת איך לקבל את הצד החדש הזה שנפתח בי הוא חזק מאד בקטע, ואני לא רוצה להיראות יותר מידי חסרת ניסיון ניסיתי לחשוב על להתנהג איתו כמו שאני מצפה מהעבד שלי להתנהג איתי, אבל יש בו איזשהו עומק, יש משהו בשליטה שלו שאני לא מכירה. בקיצור הוא שרוט כמוך... אני צריכה שתדריך אותי, כדי שהוא יראה שאני כן מסוגלת לענג אותו. כמה זמן יש לנו עד לפגישה הבאה שלך אייתו ? יום שני שבוע הבא אני נפגשת אייתו חמישה ימים .... אז... למשך חמישה ימים את אצלי, לא יוצאת מהבית . ההכשרה שלך מתחילה מעכשיו . אבל רגע ! אני צריכה לקחת כמה דברים מהדירה שלי .... את לא צריכה כלום, במילא תהיי עירומה כל הזמן . תפסיקי לדבר, תתפשטי ותשבי על הבירכיים . היא השתתקה, הביטה בי במבט מעט מבוהל נעמדה והתחילה לפשוט את בגדיה. כל מה שאני עושה יש לכך סיבה זה אף פעם לא סתם, כל מה שאני אומר יש לזה משקל לכן את לא יכולה לשלול כאילו שזה לא כלום. אנחנו חיים בעולם מלא משמעות וסמלים שמייצגים את המשמעות . בלי זה אנחנו לא יותר מגוף חלול . האם את מבינה ? כן אני מבינה, ענתה כשראשה מורם ועינייה נעוצות בי . למה את מסתכלת עלי... הראש שלך ... הנחתי את ידי על ראשה ודחפתי אותו מטה... צריך להיות מושפל, כשאת יושבת על הבירכיים זו תנוחה שבה אני מנהל אתך דו שיח, הראש שלך מושפל את מביטה ברצפה או ברגליים שלי כדי להראות לי וגם לעצמך שלמרות השיחה בינינו את עדיין כנועה לי . ותפסקי את הרגליים שלך, רחב מספיק כדי שהם לא יפריעו לי להתקרב ולעמוד מולך. עקבתי אחרי ההתרגשות ההולכת וגוברת שלה בזמן שהיא פיסקה באיטיות את רגליה וחיכתה להוראות נוספות . תרימי את הראש, היא בזהירות הרימה את ראשה וחשפה את פניה העדינות ... נעמדתי מולה, רכנתי מעט אליה ונתתי לה סטירה שהדהדה בכל הסלון הלחי שלה האדימה ועינייה התמלאו בדמעות שבכל רגע איימו לפרוץ החוצה . יש משהו מאד מרגש בחופש שעליו מבשרת הסטירה את לא חושבת ? אני... אני... היא התחילה לגמגם ... את יפה בעיני, בגלל זה אני עושה את זה. עוד סטירה ! את מרגשת אותי, אני רוצה להראות לך עד כמה . עוד סטירה, הפעם חזקה יותר, מעיפה את הראש שלה הצידה ומזיזה את כולה מהמקום . את מעמידה לי את הזין אני רוצה לזיין אותך ! עכשיו את יודעת מה זה אומר כשאני נותן לך סטירה זו מחמאה בשבילך, סיבה להרגיש טוב עם עצמך . היא לא יכלה יותר להתאפק, פרצה בבכי חזק ומשחרר ... המשכתי לעמוד מולה, ליטפתי את ראשה ואת פניה בזמן שהיא התרוקנה והתייבשה מכל הדמעות שנאגרו אצלה במשך השנים בהם היא לא הייתה באמת חופשיה וסירבה להודות בזה . טוב מממ... אני מחכה לפרק השני |
|