סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

צריכה עזרה

אורליק
לפני 14 שנים • 10 במאי 2010

צריכה עזרה

אורליק • 10 במאי 2010
היכרתי מישהו ליפני כמה זמן והוא בחור נחמד והכל והוא אמר שהוא רוצה שאני יכאיב לו.
חשבתי בסבבה שזה מעניין אבל הוא מבקש מימני להכאיב לו חזק מאוד וזה מפחיד אותי.
הוא אומר לי להרביץ לו עם מקל דק מיעץ מכות חזקות מאוד.
ליפעמים אני מפסיקה כי זה ניראה לי חזק מידי וביכלל לא טוב לי לעשות את זה ככה.
אני מוכנה להרביץ קצת חשבתי שזה מדליק בהתחלה אבל ככה כמו שהוא רוצה זה ניראה לי לא בסדר.
הבעיה שהוא מיתרגז עליי וכועס. הוא אומר שיש מילת ביטחון ואים הוא לא אומר אותה אז לא להפסיק.
הוא אומר שאני צריכה להיתרגל לזה ואני מפחדת.
אמרתי קודם שהוא בחור נחמד ומתאים לי איתו אבל כמו שכתבתי זה מפחיד אותי להרביץ לו ככה.
רציתי לישאול אים זה נכון שצריך להיתרגל לעשות כאלה דברים?
the rain song
the rain song • 10 במאי 2010
נראה לי שאת צריכה לעשות מה שטוב (גם) לך.
הוא רוצה יותר חזק? שיחפש מישהי אחרת
הוא כועס עלייך???
WTF
ראובן

בשביל האהבה

ראובן • 10 במאי 2010
אורליק,

בשביל האהבה אנחנו עושים הרבה דברים. אני למשל, ''התרגלתי'' לירוק על מישהי כי זה הדליק אותה בטירוף - ולדעתי יריקות זה לא ממש מכובד. השאלה היא, האם את אוהבת אותו. אם כן, אז תעשי מה שצריך. הגוף האנושי חזק מאוד ורוב הסיכויים שלא תפגעי בו, גם אם תרביצי חזק.

האם את מכירה את רמזור ההצלפות? (כלומר, השרטוט שמראה איפה זה בטיחותי להצליף בגוף ואיפה לא). את מוזמנת לבדוק בפורום ''אלפוני''.

אגב, לפי מה שכתבת נראה שאת אישה מסורה ומעניקה. שאלת כבר את עצמך, אולי בכלל מתאים לך הצד השני?

בכל מקרה,
בהצלחה,

R
אורליק

אני עונה

אורליק • 10 במאי 2010
הוא מיתרגז וכועס אים אני מפסיקה. לפעמים הוא צועק עלי שיכול ליהיות שאני ביכלל לא מתאימה לו.
הוא אומר שאים אני לא מרביצה לו מספיק חזק אני לא יפגוש אותו יותר.
אתם ביכלל לו עונים לי לשאלה אים זה נכון שצריכים להיתרגל?
אני לא הבנתי מה זה אולי ביכלל מתאים לי הצד השני ראובן?
Vestri
Vestri • 10 במאי 2010
אורליק

בנאדם שמאיים עלייך בפרידה או שימצא מישהי אחרת אלא אם כן תעשי מה שהוא רוצה הוא bad news

סעי הלאה
ראובן

נכון או לא נכון

ראובן • 10 במאי 2010
אורליק,

האמת היא, שמה שהוא עושה נקרא ''לשלוט בך מלמטה''. יש לו צורך בכאב, ובכלל לא אכפת לו מי את ומה את אוהבת. זה עבד מנוסה וערמומי, שפשוט מתנהג אליך רע, כי את עדינה. אני חושב שזה נכון להתרגל, אבל כמו שאמרתי - רק אם את אוהבת אותו.

בכל מקרה, הוא מתנהג אליך רע, ולא מגיע לך יחס כזה. לדעתי פשוט ותרי עליו. לא משנה אם הוא עבד, שולט מלמטה או סתם גבר שאוהב כאב - בכל מקרה הוא לא מכבד אותך.

כשכתבתי קודם שאולי מתאים לך הצד השני - התכוונתי לזה, שאולי בכלל את נשלטת ואוהבת שהגבר אומר לך מה לעשות.
אם כן, אני חושב שרוב השולטים יתנהגו אליך קצת יותר יפה מאשר ה''עבד'' הזה, שאת מתארת.

לשיקולך,
R
Mary Jane
Mary Jane • 10 במאי 2010
אורליק,
באופן עקרוני אין צורך להתרגל לדבר מה שצו לבך וחושייך מתנגדים לו. לא זו אף זו, הבחור המתואר לעיל נשמע כמו דרעק של ממש, ולכאלו בוודאי שלא צריך להתרגל, או חלילה לעשות מאמצים עבורם.

הכתובת מתנוססת על הקיר: הבחור נוהג בך בשתלטנות, צועק, מאיים בניתוק הקשר אם לא תספקי אותו כפי שהוא מעוניין, אינו מתחשב ברגשותיך, מאלץ אותך להעמיד פנים ולנהוג באופן שאינו הולם את אופיך, וברוב חוצפתו אף מתרגז כשאת נכשלת בכך. זה אינו בחור נחמד כלל וכלל. מעבר לכך וחמור לא פחות עבורך, הוא מחזיק בסטייה, אשר נדמה, כי לעולם לא תניח לו, ותמיד תמשיך לתבוע קורבנות נוספים בעבור סיפוקה. חשוב עד מאוד שתביני, ששילובם של כל אלו הם תשתית אופטימלית לקשר מתסכל ופוגעני ולבגידה עתידית, שכן איש אינו רוצה לבזבז את חייו ואת הנאותיו הגדולות בעבור בינוניות אפורה, בטח ובטח שלא בחורים לא-נחמדים בעליל...

מאחלת לך בחירה נבונה, ושלעולם לא תהיי קורבן לחלומות של אחרים.
רצסיבי​(נשלט)
רצסיבי​(נשלט) • 10 במאי 2010
רק לי זה נראה כמו תרגיל בפסיכולוגיה?

קודם יצאה הודעה של בחור, חסר מושג או רצון, שאשתו רוצה שהוא יחטיף לה
( http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=27654 )

ועכשיו יוצאת כאן הודעה על בחורה, חסרת מושג או רצון, שבן זוגה רוצה שהיא תרביץ לו.

ועכשיו רק נותר לפסיכולוג/ית המתחיל/ה לבחון את ההבדלים בתגובות (ויש כאלה).
Morticia
Morticia • 10 במאי 2010
רצסיבי כתב/ה:
רק לי זה נראה כמו תרגיל בפסיכולוגיה?

קודם יצאה הודעה של בחור, חסר מושג או רצון, שאשתו רוצה שהוא יחטיף לה
( http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=27654 )

ועכשיו יוצאת כאן הודעה על בחורה, חסרת מושג או רצון, שבן זוגה רוצה שהיא תרביץ לו.

ועכשיו רק נותר לפסיכולוג/ית המתחיל/ה לבחון את ההבדלים בתגובות (ויש כאלה).

אה, גם לי!
ותהיתי איך אף אחד לא שם לב.

(נא לרשום: ראובן צבוע)

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני מאי 10, 2010 3:50 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
ראובן

don't feed the troll

ראובן • 10 במאי 2010
כן, בהחלט נראה כך. מן הסתם סוג של קמפיין יח''צ אישי כזה או אחר, אז אין טעם להאכיל את הטרול.
מצד שני, אם הנושא הוא רלוונטי - ואכן הוא כזה, משום הזליגה המתמשכת של יחסים נורמטיביים לכיוון עולם הפeטיש - אז ניתן להשתמש בו כמצע לדיון.

R