איש תשוקתך(שולט) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
שפחה לשני אדונים
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
איש תשוקתך(שולט) • 26 במאי 2010
נתקלתי כאן באתר בכמה וכמה אדונים שיש להם יותר משפחה אחת
כנראה חלקן עושות זאת מרצון , וחלקן פשוט משלימות עם המצב (חרדת הנטישה ) השאלה שלי היא כזאת ,,, האם יכולה שפחה להחזיק במקביל שני אדונים ?? ואיך יגיב האדון שלה למצב , ולמה רק לאדונים " מותר " |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
בלוסום(לא בעסק) • 26 במאי 2010
בענין הזה אני חוששת שאנחנו חברה לא שוויונית כלל.
מה שמותר לאדון אסור לנשלטת, ואני לא אומרת שזה מקובל עלי - אני אומרת שכך זה. אולי זה המבנה הנפשי שלנו? לא ברור, אך בכל מקרה זה המצב, לצערי הרב. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Re: שפחה לשני אדונים
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
קליבר(שולט) • 26 במאי 2010
איש תשוקתך כתב/ה: נתקלתי כאן באתר בכמה וכמה אדונים שיש להם יותר משפחה אחת
כנראה חלקן עושות זאת מרצון , וחלקן פשוט משלימות עם המצב (חרדת הנטישה ) השאלה שלי היא כזאת ,,, האם יכולה שפחה להחזיק במקביל שני אדונים ?? ואיך יגיב האדון שלה למצב , ולמה רק לאדונים " מותר " אם זו שפחה שיש עליה מספיק מקום לשני אדונים , אז למה לא ? אגב "אדון בועל בתשוקה" מתמחה בשפחות עתירות מיקום . ולגבי אדונים שיש להם כמה שפחות זה גם תופס ... אם יש מספיק מקום לא ? |
|
דלי וקרח(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Re: שפחה לשני אדונים
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
דלי וקרח(לא בעסק) • 26 במאי 2010
כזכותו של האדון לבחור לעצמו יותר משפחה אחת כך גם זכותה של השפחה לשתף פעולה או לסרב ולחפש אדון אחר וכאשר שפחה רוצה יותר מאדון אחד זו זכותה והבחירה ביד אדונה לראות זאת או כחוויה ...... או להבין את הרמז
|
|
the rain song |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
the rain song • 26 במאי 2010
שאלה מוזרה מאוד בעיני.
יחסי שליטה אינם שיוויונים מבחינת שולט/ת - נשלט/ת מבחינת גברים נשים דווקא שיוויוני מאוד יש שולטות עם מספר נשלטים. לא נראה לי שיש נשלט שיש לו כמה שולטות. מצד שני אם למישהו יש מערכת יחסים עם אשה נשואה הרי שהוא לא היחיד שלה. זה הכי קרוב שעולה בדעתי ל"שני אדונים". ומה זאת אומרת למה לו מותר? אם הוא שולט אז הוא המחליט על מה שקורה. יש נשלטת שאסור להן לענות למסרים, יש שצריכות לבקש רשות כדי לנשום. כל אחת ואחד עם מה שמתאים לו. אבל הצד השולט אמור לפחות להוביל את היחסים. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia • 26 במאי 2010
לא שהבנתי למה הפוסט הזה נפתח פה
אבל מעבר לעובדה שאני חושבת שכולנו בני אדם עם כל מיני העדפות במיטה ועל כן אין כאן באמת מקום לחוקק חוקים לתפקידי שליטה למה צריך שני אדונים? ומה אם הם נותנים הוראות סותרות? מה אז תעשה הנשלטת? (תזכיר לנו שהיא בן אדם עם נטייה מינית ככה פה ושם?) אגב, אני לא מטילה ספק בכך שהצד השולט אמור להוביל למרות שגם לתת לאחר להוביל זו דרך לשלוט במצב לפעמים אבל למה תמיד צריך להוביל לכיוונים כאלה רעים ואכזריים? |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
ליידי תמרה(שולטת) • 26 במאי 2010
Morticia כתב/ה: למה צריך שני אדונים? ומה אם הם נותנים הוראות סותרות? מה אז תעשה הנשלטת? לגמרי. אני לא מאמינה בשוויון ביחסי בדס"מ ובחיים לא הייתי נותנת למישהו תחת שליטתי להשלט ע"י מלכה אחרת. אלמנטרי לגמרי. |
|
Eta Carinae |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Eta Carinae • 26 במאי 2010
'מינרווה' כתב/ה: בענין הזה אני חוששת שאנחנו חברה לא שוויונית כלל.
מה שמותר לאדון אסור לנשלטת, ואני לא אומרת שזה מקובל עלי - אני אומרת שכך זה. אולי זה המבנה הנפשי שלנו? לא ברור, אך בכל מקרה זה המצב, לצערי הרב. נו אבל זה בדיוק כל הכיף. אני לא רוצה שולטת שתתייחס אלי בשוויון. ואולי אני קצת חולה בנפשי (מודה ומתוודה) אבל יש בעיני משהו מאוד מגרה בשולטת שדורשת ממני בלעדיות אבל לא מקיימת את זה מצידה (ובגלוי). |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia • 26 במאי 2010
Eta Carinae כתב/ה: 'מינרווה' כתב/ה: בענין הזה אני חוששת שאנחנו חברה לא שוויונית כלל.
מה שמותר לאדון אסור לנשלטת, ואני לא אומרת שזה מקובל עלי - אני אומרת שכך זה. אולי זה המבנה הנפשי שלנו? לא ברור, אך בכל מקרה זה המצב, לצערי הרב. נו אבל זה בדיוק כל הכיף. אני לא רוצה שולטת שתתייחס אלי בשוויון. ואולי אני קצת חולה בנפשי (מודה ומתוודה) אבל יש בעיני משהו מאוד מגרה בשולטת שדורשת ממני בלעדיות אבל לא מקיימת את זה מצידה (ובגלוי). פגשתי פעם איזה חרא קטן שהתנהג ככה הוא דרש ממני בלעדיות בזמן שחופשי ניסה דברים מהצד אני מניחה שגם אותו היה מדליק אם מישהי היתה הופכת את זה עליו סביר להניח שבגלל זה ככה הוא עשה בעיניים שלי, ממרום גובהי זה מה זה קטן כזה מושתן לא שליטה - חארטה סתם זבל של בנאדם |
|
Eta Carinae |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Eta Carinae • 26 במאי 2010
Morticia כתב/ה: Eta Carinae כתב/ה: 'מינרווה' כתב/ה: בענין הזה אני חוששת שאנחנו חברה לא שוויונית כלל.
מה שמותר לאדון אסור לנשלטת, ואני לא אומרת שזה מקובל עלי - אני אומרת שכך זה. אולי זה המבנה הנפשי שלנו? לא ברור, אך בכל מקרה זה המצב, לצערי הרב. נו אבל זה בדיוק כל הכיף. אני לא רוצה שולטת שתתייחס אלי בשוויון. ואולי אני קצת חולה בנפשי (מודה ומתוודה) אבל יש בעיני משהו מאוד מגרה בשולטת שדורשת ממני בלעדיות אבל לא מקיימת את זה מצידה (ובגלוי). פגשתי פעם איזה חרא קטן שהתנהג ככה הוא דרש ממני בלעדיות בזמן שחופשי ניסה דברים מהצד אני מניחה שגם אותו היה מדליק אם מישהי היתה הופכת את זה עליו סביר להניח שבגלל זה ככה הוא עשה בעיניים שלי, ממרום גובהי זה מה זה קטן כזה מושתן לא שליטה - חארטה סתם זבל של בנאדם תודה רבה. באמת מזמן לא היית כזאת אדיבה בבחירת מילותייך רק שתדעי, לא כולנו חושבים כמוך וחלקנו גם רוצים להביע את דעותינו בלי לעבור דרך מסכת העלבות והכפשות. ואמנם אמרתי שיש בזה משהו מדליק, אבל בוודאי לא התכוונתי למערכת יחסים כזאת בתור משהו רציני וארוך טווח. ובטח לא אמרתי שהייתי הופך את זה ומפר את מילתי אז אנא ממך, מ"מרום גובהך", תירגעי |
|