האדון אבישי |
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
קשרים רציניים
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
האדון אבישי • 9 ביוני 2010
בתור אחד שמבקר פה לפעמים ולא כל כך יודע את המצב בפורום
יצאו מפה זוגות עם קשר רציני? או שאנשים פה רק ציניים ואוהבים לכתוב תגובות? אשמח לראות כמה תגובות בנושא |
|
electro-z |
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
electro-z • 9 ביוני 2010
חוץ מהזוגיות שלי יש עוד כמה...
יצא לי לנהל טקסי נישואין ( לא קילור) של שני זוגות שהכרתי בכלוב ואני מכיר עוד כמה שחיים יפה מאד בזוגיות רבת שנים |
|
electro-z |
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
electro-z • 9 ביוני 2010
שלא לדבר על קונסטלציות אחרות כמו שלשות ועוד שגם מחזיקות מעמד יפה
|
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
בטי בום(שולטת) • 9 ביוני 2010
יש פה כבר זוגות עם ילדים שהכירו בכלוב.
|
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
חלום באספמיה...הזיית קיץ
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
אדון בועל בתשוקה • 10 ביוני 2010
הכלל הוותיק הרווח כאן הוא "שכולם כבר היו עם כולם ואם לא ..אז הם יהיו ..".
הזוגות כאן מקולרים ומסירים את הקולר במהירות האור. זוגות מתחברים ונפרדים וחוזר חלילה - כמו התקפי מאניה-דיפרסיה של הסאביות השמ"ד ( רק לצרכי קיצור - ר"ת של "המשנות, מכוערות, דחויות " ) - הכל כאן הוא כמו רכבת הרים בלונה פארק. גם "הזוגיות הקבועה " כאן היא לרוב יחסי פילגשות עלובים. כל השאר הוא בגדר פנטזיה של פאטה מורגאנה. |
|
מUחדת |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
בועל אדונים תשוקתי
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
מUחדת • 10 ביוני 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: ...גם "הזוגיות הקבועה " כאן היא לרוב יחסי פילגשות עלובים.
כל השאר הוא בגדר פנטזיה של פאטה מורגאנה. זה שאתה לא מצליח למצוא זיון קטן אפילו בחדרי הקירור של חברא-קדישא לא באמת מצביע על "תופעה". אולי על אין-אונות, פיזית ומנטאלית כאחד. אם איכשהו אתה מצליח לדוג כאן רק זוועות, פעם אחר פעם, אולי כדאי שתברר מה המוטיב החוזר בכל הקשרים האלו. רמז: אתה. (ואני עם אלקטרו. יש כאן לא מעט זוגות שחיים באושר ועושר וזה. עולים לי כמה שמות שאני יודעת עליהם (פרלין, פלאשי ואפילו אני) שמצאו את שאהבה נפשן, ממש פה) |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 ביוני 2010
קיצר כמו שאתה רואה יש כאלה ויש כאלה. כן נוצרות כאן הרבה היכרויות, חלקן סתמיות, חלקן של ידידות וחלקן של זוגיות מתמשכת. יש הרבה אנשים שמוצאים כאן את הדבר אותו הם מחפשים.
יש כאלה שלא מוצאים. בעסה. לשאלתך - כן, יש. כל אחד לוקח מפה את מה שמתאים לו, אם זה היכרויות אישיות, אם זה שיתוף תמונות, אם זה דיונים בפורום ואם זה סתם מקום להחזיק בו בלוג סודי. |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
Re: חלום באספמיה...הזיית קיץ
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 10 ביוני 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: הכלל הוותיק הרווח כאן הוא "שכולם כבר היו עם כולם ואם לא ..אז הם יהיו ..".
הזוגות כאן מקולרים ומסירים את הקולר במהירות האור. זוגות מתחברים ונפרדים וחוזר חלילה - כמו התקפי מאניה-דיפרסיה של הסאביות השמ"ד ( רק לצרכי קיצור - ר"ת של "המשנות, מכוערות, דחויות " ) - הכל כאן הוא כמו רכבת הרים בלונה פארק. גם "הזוגיות הקבועה " כאן היא לרוב יחסי פילגשות עלובים. כל השאר הוא בגדר פנטזיה של פאטה מורגאנה. או במלים אחרות אתה אומר boohoo!!! אף אחת לא רוצה לגעת בי, ולעולם לא אמצא מישהי שתסבול את נוכחותי ליותר ממפגש לילי. הלוואי שכולם יהיו פתטיים כמוני ואפילו לא תהיה להם תקווה לחיים זוגיים בדסמיים. |
|
האדון אבישי |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
האדון אבישי • 10 ביוני 2010
נו באמת חבריה כל דיון זה נגרר לויכוח בואו נדלג על זה שניה...
אז יש פה רציניות שאפשר להכיר? בגילי בערך 20+ |
|
שרמומית |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
Re: קשרים רציניים
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
שרמומית • 10 ביוני 2010
האדון אבישי כתב/ה: בתור אחד שמבקר פה לפעמים ולא כל כך יודע את המצב בפורום
יצאו מפה זוגות עם קשר רציני? או שאנשים פה רק ציניים ואוהבים לכתוב תגובות? אשמח לראות כמה תגובות בנושא לורד ואני ביחד 4 וחצי שנים ויש פה כמה זוגות נשואים - ביניהם סי מאסטר ויערה ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת את הניקים שלהם |
|