סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שבעת העונשים פרק ו ואחרון

פשוט תות{Mistress H}
לפני 14 שנים • 12 ביוני 2010

שבעת העונשים פרק ו ואחרון

פשוט תות{Mistress H} • 12 ביוני 2010
"העונש השביעי והאחרון שלך יכלול בתוכו שני חלקים. החלק הראשון יהיה, טוב, כמובן - החלק הכואב, ובחלק השני אם תצליחי לעמוד בראשון כפי שאני דורשת - תקבלי פרס. אני יודעת שתעשי את זה על הצד הטוב ביותר שפחה שלי, אני מאמינה בך, אל תאכזבי אותי." לא היה סיכוי שהייתי מוכנה לא להצליח עבור גבירתי. נדרכתי וחיכיתי לבאות.
גבירתי ראתה שאני מוכנה, נדרשתי לצאת מהחדר למספר דקות שבהן עמדתי בחוץ בציפייה וניסיתי לנחש מה עוד גבירתי מסוגלת להמציא ולחדש ומה הפרס יהיה - גמירה? לא, הרי היא כבר נתנה לי לגמור, זה לא נחשב בעינייה כפרס. אז מה זה כבר יכול להיות?
גבירתי קטעה את חוט המחשבה כשקראה לי להיכנס לחדר. החדר היה מלא נרות בגדלים וצבעים שונים, כולם דולקים. רומנטי לעין הונילית, אך ידעתי שאני הולכת לחוות הרבה כאב. כאב שאפשר לחוות רק מחום בוער של שעווה.
על השטיח הייתה מגבת גדולה, הבנתי שמקומי יהיה שם. לגבירתי היה ניצוץ של ציפייה בעיניים, והמחשבות החלו לחרפן אותי.
"לשכב על הגב" אמרה, "מיד גבירתי" עניתי ונשכבתי.
גבירתי ליטפה את גופי, מזכירה לי אך כל חלק בגופי שייך לה. ממוללת את הפיטמות, מלטפת את הפנים, צובטת את הירכיים, מושכת את שפתי הכוס, שורטת את השדיים, את הצוואר, מחדירה אצבע ומוציאה, מעבירה אותה רטובה לאורך גופי הנרגש.
"נר צהוב יהיה הראשון מתוך שבע הנרות שיקשטו את גופך שפחה שלי" היא אמרה והחלה מטפטפת איתו על שדיי, מסמנת אותם בליטופים של שמש, בטיפטופים עגולים של צהוב.
לרגעים אלו היו טפטופים בודדים ולאחריהם היא שפכה את השעווה בתנועה ארוכה לאורך גופי, מן השדיים עד הפופיק של טיפות שעווה חמות שמוציאות ממני גניחה ארוכה של כאב. "נמשיך בנר אדום" לחשה כשהחלה לטפטף על ירכיי באודם חזק, מסמנת את ירכיי לאורכן ורוחבן, גורמת לראשי לדרוש את רגליי להיסגר כשליבי דורש מהן להישאר פתוחות למענה. טיפות של אדום החלו להתערבב על חזי יחד עם הצהוב וליצור שקיעה. "חסר קצת כתום" אמרה בחיוך והחלה להוסיף בחלקים שעוד נותרו חשופים עוד כמה וכמה טיפות כתומות שכמו מיסגרו את האדום והצהוב. בשלב הזה היא ישבה על ירכיי ובכך החזיקה את גופי שלא יזוז. וככל שהתאמצתי יותר לא לזוז הגוף המשיך להתפתל תחתיה. היא הביטה בגופי המקושט ויכולתי להריח את הרטיבות שלה באוויר מתערבבת בשלי. נר ירוק הצטרף לנוף שצוייר על גופי וקישט את כתפיי ומסביב לשדיי כמו משרטט את קימורי גופי.
את חלל החדר מילאו גניחות של כאב ועונג, והיה לי קשה להמשיך, הכאב חדר, וכשהטיפות התקרבו לשפתי הכוס הנשימות נעתקו מפי והרגשתי איך הגוף מתנגד ומבקש לברוח אך הלב רוצה רק עוד ועוד ועוד...
גבירתי הפסיקה. היא לקחה את הויברטור והחדירה לתוכי. היא הניחה כרית על הקיר והורתה לי לסגור את רגליי על הויברטור שלא יצא. היא התיישבה עם הגב על הכרית ומשכה אותי אל ירכייה, מלטפת את ראשי עד שנרגעתי מהכאב. יכולתי להריח כמה היא נהנית מהמצב. הריח שלה שיכר אותי, מצאתי עצמי מביטה מלמטה על גבירתי ומבקשת, מתחננת, בתור שפחתה הנרצעת - לספק אותה. גבירתי משכה אותי אל בין רגלייה, נותנת לי להריח ולהתקרב ורק כאשר ראתה את אגני נע מעלה מטה מייחום - אישרה לי לרדת לה. החדרתי לשוני לתוכה והחלתי גומעת את המיצים, מלקקת בנקודות שיודעת שמרגשות אותה, מלטפת בלשוני וחושבת שזה באמת פרס. שקעתי בתוכה ובהנאה שלה שלא הרגשתי בתחילה כי הנר הכחול החל מקשט לי את הגב. חצי גב מקושט וגבירתי גמרה.
התקשתי להוציא את ראשי מבין רגלייה הענוגות, ובליקוקים עדינים הצלחתי להתחנן לרדת לה שוב. הפעם גבירתי הורתה לי לשלוח ידי בין רגליי ולגמור ביחד איתה, גמירה משותפת והגב כולו מקושט בכחול. בניסיון שוב ללקק בעדינות ולהביא את גבירתי לגמירה שלישית היא עצרה בעדי, משכה אותי החוצה משערי.
"קומי על 4 כלבה" אמרה גבירתי ולקחה את הנר השישי במספר - הלבן וטפטפה על התחת שלי מעין רקע לבן, הפעם היא לא התכוונה לתת לי לזוז, הויברטור נשאר בתוכי אך ללא רטט, והיא אסרה עליי כל תנועה. הנר קישט לי את כל התחת. ועל הרקע הלבן היא החלה בדיוק רב לטפטף בנר השביעי והאחרון - הסגול. היא המשיכה בלבן לקשט את גבי, שוב, בדיוק רב עם איסור תזוזה. נשכתי את שפתיי ולא אעזתי לזוז. גבירתי קמה ולקחה את המצלמה מהשידה, צילמה את הגב ואת התחת וכשחשבה שהצליחה לתפוס הכל כפי שרצתה לאחר כמה תיקונים, הראתה לי - על גבי היה רשום "רכושה של" ועל הטוסיק בגדול היה רשום שמה בסגול - על רקע לבן - סיגל.
חיוך התפשט על פניי. "ועכשיו לפרס שלך כלבונת", אמרה גבירתי. "חשבתי שלרדת לך זה הפרס גבירתי" עניתי. היא צחקה צחוק מתגלגל, ומול מבטי המופתע הוציאה מתיקה קולר שחור ודק, עדין, עם 3 לולאות - 1 גדולה אמצעית למשיכה, ועוד 2 קטנות מקושטות באבנים אדומות ולבנות. בסוגר של הקולר היה מנעול קטן מזהב. התרגשתי כמו בהצעת נישואין.
פרפרים התפוצצו בביטני "עכשיו כשעברת את כל השיעורים שרציתי שתלמדי - אני מרגישה בטוחה לשאול אותך, האם תירצי להיות מקולרת לי?" - עניתי בחיוב כמובן, עם דמעות בעיניים ובהתרגשות. היא ענדה אותו על צווארי ונעלה במפתח את הסוגר, את המפתח הכניסה לשרשרת ששמה על צווארה. "את משוייכת לי כלבונת, עכשיו כשאני יודעת שאת באמת משקיעה ורוצה להיות שפחתי, תענדי את שמי בגאווה על גופך ואת קולרי ותשמרי לי אמונים בזמן שאהיה בחו"ל. המנעול הזה ייפתח אך ורק כשאחזור כלבונת. שכולם יידעו ייראו, את שייכת לי" אמרה וחתמה זאת בנשיקה.
גופי היה מקושט ב7 צבעים, אחד לכל עונש, כשהאחרון בצבע שמה שנכתב על גופי וסימן לעד את שייכותי לה.
"אני אחכה גבירתי, גאה להיות שלך"
אתנה
לפני 14 שנים • 12 ביוני 2010
אתנה • 12 ביוני 2010
מקסים !
JuSt LiLi​(מתחלפת)
לפני 14 שנים • 13 ביוני 2010
JuSt LiLi​(מתחלפת) • 13 ביוני 2010
לא יכלת למצוא סיום טוב יותר מזה...
העברת בי צמרמורות...
מקווה שזה לא יהיה הסיפור האחרון שלך ואחריו יבואו עוד אלפים....