סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יעל התובעת - סיפור פרקים 1+2

roiboy​(לא בעסק)
לפני 14 שנים • 13 ביוני 2010

יעל התובעת - סיפור פרקים 1+2

roiboy​(לא בעסק) • 13 ביוני 2010
שלום לכולם
החלטתי לפרסם כאן סיפור ארוך שכתבתי לפני זמן רב, וכבר פירסמתי אותו בעבר באתר
שליטה אחר , אז יכול להיות שחלק מכם כבר קראו את הסיפור - אז לאילו שעדיין לא ... הרווחתם.
בכל מקרה כבר כתבתי מספר רב של פרקים ואם תאהבו אולי אכתוב גם המשך.

פרק 1

שמי אורית אייזן ואני עורכת דין , ואני אספר לכם כיצד קרה שהפכתי להיות הכלבה של יעל.
הייתי בת 24, בגובה 1.66 עם חזה גדול(85 C ), שיער חום-שחור, עיניים כחולות ותחת מוצק וגדול(אותו לא אהבתי במיוחד)
הכל התחיל לאחר שסיימתי את לימודי המשפטים שלי , עבדתי מספר חודשים בחברת עורכי דין על תיקים קטנים , ולאחר מכן עזבתי והתחלתי לעבוד כעורכת דין עצמאית.
התיק הראשון שלי היה להגן על אדם שמואשם באונס ילדה , בתיק זה היה למשטרה קשיים רבים למצוא ראיות על האנס , ואני הצלחתי היטב בעבודת ההגנה עליו , עד שיום אחד הגיע למשרדי(המצומצם) אביה של הילדה שנאנסה, חשבתי לעצמי מה הוא רוצה ועוד לפני שהספקתי לפתוח את הפה הוא אומר: "תשמעי חמודה אני מציע לך משהו שלא תוכלי לסרב לו"

"אני מצטערת אני לא יכולה לדבר איתך בקשר לתיק" אמרתי.

"חכי רגע , אני יודע שהמשטרה לא מצליחה למצוא הוכחות על הלקוח שלך אבל אני יודע וגם את יודעת שהוא אנס את הבת שלי"

"אדוני אני לא מוכנה לדבר איתך על התיק" אמרתי שוב.

"אני יודע גם שאת לא מקבלת כסף על התיק הזה , ומצבך הכלכלי קשה" הוא המשיך.
"לכן אני מציע לך מאה אלף דולר עם תסכמי לחתום עסקת טיעון שבה הוא ישב לפחות 7 שנים בכלא" הוא אמר.

כאשר אמר דברים אילו באמת חשבתי על מצבי הכלכלי הגרוע והחובות בבנק וגם ידעתי שהלקוח שלי באמת אנס את הילדה. "אני מסכימה" אמרתי בהיסוס קל.

"מצוין, תתקשרי לתובעת המחוזית סכמי איתה את התנאים ותתקשרי אליי לקבל את הכסף במזומן"

"בסדר, רק שתדע שהפגישה הזו מעולם לא התקיימה" אמרתי.
"איזו פגישה?" שאל והלך.

עשיתי כמה טלפונים אל הלקוח שלי ואל התובעת המחוזית שיגעו אל המשרד שלי , לפני שהגיעה הטובעת הסברתי(במרמה כמובן) ללקוח שלי למה כדי לו לקבל את העסקה והסכים להפתעתי הרבה.
יעל הטובעת המחוזית הגיע למשרדי וסיכמנו איתה את פרטי העסקה , ולמורות שהייתה קצת מופתעת מהשינוי הקיצוני בגישתנו העסקה נחתמה.

לאחר שהם הלכו התקשרתי מיד לאביה של הילדה ואמרתי לו מה קרה.
"מצוין אמר אני מגיע למשרד שלך מחר ב-10 בבוקר עם הכסף" אמר. השבתי לו בסדר.

הלכתי לישון ובמוחי מחשבות שמחות על הכסף שאקבל , והבטחתי לעצמי שמעתה הלך רק בדרך הישר.

למחרת בבוקר חיכיתי במשרדי ובשעה 10 היתה דפיקה בדלת. "פתוח" אמרתי. להפתעתי הרבה נכנסה יעל הטובעת המחוזית לחדרי ונעלה את הדלת עם חיוך על שפתיה. "מופתעת" שאלה אותי יעל.
"מה את צריכה" עניתי לה. " רק דבר קטנטן" אמרה, והוציא מתיקה מכשיר הקלטה.

היא לחצה על פליי ואז עברה צמרמורת בגופי,בהקלטה- שמעתי את עצמי מדברת עם אביה של הילדה כאשר הוא מציע לי תשלום. מיותר לציין שקפאתי במקום. כשנגמרה ההקלטה אמרה לי יעל "את מבינה את מצבך??"

"כןןןןןן" מלמלתי בפחד. "עם הקלטת הזו את לא רק תאבדי את רשיונך אלא גם תכנסי לכלא לכמה שנים טובות, ואני אדאג לזה". "לאאא בבקשה" אמרתי. "אבל יש לך עוד אפשרות" אמרה.
"כן, אני אעשה הכל" אמרתי.
"הכל???" שאלה יעל.
"כן" אמרתי שוב.
"עם כך אני אומר לך את זה חד וחלק , אני רוצה שאת תהי שלי" אמרה בתקיפות.
"לללמה את מתכוונת???" השבתי במלמול.
"את עוד תבני היטב , בלי להכנס לפרטים את צריכה לעשות כל מה שאומר לך. את מסכימה???"
"אני מסכימה" אמרתי (כאילו שיש לי ברירה).
"מצוין, בואי נתחיל. תורדי את החולצה מכופתרת שאת לובשת"
"מה???" צעקתי, ומיד חטפתי סטירה. "תעשי מה שאני אומרת או שתכנסי לכלא"
מיד הורדתי את החולצה. "גם את החזייה" פקדה יעל. הורדתי את החזייה והייתי עם חזה חשוף מול יעל.
"תורדי את החצאית ואת התחתונים" המשיכה יעל. עשיתי כדבריה וכעת הייתי ערומה כולי.
יעל הסתובבה סבבי וסקרה את גופי. "נחמד , אך לא מושלם, חתיכת ישבן גדול יש לך" אמרה , וכולי הסמקתי.
"הוא עוד יחטוף הרבה מכות" אמרה. "תגידי הוא בטול הישבן שלך???" שאלה יעל.
"כן" אמרתי.
"טוב, זה לא ישאר כך זמן רב, ועוד דבר מהיום את עונה- כן הגבירה יעל, הבנת?
"כן, הגבירה יעל"
"נצטרך גם לטפל בכוס השעיר שלך, למה את לא מגלחת אותו???" שאלה יעל.
"לא חשבתי על זה, הגבירה יעל"
"לא משנה, עכשיו תלבשי את החולצה והחצאית, ואת התחתון והחזייה שימי בפח"
"כן" אמרתי, ומיד חטפתי מכה בישבן "אוווו" צעקתי, "הגבירה יעל בשבילך, לא נורא את עוד תשלמי על זה". לבשתי את החולצה והחצאית אך עדיין הרגשתי ערומה. "תפתחתי שני כפתורים בחולצה" פקדה יעל. עשיתי כדבריה והרגשתי כיצד השדיים שלי כמעט יוצאים מהחולצה.
"מצוין, כלבה קטנה. דרך אגב זה השם החדש שלך טוב???"
"כן, הגבירה יעל" אמרתי מושפלת.
"יופי, עכשיו בואי איתי אנחנו הולכות לבית שלי שם הסביר לך על חייך החדשים ככלבה".

פרק 2

יעל הסתובבה ופתחה את הדלת הנעולה. "תקשיבי טוב אני הולכת ואת כל הזמן שני צעדים מאחורי" אמרה יעל.
"כן, הגבירה יעל" אמרתי.
הלכתי אחריה לכיוון המכונית. יעל היתה בת 29 בערך, בגובה 1.80 ס"מ לפחות, הגוף שלה היה מדהים- רזה, חזה נאה (B75 ) וישבן קטן ויפה, היא הייתה בלונדינית עם עיניים כחולות, ממש כוסית.

הגענו אל המכוניתה של יעל , אני התישבתי במושב הנוסע ויעל נהגה.
"תרמי קצת את החצאית, אני רוצה לראות את הכוס השעיר שלך" אמרה יעל.
הרמתי קצת את החצאית, ולהפתעתי הרבה הוא היה רטוב כולו.
"את ממש חרמנתי ,יכול להיות שאת נהנת???" שאלה יעל.
"לא , ואני רוצה לדעת מתי הסיוט הזה יגמר" השבתי לה.
"מה אמרת???, כנראה שאת לא קולטת את המצב העדין שלך, כי אני יכולה להוריד אותך פה ולנסוע ישר למשטרה כדי להגיש נגדך תלונה על קבלת שוחד" צעקה יעל.
"לא, בבקשה לא" אמרתי בבכי.
יעל הכניסה לי סטירה אדירה וכל הלחי שלי נהיתה אדומה.
"כבר אמרתי לך שאת קוראת לי הגבירה יעל , נכון???" המשיכה יעל.
"כן ,הגבירה יעל אני מצטערת" אמרתי.
"זאת כבר הטעות השניה שלך היום כלבה קטנה, אין דבר בבית שלי את כבר תענשי".
חשבתי לעצמי על המצב הרע בו אני נמצאת ,ולא ידעתי מה יעל הולכת לעשות בהמשך , אבל חלק אחר שלי הרגיש ממש מגורה כאילו אני אוהבת את מה שיעל עושה , איך יכול להיות חשבתי לעצמי.

הגענו לדירה של יעל.
"בואי אחרי כלבה" ציוותה יעל.
נכנסנו לדירה, ואז נעלה יעל את הדלת.
"תתפשטי כלבה" פקדה עליי. ועשיתי כמצוותה והייתי הערומה לחלוטין.
יעל לקחה אותי לאמבט ונתנה לי סכין גילוח וקצף.
"קדימה כלבה תתחלי לגלח את הכוס שלך"
"גבירתי בבקשה אל תעשי לי את זה" התחננתי ליעל.
"תשתקי" אמרה יעל בקול סמכותי וכניסה לי בעיטה בין הרגלים, "איייייי" צעקתי מכאבים.
התחלתי לגלח את הכוס, ופתאום ראיתי את יעל מוציאה מצלמה ומתחילה לצלם אותי.
"תחייכי למצלמה כלבה , אני רוצה שיראו שאת נהנת"
"גבירתי מה את עושה?" שאלתי.
"אני מצלמת אותך לצורך ביטוח, כדי שלא התחשק לך לברוח לי חלילה" צחקה יעל.
שתקתי וחייכתי כמו שאמרה לי לעשות.
"יופי בתמונות האלו רואים איזה זנזונת את, אם לא תעשי מה שאומר לך אני אשלח אותם למשפחה שלך"
"בבקשה לא , הגבירה יעל" התחננתי.
"אז את צריכה להיות כלבה טובה, בסדר?" שאלה.
"כן , הגבירה יעל" השבתי בחוסר ברירה.
"יופי" אמרה יעל , והוציאה קולר שחור.
את הקולר קשרה בצורה הדוקה לצווארי וחיברה לו גם רצועה, לאחר מכן היא גררה אותי לסלון.
"נראה עלייך יפה הקולר, את אוהבת את זה??" שאלה.
"לא, הגבירה יעל". השבתי.
"אני חושבת שאת משקרת אבל את זה נברר כבר מחר, עכשיו אני התחיל להסביר לך על חייך החדשים" אמרה יעל, והמשיכה "כעת את שייכת לי, ואת עושה כל מה שאני אומרת , כל חריגה מנוהל זה תגרור אחריה עונשים כבדים. כפי שאת בטח זוכרת כבר צברת שני עונשים כאלה עוד קודם , ואת גם תקבלי אותם בהמשך כמו גדולה" אמרה יעל וחיוך גדול על שפתיה.
"עכשיו אתן לך חוזה אותו הכנתי אתמול , לאחר שנודע לי מה עשית , קחי, קראי את החוקים ותחתמי"
יעל הגישה לי חוזה בו נכתב:

אני מסכימה להיות שפחתה של יעל ולעשות כל מה שתאמר לי.
בנוסף אני מתחייבת למלא את החוקים הבאים:

1. לעולם לא אלבש חזיה או תחתון.
2. כל זמן שאני בבית או בביתה של יעל אלבש את הקולר שלי הדוק ככל האפשר.
3. אף פעם לא אגמור ללא רשות ממלכתי.
4. בפי הטבעת שלי יהיה תמיד פקק תחת בגודל שיקבע ע"י מלכתי.
5. הסרת הפקק אסורה לחלוטין וצריך לבקש את רשות המלכה בכדי לחרבן.
6. כאשר ארצה לעשות את צרכי אפנה אל הגבירה יעל לבקש את רשותה.

כאשר סימתי לקרוא נתנה לי יעל עט.
"תחתמי על החוזה כלבה" פקדה יעל.
חתמתי על החוזה והחזרתי אותו ליעל.
"יופי אמרה מעכשיו את כלבתי באופן רשמי, עוד מעט אתן לך את פקק התחת שלך אך לפני כן יש דבר אחד שאנו צריכות לסיים" אמרה.
"על ארבע , מיד" פקדה יעל.
עשיתי כרצונה וירדתי על ארבע במערומי.
"תשפילי את המבט שלך לכיוון הרצפה, אני הולכת להביא את ההפתעה שלך, ואת לא זזה , ברור?"
"כן, הגבירה יעל" אמרתי.
יעל הלכה לחדר השינה שלה ואני המתנתי על ארבע וראשי מושפל כלפי מטה, פתאום שמעתי את הדלת נפתחת וצעדים מתקרבים אליי , הרמתי את ראשי וראיתי את יעל ערומה לחלוטין ונועלת נעלי עקב גבוהות (בערך 20 ס"מ) שרק הוסיפו וגופה מדהים והחטוב ועם תיק שחור בידה.
" אמרתי לך להשאר עם הראש למטה , זנזונת!!!"
יעל דחפה מתחת לשדי שרפף קטן ואמרה לי להשען עליו.
"ידיים מאחורי הגב" פקדה, ואני צייתי.
יעל קשרה את ידיי בחבל, בצורה הדוקה והתישבה על הספה כאשר אני ממש עם התחת מולה, ביד החזיקה את הרצועה של הקולר שלי ובידה השנייה אחזה בשוט זנבות מעור.
"עכשיו התחת הבתול שלך יאבד את בתוליו" אמרה ודחפה לי את העקב לתוך החריץ.
"איי" צעקתי מכאבים.
"תשתקי , עכשיו אני מזיינת אותך עם העקב שלי ואת נהנת מזה , הבנת?" שאלה יעל.
"כן , גבירתי" אמרתי בקושי.
יעל התחילה להכניס ולהוציא את העקב כאשר במקביל היא מושכת ומרפה את הרצועה של הקולר שלי כך שאנני יכולה להתנגד לה, וכאשר ניסתי היא הצליפה בי בישבן עם השוט שלה.
"כל פעם שתתנגדי אני הצליף בך" אמרה בתענוג, והחלה לשפשף את כוסי עם הרגל השנייה. הרגשתי הנאה רבה מהמצב.
"את אוהבת את זה, כלבה?" שאלה יעל.
"לא גברתי" עניתי.
"אז תסבירי למה כל הכוס שלך נוטף???" המשיכה.
"אני לא יודעת, גברתי" מלמלתי.
יעל המשיכה לזיין אותי עוד מספר דקות עם העקב והרגשתי כיצד התחת שלי נפתח ונסגר. הכוס שלי הפך ליותר ויותר מגורה בגלל השפשופים של יעל והרגשתי שאני עומדת לגמור.
"מבקשת רשות לגמור, הגבירה יעל" אמרתי בקושי.
"אני רואה שאת לומדת אורית, אבל קודם כל את תגידי לי שאת אוהבת את זה" אמרה באכזריות.
"אני אוהבת את זה" צעקתי.
"יפה , עכשיו תגידי אני אורית ואני הכלבה של יעל" המשיכה.
"אני אורית ואני הכלבה של יעל" אמרתי.
"יפה אורית הכלבה, כאשר אני אומרת עכשיו יש לך אישור לגמור" אמרה.
יעל דחפה את כל השפיץ לתוך החריץ שלי, ואם הרגל השניה נתנה לי בעיטה לכוס.
"עכשיו זונה!!! תגמרי", צעקה יעל והמשיכה לתת לי בעיטות לכוס.
הגעתי לאורגזמה אדירה ונפלתי על הרצפה מעולפת מכאבים, אחרי כמה שניות אמרה יעל:
"תעמדי מיד אורית".
נעמדתי על הרגלים ויעל הובילה אותי לשירותים.
"תשכבי על הרצפה הכלבה אורית" אמרה יעל.
נשכבתי על הגב והרגשתי את התחת הכואב שלי.
"עכשיו תקבלי את אחד משני העונשים שלך הכלבה אורית" המשיכה יעל והתישבה לי על הפנים.
"תתחלי ללקק לי את פי הטבעת כלבה" אמרה יעל.
התחלתי ללקק כאשר במקביל הרגשתי את יעל ממששת ומוחצת לי את השדיים. פתאום הרחתי ריח נורא.
"עכשיו אני מחרבנת לך בתוך הפה ואת אוכלת הכל " אמרה יעל.
יעל התחילה לחרבן, נסיתי להתנגד אבל אורית הדקה את פי הטבעת שלה על הפה שלי, ומקביל צבטה לי את הפטמות, נאנקתי מכאבים.
"אל תנסי להתנגד לזה אורית אחרת הפטמות שלך יסבלו" צחקה יעל באכזריות.
לעסתי ובעלתי כל מה שיעל עשתה. כאשר סיימה אמרה לי ללקק לה את שאריות החרא מהתחת.
"איך זה טעים" שאלה.
"לא זה מגעיל ,גברתי" אמרתי בגועל.
"אל תדאגי אורית, את תתרגלי לטעם הזה טוב טוב, והלילה שלך רק מתחיל" אמרה יעל עם חיוך זדוני על פניה, והוציאה ניר דבק מהתיק, היא התקרבה איתו לעברי.
"ללללללאאאאאא" .
    התגובה האהובה בשרשור