בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
התמסרות בגיל צעיר לעומת מבוגר
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
בלוסום(לא בעסק) • 14 ביוני 2010
אני תוהה לעצמי, האם בגיל הצעיר יותר קל יותר להתמסר? לסגוד? להעריץ?
האם סאביות / נשלטות מבוגרות יותר מוצאות את עצמן מתקשות בתחום הזה? הן ראו דבר או שניים, גיבשו את עצמן לעצמן ועכשיו זה יותר קשה? האם יש משהו בגיל הצעיר שמאפשר התמסרות קלה יותר? אשמח לתגובות! |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
Re: התמסרות בגיל צעיר לעומת מבוגר
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
Lakshmi(נשלטת) • 14 ביוני 2010
'מינרווה' כתב/ה: אני תוהה לעצמי, האם בגיל הצעיר יותר קל יותר להתמסר? לסגוד? להעריץ?
האם סאביות / נשלטות מבוגרות יותר מוצאות את עצמן מתקשות בתחום הזה? הן ראו דבר או שניים, גיבשו את עצמן לעצמן ועכשיו זה יותר קשה? האם יש משהו בגיל הצעיר שמאפשר התמסרות קלה יותר? אשמח לתגובות! הרי מובן מאליו כמו כל דבר ראשוני, עדיין לא גיבשת מה את בדיוק רוצה וצריכה לכן יש לך אופציות יותר רחבות והרבה פחות הגבלה. ברגע שאת מבינה פחות או יותר מה את צריכה, האופציות מצטמצמות. אבל זה נכון בכל מערכת יחסים כלשהי. |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
ב"סוגיה הרת הגורל הזאת" ראוי לפנות למומחים בתחום ז
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
אדון בועל בתשוקה • 14 ביוני 2010
מסטר אור, וגואל רצון...
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
Re: ב"סוגיה הרת הגורל הזאת" ראוי לפנות למומחים בתח
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: מסטר אור, וגואל רצון...
התכוונתי מעל לגיל המותר בחוק. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
venus in our blood(שולטת) • 14 ביוני 2010
בניגוד לדיעות הרווחות(שעד לפני מס' שנים ,לערך, גם אני נטיתי חלקית להסכים עמן),אני סבורה כי ההתמסרות בגיל צעיר היא אולי הדבר הכי נכון. אולי,בגילאים צעירים יותר,אנו הרבה יותר מחוברים לעצמנו, לרצונות האמיתיים שלנו ופחות מונעים ע''י עכבות מסוגים שונים,לרבות פחדים וקיבעונות.
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
נiגה כתב/ה: בניגוד לדיעות הרווחות(שעד לפני מס' שנים ,לערך, גם אני נטיתי חלקית להסכים עמן),אני סבורה כי ההתמסרות בגיל צעיר היא אולי הדבר הכי נכון. אולי,בגילאים צעירים יותר,אנו הרבה יותר מחוברים לעצמנו, לרצונות האמיתיים שלנו ופחות מונעים ע''י עכבות מסוגים שונים,לרבות פחדים וקיבעונות.
מסכימה איתך במאה אחוז. |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
Re: ב"סוגיה הרת הגורל הזאת" ראוי לפנות למומחים בתח
לפני 14 שנים •
14 ביוני 2010
אדון בועל בתשוקה • 14 ביוני 2010
'מינרווה' כתב/ה: אדון בועל בתשוקה כתב/ה: מסטר אור, וגואל רצון...
התכוונתי מעל לגיל המותר בחוק. בהחלט , גם "המומחים" הללו יוכלו לתת חוות דעת מקצועית גם על נשים בגבולות החוק המותר. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
15 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
15 ביוני 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 15 ביוני 2010
יש בזה משהו.
אנחנו פחות קשים בגיל צעיר. יש לנו פחות קריטריונים. יותר זורמים. אבל לי דווקא נהיה יותר קל ככל שאני מתבגרת. הבחירה מצטמצמת - מעטים האנשים שאני יכולה לתת להם היום. כשהייתי קטינה יכולתי לעצום עיניים ולהרגיש וזה היה מספיק. היום זה מאד מאד חשוב מי האדם שמולי. אני שיפוטית יותר, תובענית יותר. אבל אחרי שעברנו את שלב הבחירה - דווקא קל יותר. אני כבר רגועה. כבר לא נבהלת מעצמי, כבר לא מפחדת מאחרים וממה שהם עלולים לעשות לי. יש לי יותר שליטה עצמית, אני יותר סומכת על עצמי, וככה אני יכולה ללכת יותר רחוק. דווקא בגלל שאני מכירה את הגבולות שלי, אני לא חוששת להתקרב אליהם, לדחוק אותם. כשהייתי קטינה היה חסר לי רוגע. הייתה חסרה לי השלמה שלווה עם הבחירות שלי. היום יש. היום כשאני מתמסרת, זה לא מתוך איבוד שליטה עצמית. היום, זה מתוך בחירה. מסירה מודעת של המושכות. אז אני עוצמת את העיניים לאט יותר. אבל משעצמתי, הן עצומות באמת. |
|