בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
טרמינולוגיה גברית
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
בטי בום(שולטת) • 24 ביוני 2010
אני קוראת פה תאורי סשנים ובלוגים של מלכות, באחד התאורים האחרונים שקראתי המלכה שדיברה על "כאבי ביצים" , מלכות שמבקשות שיעמידו להם את הזין כשמוצצים להן את הסטרפ,
כחובבת סטרפון מעולם לא ראיתי צורך ב"גבריות" בכדי להרגיש יותר שולטת, הטרמינולוגיה הגברית מורידה לי מהתאור. האם אנחנו צריכות להשתמש בדימויים גבריים בשביל להרגיש שולטות? |
|
kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
ממש לא
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 24 ביוני 2010
אני באופן אישי נגד להרגיש יותר גבר במובנים שאת מתארת בקשר שליטה עם נשלט\ת.
בעיניי שליטה נשית סקסית ומושכת הרבה יותר כשאישה היא אישה ודומיננטיות ועוצמתיות בכלל לא נמדדים בעד כמה צריך להרגיש "גברית" בקשר,בין אם הוא עם או בלי הסטראף את מזכירה לי מקרה אישי שפעם קרה לי בטור דו מינית מישהי פעם שאלה אותי באיזה צד אני אוהבת להיות (ולא מבחינת השליטה) שאלתי אותה בצורה טבעית למה הכוונה אז היא אמרה אני אוהבת להיות האישה בקשר ,מה דעתך על תפקיד הגבר ? אז עניתי לה בצורה פשוטה שאני בדיוק כמוה נהנית מלהיות אישה כך שאם היא מוכנה לחיות עם זה בשלום ולהשאיר את האגו מחוץ לדלת נוכל להיות צמד סקסי ונשי להפליא למה ללבוש מסכה על אותה מניות שאנחנו מנסים לחיות וליהנות ממנה ,הרבה יותר מעניין וכיף ללמוד לחיות עם מה שמרגישים בשלום ,אז המשחק במסכות מענג יותר |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
לשאלתך
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
Madame T(שולטת) • 24 ביוני 2010
אינני מוצאת כל צורך או סיבה להרגיש או להתנהג בצורה 'גברית'. אני אישה והשליטה שלי היא כאישה ולא כגבר ואינני משתמשת בעולם דימויים ובמונחים גבריים כדי לתאר אותה. אני גם מוצאת לנכון לשלב רוך נשי לצד הענקת כאב לנשלט, לדוגמה. ובכל מקרה אם מזדמן לי לשוחח על איברי, הרי שזה בנימה נשית טהורה .
|
|
Mary Jane |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
Mary Jane • 24 ביוני 2010
אני חושבת שזה דווקא רווי לעג מבדר, כמו רוצה לומר-" זוכר את חלוקת התפקידים המסורתית? עכשיו דחוף אותה לתחת, זונה".
כמו כן, יודעת כל עלמה שהתבוננה מספיק במין השני, שעל אף סיפורי הגבורות והטררם התרבותי סביב הפאלוס, אין עדין ממנו: הקנטה מינורית או מכה קלה שבקלות (באצבע אחת, לא יותר!: ) -ואין תפקוד, ואין חוסן ואין זכר לעוצמה, וכל הבלבול שניסו לבלבלנו חיים שלמים ועל פני תרבויות שלמות נסוג בפני אמת אחת קטנה, השואלת תמהה: הזהו מודל לחיקוי?!? ; ) |
|
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
DickLa(פמית נשלטת){רק בנות.❤️} • 24 ביוני 2010
Mary Jane כתב/ה: אני חושבת שזה דווקא רווי לעג מבדר, כמו רוצה לומר-" זוכר את חלוקת התפקידים המסורתית? עכשיו דחוף אותה לתחת, זונה".
כמו כן, יודעת כל עלמה שהתבוננה מספיק במין השני, שעל אף סיפורי הגבורות והטררם התרבותי סביב הפאלוס, אין עדין ממנו: הקנטה מינורית או מכה קלה שבקלות (באצבע אחת, לא יותר!: ) -ואין תפקוד, ואין חוסן ואין זכר לעוצמה, וכל הבלבול שניסו לבלבלנו חיים שלמים ועל פני תרבויות שלמות נסוג בפני אמת אחת קטנה, השואלת תמהה: הזהו מודל לחיקוי?!? ; ) מצד אחד את צודקת. זה חלק ממה שמושך בתחום. "ונהפוך הוא". ההזדמנות הנפלאה לחקור צדדים אחרים בך. מצד שני...לגבי המכה הקלה שבקלות. דווקא בתחום זה משהו שיעורר את התפקוד |
|
ניקול בעקבגבוה(שולטת) |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
ניקול בעקבגבוה(שולטת) • 24 ביוני 2010
בטי כתבה-
אני קוראת פה תאורי סשנים ובלוגים של מלכות, באחד התאורים האחרונים שקראתי המלכה שדיברה על "כאבי ביצים" , מלכות שמבקשות שיעמידו להם את הזין כשמוצצים להן את הסטרפ, כחובבת סטרפון מעולם לא ראיתי צורך ב"גבריות" בכדי להרגיש יותר שולטת, הטרמינולוגיה הגברית מורידה לי מהתאור. האם אנחנו צריכות להשתמש בדימויים גבריים בשביל להרגיש שולטות? ************************************************************************************* למי שאין צורך "בגבריות "שלא תשתמש בסטרפון. אנו שוכחים באיזה אתר אנו נמצאים העדפותנו שונות ומגוונת,כל אחד ומה שמדליק אותו ועושה לו את זה.קצת ספייס וכבוד הדדי לא יזיקו כאן.אין צורך לגמד אחרים כדי להעצים את עצמך. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
Morticia • 24 ביוני 2010
ניקול בעקבגבוה כתב/ה: אין צורך לגמד אחרים כדי להעצים את עצמך. אמן! |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
25 ביוני 2010
Re: טרמינולוגיה גברית
לפני 14 שנים •
25 ביוני 2010
המלט • 25 ביוני 2010
בטי בום כתב/ה: כחובבת סטרפון מעולם לא ראיתי צורך ב"גבריות" בכדי להרגיש יותר שולטת, כפי שניקול ציינה, יש בעיה לוגית מובנית במשפט הזה. |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
25 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
25 ביוני 2010
קייסי • 25 ביוני 2010
אני מרגישה שסטראפ מרחיב את מנעד הגבריות והנשיות אצלי וגם אצל הגבר שאני בועלת. שנינו מסירים את המגבלות הג'נדריות הסטריאוטיפיות, נעים בחופשיות על קשת הזהויות המיניות האפשריות שלנו והופכים לייצור כלאיים נעלה.
אני יותר אשה כי יש בי מהכל, גם אשה, גם אנדרוגינוס וגם גבר. והוא יותר גבר, כי יש בו מהכל, גם אשה. אני מרגישה כמו סופר-וומן כשאני מזיינת. כמו על-אדם. לא כבולה לשום מוסכמה. |
|
ראובן |
לפני 14 שנים •
25 ביוני 2010
בעיה לוגית ומסחר בטסטוסטרון
לפני 14 שנים •
25 ביוני 2010
ראובן • 25 ביוני 2010
כפי שניקול ציינה,ישנה בעיה לוגית, אולם היא נעוצה במשפט הבא: ''האם אנחנו צריכות להשתמש בדימויים גבריים בשביל להרגיש שולטות?''
זין מפלסטיק/סיליקון הוא בהכרח ''דימוי גברי''. האמת היא, שאפילו נעלי עקב הן דימוי גברי, וגם ניוש של העבד תורם לדימוי הגברי. הבעיה, מבחינת שולטות, היא בהקשר שבין דימויים גבריים ושליטה. יש לדבר רקע הורמונלי. העניין הוא שגם אצל נשים, החשק והעונג המיני נקבעים לפי רמות הטסטוסטרון בדם. לפיכך, נוצר פה ''מסחר'' בהורמון - העבד מוכן לוותר על מעט הטסטוסטרון שיש לו, כדי לזכות בחוויה של שלמות נפשית, והמלכה ''גוזלת'' את הטסטוסטרון של העבד ומפיקה מכך עונג נפשי (תוקפנות, שליטה), עונג מיני ואת שאר השירותים של העבד. ישנן מלכות שבכוונה נמנעות מדימויים גבריים - בלי נעלי עקב, בלי סטראפאון, לפעמים אפילו בלי גילוח ומריטה, או אוסרות על שימוש בסממנים הייררכיים כגון ''גברתי'' - מתוך האמונה שעצם המבנה המעמדי הזה הינו פאלי (זכרי). אין בעיה להשתמש בדימויים גבריים בתוך שליטה נשית, אולם על המלכה העושה זאת להבין, כי היא לחלוטין מנציחה את הסדר הקיים, מבחינת פטריארכליה - ומה שהיא עושה זה פשוט חילוף תפקידים. R |
|