עינבר |
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
יחסים
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
עינבר • 20 ביולי 2010
החלתי לבדוק , כמו שאהבתי לעשות פעם את היחסים בין גברים לנשים באתר.
ואני לא מדברת על בדיקה איכותית (כמו שזה נקרא במדעי החברה או משהו) אלא על בדיקה כמותית טהורה, היחס בין מספר הגברים והנשים לפי קטוגריה. אני מפרסמת כאן יחסים מוערכים, נתונים מדוייקים יפורסומו בהמשך... והתוצאות: יש באתר של כל אישה שמעויינת בגבר, 4.5 גברים שמעוניינים באישה. המצב הכי טוב של חברי האתר, אם אפשר לקרוא לזה ככה, הוא בתחום השליטה הגברית. על כל נשלטתת שמעויינת בדום ממין זכר , יש בערך 3 שולטים שמעוניינים באישה. אצל המתחלפים יש יחס של אישה לחמש גברים ויחס דומה יש בין נשלטים לשולטות. אני מהרהרת עם עצמי מה המסקנות המתבקשות ומחליטה שלא לכתוב אותן... |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
Re: יחסים
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
גברים(שולט) • 20 ביולי 2010
עינבר כתב/ה: המצב הכי טוב של חברי האתר, אם אפשר לקרוא לזה ככה, הוא בתחום השליטה הגברית.
על כל נשלטתת שמעויינת בדום ממין זכר , יש בערך 3 שולטים שמעוניינים באישה. אני מהרהרת עם עצמי מה המסקנות המתבקשות ומחליטה שלא לכתוב אותן... זה אומר שאם אפתח שלושה ניקים - אני מקבל נשלטת אחת ? (ולחשוב, שיכולתי להמשיך ככה לעד, לנסות לתפוס מישהי, עם שני הניקים שלי) |
|
מישלי |
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
Re: יחסים
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
מישלי • 20 ביולי 2010
עינבר כתב/ה: המצב הכי טוב של חברי האתר, אם אפשר לקרוא לזה ככה, הוא בתחום השליטה הגברית.
על כל נשלטתת שמעויינת בדום ממין זכר , יש בערך 3 שולטים שמעוניינים באישה. אני מהרהרת עם עצמי מה המסקנות המתבקשות ומחליטה שלא לכתוב אותן... עינבר, כדאי שתחשבי שוב את כל הסטטיסטיקה הזאת, אחרי שדאגת להפחית ממספר הנשים את אלו שמחכות יפה בתור מימין. * ויש כאלו המון... גברים כתב/ה: זה אומר שאם אפתח שלושה ניקים - אני מקבל נשלטת אחת ? (ולחשוב, שיכולתי להמשיך ככה לעד, לנסות לתפוס מישהי, עם שני הניקים שלי) זה אומר שמה שלא תעשה, אתה בין כה תמיד מקבל, את כל מה שאתה רוצה... לא ? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי יול' 20, 2010 12:27 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
האזוקים |
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
לדעתי
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
האזוקים • 20 ביולי 2010
התוצאות לא יכולות להיות נכונות בגלל
כפילויות ושילוש הניקים שיש להרבה אנשים בדיוק כמו שאי אפשר לדעת כמה אנשים באמת יש בכלוב אלא אם כלובי יבחן את ה- IP וימחק ניקים כפולים |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
Re: לדעתי
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
גברים(שולט) • 20 ביולי 2010
אזוקה כתב/ה: התוצאות לא יכולות להיות נכונות בגלל
כפילויות ושילוש הניקים שיש להרבה אנשים בדיוק כמו שאי אפשר לדעת כמה אנשים באמת יש בכלוב אלא אם כלובי יבחן את ה- IP וימחק ניקים כפולים אזוקונת. לפני רגע ראיתי אותך אצלי בבלוג ועכשיו פתאום את כאן ? את בטוחה שאת לא ניק כפול שלך ? ובכלל, הגיע זמן שמישהו כאן יבדוק לך את ה IP שלך ויפה הצלפה אחת קודם. |
|
האזוקים |
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
Re: לדעתי
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
האזוקים • 20 ביולי 2010
גברים כתב/ה: אזוקה כתב/ה: התוצאות לא יכולות להיות נכונות בגלל
כפילויות ושילוש הניקים שיש להרבה אנשים בדיוק כמו שאי אפשר לדעת כמה אנשים באמת יש בכלוב אלא אם כלובי יבחן את ה- IP וימחק ניקים כפולים אזוקונת. לפני רגע ראיתי אותך אצלי בבלוג ועכשיו פתאום את כאן ? את בטוחה שאת לא ניק כפול שלך ? ובכלל, הגיע זמן שמישהו כאן יבדוק לך את ה IP שלך ויפה הצלפה אחת קודם. לא ראית טוב כי לא כתבת מזמן אז ..... (הגיע הזמן שתכתוב קצת) בהחלט מגיעה לי הצלפה |
|