שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אחות וחולה - סיפור

123457​(נשלט){תפוס}
לפני 14 שנים • 3 באוג׳ 2010

אחות וחולה - סיפור

123457​(נשלט){תפוס} • 3 באוג׳ 2010
לא הרגשתי טוב כל היום, השעה הייתה כבר 20 דקות לשש בערב, ידעתי שהמרפאה נסגרת בשעה 1800הגעתי לכניסה של המרפאה והכל כבר היה מוחשך נכנסתי פנימה ועליתי במדרגות לעבר הרופא שלי, ואז שבאתי לדפוק על הדלת בדיוק יצא מולי חולה, שאלתי אותו האם ד"ר רומן נמצא. הוא השיב שלא ושרק האחות נמצאת במרפאה.

נקשתי על הדלת ונכנסתי פנימה, היא ישבה על הכיסא וכתבה מספר דברים על פתק,"כן אדוני" היא אמרה ולא הרימה את ראשה.

"כואב לי הראש" אמרתי ואני אשמח לראות את ד"ר רומן. ד"ר רומן יהיה רק מחר בבוקר, אני אקח ממך מספר בדיקות כלליות ותגיע מחר להמשך טיפול.

"חום יש לך ? היא שאלה, ותגיד שתית היום משהוא ? היא נגעה במצח שלי ואני מייד הרגשתי את חום גופה וריח הבושם המשכר, התבוננתי לעבר כפות רגליה המטופחות בכפכפים, הציפורניים היו צבועות בצבע שחור חזק, דבר שעורר בי מחשבות על אותה אחות, אני ישבתי על המיטה והיא התכופפה לעברי, לא יכולתי להתאפק והצצתי לתוך המדים הלבנים וראיתי שהיא לובשת חזיית עור מדהימה. ללא שליטה נעמד לי האיבר ובלט במכנס הצמוד. היא הלכה להביא מד חום ושחזרה היא ראתה את איברי בולט ואת פני נעוצות בכפות רגליה.

היא נגעה בסנטרי והרימה את ראשי לעבר פניה, אני רואה שלמרות שכואב לך הראש, האיברים האחרים בגוף שלך מתפקידים די טוב. אני נייד הסמקתי כולי ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי, לא ציפיתי ממנה לכזאת פתיחות, לא הסמקתי לומר דבר והיא אמרה לי תפשיל את המכנסים והתחתונים ותתכופף, אני חושבת שאתה מיובש ולכן הבדיקה צריכה להיות רקטאלית.

ההמששך יבוא