ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה ...בכל נשלטת ....

Tobias​(אחר)
לפני 14 שנים • 11 באוג׳ 2010
Tobias​(אחר) • 11 באוג׳ 2010
לא טיפשון, בכל נשלטת מסתתר אגוז כמובן.
כולם יודעים את זה.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 11 באוג׳ 2010
tebayes כתב/ה:
כולם יודעים את זה.

למעשה בכל נשלטת מסתתר טחול, ואם רק תיתן לי חופן נשלטות, סקלפל ראוי לשמו והרבה טישו, אני מוכן להוכיח לך את זה.
Lakshmi​(נשלטת)
Lakshmi​(נשלטת) • 11 באוג׳ 2010
tebayes כתב/ה:
כולם יודעים את זה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הורס!
DEVIL EYEZ​(שולט){Atheana}

בבושקה

DEVIL EYEZ​(שולט){Atheana} • 11 באוג׳ 2010
מנסיוני הדל אני יודע שנפשה של אשה עשויה שכבות שכבות כבצל

או כבובת בבושקה

שולטת בתוך נשלטת בתוך שולטת בתוך נשלטת וחוזר חלילה

העניין הוא שנפשה של האשה סבוכה כרשת דייגים

ככה שלא רק שמבחוץ איש אינו יודע מה טיבה באמת
"שולטת" או "נשלטת"

אלה היא עצמה לא סגורה על עצמה
Siren​(מתחלפת){Misha}
Siren​(מתחלפת){Misha} • 11 באוג׳ 2010
זאלופון כתב/ה:
tebayes כתב/ה:
כולם יודעים את זה.

למעשה בכל נשלטת מסתתר טחול, ואם רק תיתן לי חופן נשלטות, סקלפל ראוי לשמו והרבה טישו, אני מוכן להוכיח לך את זה.

זו ההזדמנות שלי להוכיח שגם לי יש יופי פנימי!
Tobias​(אחר)
זאלופון כתב/ה:
tebayes כתב/ה:
כולם יודעים את זה.

אתה אדוני, שקרן, מעליל עלילות שווא, כזבן, נוכל, מספר בדיות, מוכר אשליות, ובאופן כללי יש לך ארומה בלתי נעימה!

הייתי מעדיף להיות משוגל על ידי ארדואן במליאת האו"ם מאשר לתת לך טישו, כי טישו זה נייר, ומה נראה לך שעצים גדלים על העצים או משהו?!

עצם הבקשה במצב האקולוגי הנוכחי היא בזויה ומעידה על אופי של בן תערובת(60 אחוז מוצקי קקאו לפחות)

את הנשלטות והסקפל אתה יכול לקבל.

פוחז.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 11 באוג׳ 2010
tebayes כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
tebayes כתב/ה:
כולם יודעים את זה.

אתה אדוני, שקרן, מעליל עלילות שווא, כזבן, נוכל, מספר בדיות, מוכר אשליות, ובאופן כללי יש לך ארומה בלתי נעימה!

הייתי מעדיף להיות משוגל על ידי ארדואן במליאת האו"ם מאשר לתת לך טישו, כי טישו זה נייר, ומה נראה לך שעצים גדלים על העצים או משהו?!

עצם הבקשה במצב האקולוגי הנוכחי היא בזויה ומעידה על אופי של בן תערובת(60 אחוז מוצקי קקאו לפחות)

פוחז.

יופי. בגללך אני צוחק מול המסך, וגם חש צורך בלתי מוסבר להתקלח. אנשים כמוך מכשילים את הקידמה המדעית ואת התפשטות המחלות הקשורות להיגיינה לקויה. אני מקווה שאתה גאה בעצמך.
אתנה
אתנה • 11 באוג׳ 2010
כל אישה היא שולטת
יש את אלו שבוחרות להיות נשלטות
Tobias​(אחר)
זאלופון כתב/ה:
tebayes כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:
tebayes כתב/ה:
כולם יודעים את זה.

פוחז.

יופי. בגללך אני צוחק מול המסך, וגם חש צורך בלתי מוסבר להתקלח. אנשים כמוך מכשילים את הקידמה המדעית ואת התפשטות המחלות הקשורות להיגיינה לקויה. אני מקווה שאתה גאה בעצמך.

גאה בעצמי, אני אומר לך מתי הייתי גאה בעצמי, ב42 כשפלשנו לצרפת והכרחנו אותם להתקלח,
בגלל זה קראו לזה משטר וישי.