נוריתE |
לפני 14 שנים •
13 באוג׳ 2010
דומיננטי במיטה,הוא,דומיננטי,גם בחיים(?)
לפני 14 שנים •
13 באוג׳ 2010
נוריתE • 13 באוג׳ 2010
(הפוסט נכתב בלשון זכר ,שולט/נשלטת,וכאן
לשם הנוחות,אבל מכוון גם לכל מגזר/מגדר אחר/ת בקהילה,משני,צידי השוט _ולשם המנעות מכל ה -/// וההטיות הנילוות) נאמר,שמעתי הרבה את המשפט הזה ותוהה,עד כמה הוא נכון. וגם הלהפך(כאילו) דומיננטי בחיים משמעו ,דומיננטי,במיטה. ידוע,(כן,ידועים) למשל, נשלטים שבחיי היום יום נמצאים בעמדות בכירות בעבודה ,עמדות אחריות וניהול שדורשות "שליטה" ,"דומיננטיות "אסרטיביות"שמקנות מעמד וגם משכורת בהתאם(לפעמים) ובלילות,הם בעצם,נישלטים, משלימים בהפוך את הנטיות, "מפצים" או איך שלא נסבר את זה,איזון.. ויש לעומתם וזה,ראיתי בשנות חיי פה, את השולטים,ה-דומיננטיים,כאן(המפחידים הקשוחים וכל הסופרלטיבים האלו) שבחיי היום יום",בעצם,"מנהלים"אותם ממקום למקום ואין להם שום יכולת להפגין את ה"דומיננטיות" שלהם, בעצם בשום מקום ואופציה חוצמאשר בסאדו. אז ,אני אומרת(ורק,אני) שהראשונים אני מבינה,מקבלת,מסכימה,מתחבר אצלי ההשלמה הזאת ההבדלה הזאת בין דומיננטיות בחיים הרגילים לבין זאת שפה, האיזון הזה. אבל השניים שפה,יוצא לרוב, הם בעצם, מוציאים תסכולים ועוד כמה דברים,בהטלת טרור על הנשלטות שלהם מפצים על חוסר היכולת וחוסר ה"שליטה" בחיים האחרים,על לפעמים חוסר האונים אל מול הבוס וכל התיסכולים האחרים שנובעים כאילו מחוסר האיזון הזה שאצלהם, כאן ולפעמים בצורה מאוד לא בריאה לנשלטת (והיו פה דוגמאות,גם לאחרונה) לא ככה? אבל בעצם אם נסתכל על עצמנו מבחוצ,כולנו(כל מגדר משני צידי השוט) ,בחיי היום יום, נחוצות ודורושת לנו מידה של שליטה, דומיננטיות אסרטיביות, בהתנהלות שלנו בחיים וכלפי העולם בלי בכלל קשר ל"מעמד" ולהגדרות שלנו בעולם הבידיסמי לא ככה? אז תכלס,נשאלת השאלה,האם באמת : דומיננטי ביום פרושו דומיננטי בלילה? זה סוג אחר של אדם?(אישה או גבר בלי הבדלות פה?) זה דורש ומגדיר טיפוס באמת דומיננטי בכל צידי חייו? שם ו פה? |
|
שולה פנינים |
לפני 14 שנים •
13 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 באוג׳ 2010
שולה פנינים • 13 באוג׳ 2010
אוי נו, נורית,
אני חושבת שאת די שנים בתחום כדי לדעת שאין כלל אחיד. יש כאלה ויש כאלה. מעניין שציינת, ששולט שבחיים "האמיתיים" סובל מהתעמרות, יש סיכון שיפגע בנשלט/ת. אלא שסימטריה מושלמת היא דבר נדיר בעולמנו.. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
13 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 באוג׳ 2010
Brave Dwarf • 13 באוג׳ 2010
נורית,
עליה כבר אמרה את הכל ולא הייתי טורח להציץ ולצייץ לולא שמה דגש על משהו עליו התרעמתי גם אני: "כאן ולפעמים בצורה מאוד לא בריאה לנשלטת (והיו פה דוגמאות,גם לאחרונה) " אני מאמין שכמוך, שציינת כי ראית את העולם מבפנוכו וגם מחוצה לו, הנשלטת תוכל לקחת אחריות על בריאותה. בדיוק וכפי שזה קורה במערכת חיים וינילית. לגבי כל השאר, כפי שעליה אמרה. יש ויש ולכן לא לשווא יש כל כך הרבה אותית ב- BDSM/BDsM/LS |
|