ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

בטחון עצמי כנגד {שולט}

Cauchy{Venus Blue}
לפני 14 שנים • 14 באוג׳ 2010

בטחון עצמי כנגד {שולט}

Cauchy{Venus Blue} • 14 באוג׳ 2010
כאשר הייתי ילד קטן והייתי רואה מישהו מוצלח הייתי ישר מנסה לחפש בו פגמים - הוא מגושם חברתית, חכם רק בנושא אחד ספציפי, הוא עשה טעות טכנית במשפט ההוא וכדומה. בנוסף הייתי מנסה לשכנע חברים שהוא דפוק. כל זה נבע מתוך האיום על מקומי בחברה, ואיום על עצם המוצלחות שלי.

עם השנים, הוכחתי את היכולות שלי לעצמי וצברתי מידה מסוימת של בטחון עצמי. היום כאשר אני פוגש מישהו מוצלח אני יכול לפרגן לו על הצלחתו וללמוד ממנה. לחבור אליו ולהצליח יחדיו. אני יודע שאם מישהו טוב ממני בתחום מסוים זה לא גורע ממני בשום צורה.

הרבה אנשים בוגרים נוהגים באופן שתארתי בפסקה הראשונה ולא השנייה. בכלוב, שמתי לב שיש התאמה גדולה בין התנהגות לפי הפסקה הראשונה לבין התואר 'שולט'. האם יש קשר בין השניים לדעתכם?
Rey H​(שולט)
Rey H​(שולט) • 14 באוג׳ 2010
המפתיע הוא, שההתנהגות הזו לא נפוצה רק בקרב 'שולט/ת' בכלוב, למעשה היא לא פוסחת כאן
על אנשים רק מתוך הגדרת הססטוס.
אנשים משום מה חשים בצורך להוכיח את עצמם במקום הזה, אם זה באמצעות ניסוח מתנשא,
בחירה של מילים גבוהות רק על מנת להדגיש אינטליגנציה מסוימת כשיכלו באותה הפשטות באמצעות
כמה מילים 'סטנדרטיות' לומר את אותו הדבר בדיוק.
ישנם כאלו שמגיבים בהקשר לנושא מסוים, גם אם אין להם שמץ של מושג בעניין, העיקר 'שישמעו'
ואני משער שתוכל למצוא עוד המון דוגמאות ברחבי הפורום,
אם היה קל כאן לאנשים לקבל את בינתם של אחרים, מבלי הצורך להתנכל להם רק בכדי להוכיח את ההצלחה שלהם כפי שהגדרת, מרב הנושאים פה לא היו מגיעים לגועל נפש.
אז ככה שאני אישית לא מוצא הקשר בין מה שתיארת כאן לבין 'שולט/ת' אלא תופעה רחבה יותר.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 14 באוג׳ 2010
אני חושב שלשולטים גברים חשוב יותר להראות שהם "אלפא" מאשר לכל קבוצה בדסמית אחרת, מטעמי קידום מכירות. כאשר יש בטריטוריה שלהם זכר שעושה קולות של זיווג משתלם, עליהם לדאוג שנקבות מיוחמות לא ירוצו דווקא אליו במקום אליהם. לכן יתכן שאכן יש קשר, למרות שככל שהבחנתי רוב הניסיונות של כלוביסט א' לשכנע אחרים שכלוביסט ב' דפוק אינם קשורים לנטיה הבדסמית של איש מהם, או לבדסמ בכלל.
Tobias​(אחר)
Tobias​(אחר) • 14 באוג׳ 2010
זאלופון כתב/ה:
אני חושב שלשולטים גברים חשוב יותר להראות שהם "אלפא" מאשר לכל קבוצה בדסמית אחרת, מטעמי קידום מכירות. כאשר יש בטריטוריה שלהם זכר שעושה קולות של זיווג משתלם, עליהם לדאוג שנקבות מיוחמות לא ירוצו דווקא אליו במקום אליהם. לכן יתכן שאכן יש קשר, למרות שככל שהבחנתי רוב הניסיונות של כלוביסט א' לשכנע אחרים שכלוביסט ב' דפוק אינם קשורים לנטיה הבדסמית של איש מהם, או לבדסמ בכלל.

ואוו...אני מתלבט אם להכניס כאן בדיחה על צייד הקרוקודילים, או לומר שאתה לא שולט אמיתי....
Grey / Green
Grey / Green • 14 באוג׳ 2010
זאלופון כתב/ה:

זאלופון הוא, כמובן, מטומטם ידוע ולכן הודעתו המטופשת ערכה הוא כקליפת השום. למי שאיתרע מזלה וקראה את הודעתו של האדון הפלאפוני האומר, וקבס אוחז בה כעת בכל איבריה והיא תוהה האם לצחוק או לבכות, אציין שגברים שולטים נוהגים זה בזה בכבוד, באדיבות, בהתחשבות, ובדרך ארץ המאפיינת ג'נטלמנים אמיתיים, כאילו שבטח חשבת שפסו מן העולם אולם הנה הם כאן מולך. עם זאת, כל האמור נכון רק לגבי שולטים *אמיתיים*, ואילו מתחזים כדוגמתו של "זאלו" "פון", ראוי להם להתקלח בקיטונות של רותחין ואז לישון עם פשפשים. שום ביוב אינו שפל מדי עבור אותם ""שולטים"" במרכאות כפולות, שרק רוצים לזיין אותך ולנצל אותך. עם זאת, כדי לסבר את האוזן, יש לציין שבכלוב ישנו רק שולט אמיתי א ח ד , ורק רבה המחלוקת בין השולטים לגבי זהותו.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 14 באוג׳ 2010
tebayes כתב/ה:

ואוו...אני מתלבט אם להכניס כאן בדיחה על צייד הקרוקודילים, או לומר שאתה לא שולט אמיתי....

צייד הקרוקודילים! צייד הקרוקודילים! ושתהיה בה המילה crikey.

ציטוט: זאלופון הוא, כמובן, מטומטם ידוע ולכן הודעתו המטופשת ערכה הוא כקליפת השום. למי שאיתרע מזלה וקראה את הודעתו של האדון הפלאפוני האומר, וקבס אוחז בה כעת בכל איבריה והיא תוהה האם לצחוק או לבכות, אציין שגברים שולטים נוהגים זה בזה בכבוד, באדיבות, בהתחשבות, ובדרך ארץ המאפיינת ג'נטלמנים אמיתיים, כאילו שבטח חשבת שפסו מן העולם אולם הנה הם כאן מולך. עם זאת, כל האמור נכון רק לגבי שולטים *אמיתיים*, ואילו מתחזים כדוגמתו של "זאלו" "פון", ראוי להם להתקלח בקיטונות של רותחין ואז לישון עם פשפשים. שום ביוב אינו שפל מדי עבור אותם ""שולטים"" במרכאות כפולות, שרק רוצים לזיין אותך ולנצל אותך. עם זאת, כדי לסבר את האוזן, יש לציין שבכלוב ישנו רק שולט אמיתי א ח ד , ורק רבה המחלוקת בין השולטים לגבי זהותו.

תגיד, לא הסכמנו ששבוע זה יהיה אני ושבוע אתה? לא לחצנו ידיים? לא ליקקנו קרפדות רעילות לאות ברית עולמים? אז עכשיו זה השבוע שלי, ולמרות העוויתות והכיבים הבלתי מוסברים שהופיעו בכל מקום אני מתכוון לנצל אותו, ואף לזיין אותו. אז אלא אם יש לך בדיחת צייד הקרוקודילים, אני מאד מבקש שתחכה לתורך.
נילי ונילי
נילי ונילי • 14 באוג׳ 2010
אני רק להגיד שנורא התחרמנתי מהאימג' של ג"ג וזאלו מלקקים לקרפדה רעילה.
Grey / Green
אז ככה.

נילי, מכובדי.

ואז הקרוקודיל אומר, הי, חבר, לא באמת באת לכאן כדי לצוד, מה?
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 14 באוג׳ 2010
Grey / Green כתב/ה:
אז ככה.

נילי, מכובדי.

ואז הקרוקודיל אומר, הי, חבר, לא באמת באת לכאן כדי לצוד, מה?

זה לא היה דב?.. לא היה שם איזה דב?... icon_lol.gif
Grey / Green
ח. פושטקית, אבקשך שלא לגרור את הדיון הזה למצולות התועבה, כפי שאת מנסה לעשות בהערותיך. החיה שבחרת להשתמש בה בתגובתך החצופה והנבזית היא אולי הדרך הכי קלה, הכי בזויה, שכל שפחה יד עשירית משוק הבדוואים בבאר שבע משתמשת בה כדי לתאר את השולט שלה, במקרה והוא השמין קצת מאז שפתחו סאבוויי מתחת לבית שלו ובנוסף צמחו לו החורף כמה שיערות על הכתפיים.

זה מקום ציבורי כאן, לא המשתנה שאת מכנה הבלוג שלך! אבקשך לאסוף את עצמך מכאן ולא לזהם לי את הפיקסלים על המסך עם הביטויים נוטפי השנאה שלך!