פשוט אורי(שולט){-GODESS-} |
לפני 14 שנים •
7 בספט׳ 2010
למי יש דעה על הדאנגן המתחדש?
לפני 14 שנים •
7 בספט׳ 2010
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} • 7 בספט׳ 2010
אני לא יודע מתי בדיוק נפתח מחדש הדאנגן
אבל אשמח לשמוע הערות והארות על המקום מאנשים שהיו. איכות האנשים, איכות המקום, איזו מוזיקה , יש פליי רום אין פליי רום, יש ונילים מציקים שאף אחד לא אומר להם כלום שהם עוברים את הגבול... וכו'... וכד'... תודה למשיבים. |
|
זקוק לטיפול |
לפני 14 שנים •
7 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
7 בספט׳ 2010
זקוק לטיפול • 7 בספט׳ 2010
הייתי מציע לך להגיע בחמישי ולהתרשם. הכי טוב.
|
|
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
ממש תודה...
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} • 8 בספט׳ 2010
למישהו יש דעה אמיתית בנושא או פשוט ללכת למקסים?
|
|
pop101 |
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
pop101 • 8 בספט׳ 2010
לא יודע איך בדאנג'ן,אבל אני יודע שבמקסים המסיבות ממש מוצלחות,מומלץ
|
|
Dungeon |
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
Dungeon • 8 בספט׳ 2010
אמא של הרשלה אמרה לו
לך הבא גפרורים ותדאג שיהיו כולם תקינים אמר הרשלה לאמו איך אדע שהגפרורים תקינים אמרה אמו את זה תבין בכוחות עצמך הלך הרשלה לחנות וקנה קופסת גפרורים. בדרך הביתה חשב לעצמו כדאי לבדוק שהגפרורים נדלקים. הדליק הרשלה גפרור אחר גפרור עד שבדק את כל הגפרורים שבקופסה ובא בשמחה הביתה. לקחה אמא של הרשלה את הגפרורים וניסתה להדליק אותם. אף גפרור לא נדלק. אמרה אמא הרי ביקשתי ממך לבדוק שהגפרורים תקינים ענה לה הרשלה זה מה שעשיתי, ניסיתי את כל הגפרורים וכולם דלקו מצוין |
|
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
יפה יפה..
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} • 8 בספט׳ 2010
ביקשתי קצת ידע כללי על המקום שרק נפתח מסתבר ואין מילה עליו בפורום בליינים בכלל ומה אני מקבל ?
בדיחה על הרשלה והמלצות לבוא למקסים. כנראה שאין מה לחפש בדאנגן המתחדש חוץ מחניה. אחלה של שיווק של הקהילה ולמען הקהילה. אך כך אתם בוכים שפותחים מקום ואף אחד לא מגיע ומתפלאים למה. חוויה של שירות ברמה הבסיסית ביותר לא קיימת אז גם לשלם כסף כדי לבדוק?! בחלום שלכם צוות הדאנג'ן. |
|
המלך ש ל ך |
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
המלך ש ל ך • 8 בספט׳ 2010
בלי שום קשר כזה או אחר .
למה אתה רוצה שמישהו יכתוב לך את דעתו שהרי ברור לכל בר דעת שב- 100% הוא יידבר על החוויה הסובייקטיבית שלו . למה אתה חושב שדעתו של מישהו כזה או אחר כאן או החוויה של מישהו כזה או אחר כאן תהיה דומה בדיוק מוחלט למה שאתה תחווה ? הרעיון מאחורי מה שהאנשים רצו להגיד לך כאן הוא, פשוט תלך ותחווה בעצמך, תהנה אז אחלה, לא תהנה אל תחזור יותר אין פה חתונות קתוליות . למען הגילוי הנאות : אני חלק מהצוות של דיווה, הקינקי ליין סלון . |
|
Dungeon |
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
Re: יפה יפה..
לפני 14 שנים •
8 בספט׳ 2010
Dungeon • 8 בספט׳ 2010
פשוט אורי כתב/ה: ביקשתי קצת ידע כללי על המקום שרק נפתח מסתבר ואין מילה עליו בפורום בליינים בכלל ומה אני מקבל ?
בדיחה על הרשלה והמלצות לבוא למקסים. כנראה שאין מה לחפש בדאנגן המתחדש חוץ מחניה. אחלה של שיווק של הקהילה ולמען הקהילה. אך כך אתם בוכים שפותחים מקום ואף אחד לא מגיע ומתפלאים למה. חוויה של שירות ברמה הבסיסית ביותר לא קיימת אז גם לשלם כסף כדי לבדוק?! בחלום שלכם צוות הדאנג'ן. הרעיון היה לומר לך שחוויה זה עניין אישי שאתה צריך לחוות אותו בעצמך אתה מוזמן להגיע למסיבה היום מובטחת לך כניסה חינם |
|
bikoretbona73(שולט) |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
Re: יפה יפה..
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
bikoretbona73(שולט) • 9 בספט׳ 2010
Dungeon כתב/ה: פשוט אורי כתב/ה: ביקשתי קצת ידע כללי על המקום שרק נפתח מסתבר ואין מילה עליו בפורום בליינים בכלל ומה אני מקבל ?
בדיחה על הרשלה והמלצות לבוא למקסים. כנראה שאין מה לחפש בדאנגן המתחדש חוץ מחניה. אחלה של שיווק של הקהילה ולמען הקהילה. אך כך אתם בוכים שפותחים מקום ואף אחד לא מגיע ומתפלאים למה. חוויה של שירות ברמה הבסיסית ביותר לא קיימת אז גם לשלם כסף כדי לבדוק?! בחלום שלכם צוות הדאנג'ן. הרעיון היה לומר לך שחוויה זה עניין אישי שאתה צריך לחוות אותו בעצמך אתה מוזמן להגיע למסיבה היום מובטחת לך כניסה חינם לא משנה מה ניסו להגיד במסר. הודעה היתה ממש מתנשאת. ולמה כניסה פתאום חינם כי הוא נעלב. ככה אתם מייחצנים מעודון. עם מחיר גבוה וחינם לכל מי שנעלב? |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
דעות מיד שנייה הולך?
לפני 14 שנים •
9 בספט׳ 2010
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 9 בספט׳ 2010
דעות מיד שנייה הולך?
גם אני שאלתי כל מיני אנשים שהלכו איך היה, ובגדול מה שאמרו לי זה: נחמד. לא מעוצב עד הסוף (נראה פחות טוב לדוגמה מדיווה, אבל זה לא קשה..) פתרו את בעיית המיזוג - במסיבה הראשונה היה מאוד חם, זה יותר טוב עכשיו. נשמע בקיצור חביב, לא שוס, חשבתי ללכת לשם רק בשביל הגיוון האמת כי אני כבר שנה על הקו של ספייס-דיווה ואני כבר מכירה בע"פ את המקומות.. כאמור, לא הייתי שם אבל עד שמישהו שהיה שם יכתוב את דעתו הסובייקטיבית, זה מה יש |
|