סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לכול מבקרי המסיבות

אלון ב​(נשלט)
לפני 14 שנים • 11 בספט׳ 2010

לכול מבקרי המסיבות

אלון ב​(נשלט) • 11 בספט׳ 2010
[לכול אנשי הביקורת וגיא פינס שלום
את המסיבות של הקהילה לא עושים בשביל אמא שלי ולא לאבא שלי עושים לכם
אנשים יקרים משקיעים מזמנם בשביל שאתם תהנו
תאמינו לי שם מארגן מסיבות ולא משנה מאיזה ליין צוות לא מרוויחים ומתעשרים מהמסיבות של הקהילה
הם עובדים קשה רק בשביל שאתם תהנו
תבינו היא אפשר לספק את כול הצרכים של הקהילה חוץ מלבכות כמה לא טוב השירותים המוזיקה הונילים השתיה יקרה זה הטריד אותי זה זיין לי את המוח
לא טוב תשבו בבית
טוב תמשיכו לפקוד את המועדון שאתם אוהבים ועושה לכם טוב
שבת שלום סוטים
bikoretbona73​(שולט)
bikoretbona73​(שולט) • 11 בספט׳ 2010
אז למה מועדון דנגין אשר אתה מייצג גובה מחיר מופקע, מחיר הרבה יותר גבוה מכולם ? ופה זה לא דיקטטורה של אלון ב שתסתום לכולם את הפה.
אלון ב​(נשלט)
bikoretbona73 כתב/ה:
אז למה מועדון דנגין אשר אתה מייצג גובה מחיר מופקע, מחיר הרבה יותר גבוה מכולם ? ופה זה לא דיקטטורה של אלון ב שתסתום לכולם את הפה.

אז אני אחדש לך הרבה דברים אני לא מיצג את מועדון הדאנגן
דבר שני אני לא אוהב להגיב לניק כפול שתהיה גבר לרשום בניק שלך אני אגיב
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 11 בספט׳ 2010
ציטוט:
תאמינו לי שם מארגן מסיבות ולא משנה מאיזה ליין צוות לא מרוויחים ומתעשרים מהמסיבות של הקהילה
הם עובדים קשה רק בשביל שאתם תהנו

לא מאמין לך. העולם לא עובד ככה. כל כלכלן מתחיל יגיד לך את זה.
לא ברור לי למה הצורך הזה לשקר כדי ליצור רושם שמארגני המסיבות הם חסידי אומות עולם שמקריבים את עצמם למען הכלל. אף אחד לא שם זין על זה. אם טוב, יבואו וישלמו ושירוויחו ושיהיה להם לבריאות. אם לא טוב, לא יבואו ולא ירוויחו. לא בושה להרוויח כסף מכך שמספקים שירות שאנשים רוצים לצרוך. קצת בושה לשקר בקשר לזה. כלומר, צריכה להיות.
אלון ב​(נשלט)
זאלופן ידידי היקר
עשית פעם מסיבה
אני מבין במסיבות של הקהילה קצת לא הרבה אני זוכר מסיבות מהנו ליימט שעבדתי שם ועוד כמה מקומות של הקהילה רווחים גדולים אין זה בדוק תשאל את כול מארגני המסיבות וולפני שאתה קורא לי שקרן תבדוק את העובדות
כך תארגן מסיבה ותגיד לי אחרי כול הריצות וכאבי הראש והתלונות של הבכינים אם זה שווה את זה
ואם תצתרך עזרה בלספור כסף אני פה אני מומחה
זאלופון​(שולט)
אלון ב כתב/ה:
זאלופן ידידי היקר
עשית פעם מסיבה
אני מבין במסיבות של הקהילה קצת לא הרבה אני זוכר מסיבות מהנו ליימט שעבדתי שם ועוד כמה מקומות של הקהילה רווחים גדולים אין זה בדוק תשאל את כול מארגני המסיבות וולפני שאתה קורא לי שקרן תבדוק את העובדות
כך תארגן מסיבה ותגיד לי אחרי כול הריצות וכאבי הראש והתלונות של הבכינים אם זה שווה את זה
ואם תצתרך עזרה בלספור כסף אני פה אני מומחה

אם זה לא היה שווה את זה, אנשים לא היו עושים את זה. זה כל כך אלמנטרי עד שכל הסבר יהיה מיותר, אבל בכל זאת, במשפט: אנשים לא עושים מרצונם החופשי את מה שלא שווה להם. בטח לא שבוע אחר שבוע אחר שבוע. אם הם ממשיכים לעשות משהו, הוא שווה להם. נקודה.

כמה הוא שווה? לא יודע ולא נכנס לאף אחד לכיסים. אם תטען שאף אחד ממארגני המסיבות לא קנה מטוס פרטי ובית נופש בקריביים כתוצאה מהן, אאמין לך. אבל חלאס כבר עם הפולניות הזו של עושים-כל-כך-הרבה-רק-בשבילכם-ואתם-מתלוננים. בעל עסק רוצה להרוויח וזכותו להרוויח. לקוח שמשלם רוצה להנות וזכותו להתלונן אם זה לא קורה. בעל עסק שמנסה להראות כאילו אינו רוצה להרוויח או שסבור שללקוח ששילם לו כסף אין זכות להתלונן לא ישרוד.
לכן, אגב, מארגני המסיבות עצמם לעולם לא אומרים את הדברים הללו בעצמם. הם מבינים את זה יפה. אלו תמיד אנשים אחרים, שקשורים איכשהו לליין מסוים או סתם אוהבים אותו, שמשתיקים את כל מי שמביע ביקורת ומספרים על מארגן המסיבות האומלל שמזניח את הטיפול בשחפת שלו ובעשרת ילדיו רק כדי שלסוטים יהיה עוד ערב מלבב.

אני בטוח, אגב, שאתה בא מכוונות טובות. אבל זה לא נקרא טוב.
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 11 בספט׳ 2010
שנה טובה, זאלו.

לונג טיים...

מה שאלון ניסה לומר בשפתו היא שלכל דבר יש עלות-תועלת.
ללא ספק שבהפעלת עסק כלכלי בראש ובראשונה מתבקשת עקומת הרווח להיות זו
שתנחה ותוביל את רעיון כל העסק.
מה שאני אומר, גם בשירשור קרוב כאן, שלעיתים ובאופן אישי אני תמה האם יש הנאה
בעשייה מאחר וכמו שאמרת, אף אחד לא קנה ג'ט פרטי מהרווחים.
עקומת הגועל קרובה לעקומת הרווח ואחת מהשתיים-
צריך עור של פיל ולהאטם לביקורות ולתגובות או לחילופין לשים פס ולהתעלם.
מקרבה למנהל/ת ליין מסויים אוכל לומר שלא מעט תיסכול בוקע מכל מילה שאינה
בבחינת ביקורת בונה...והייתי עדין בשפתי מאחר ואיני חפץ לקרוא לאף אדם כאן בכינוי
כלב מקציף...

אני מאמין שבדיוק לזה התכוון אלון.
שאינו עובד בליין הדנג', אגב.
פשוט אורי​(שולט){-GODESS-}

לפותח השרשור ומגיביו..

שלום רב,
אלון ב פתח את השרשור הזו בעקבות כמה שרשורים אחרים שדיברנו על ליין אחד בנפרד ואחר בנפרד. על שתי השרשורים אלון ב בחר להגיב ועמדתו תמיד הייתה נחרצת:
מי שבא פעם ב.. שיסתום את הפה. מי שטוב לו עם מה שיש שיסתום את הפה.

מה שאלון ב שכח זה שכל עסק, לטובת הקהילה או נגדה הוא עדיין עסק ועסק שאינו מגיב לתלונות לקוחותיו סופו להתמוטט ולמות ולא חסרים דוגמאות מהחיים לכך.

כלקוח שאני מגיע לבית עסק אחרי שמובטחים לי דברים בפליירים אותו הוא מפיץ ובו שלל הבטחות אני מצפה למשהו.
כלקוח זכותי להתבאס על העובדה שמה שהפיצו ברבים ולא קיימו בפועל.

שאני פותח שרשור פרגון או שרשור בכי על מסיבה כל שהיא אני לא בא לתקוף את בעל המועדון אלא להעביר לו מסר ואם עוד אנשים מצטרפים לשרשור שלי בחיוב של מסר גדול יותר.

די לקח דברים שאנשים אומרים למקום לא נכון, בייחוד שאתם לא קשורים בשום סיבה לדברים שאנשים אחרים אומרים.
זה מכוער ומגעיל , אם זה מה שהקהילה שלנו מייצגת , אז אף סבון בשירותים לא ינקה את זה.

נ.ב אלון ב, אם אתה מייצג את הליין של אורלי אתה יודע שאפשר לנקות שירותים ועדיין למלא את המועדון, הנו לימיט ז"ל היה הוכחה מצויין. לצערנו איש מגעיל ומכוער הרס לנו את זה.
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 11 בספט׳ 2010
המהות שלך באתר הכלוב, פשוט אורי, עוסקת בהטלת ביקורת והצתת אש בכל מה
שקשור לאירועים ומסיבות, ליינים ומפעילים.

לא צריך להיות גאון הדור בכדי לגלות זאת מההיסטוריה שלך בכלוב.

אתה מוזמן לפנות לכל מנהל ליין באופן אישי בצורה הוירטואלית שלך כאן או בצורה
הפיסית שלך, אם כבודך בכלל מהין להוציא את אפו מעבר לכתלי ביתו,
ולהעיר את הערותיו, ביקורתו ואף את הטלת צואתו.
למיטב ידיעתי כל מנהלי הליינים הקיימים היום קשובים ופתוחים לביקורת.

לעשות את זה כאן במתכונת הנוכחית זה מכוער.
זו לא סתימת פיות.
זו רק דעתי בנושא על אופן ההתנהלות, לא על המהות.

שנה טובה.
זאלופון​(שולט)
BODYGUARD כתב/ה:
שנה טובה, זאלו.

לונג טיים...

מה שאלון ניסה לומר בשפתו היא שלכל דבר יש עלות-תועלת.
ללא ספק שבהפעלת עסק כלכלי בראש ובראשונה מתבקשת עקומת הרווח להיות זו
שתנחה ותוביל את רעיון כל העסק.
מה שאני אומר, גם בשירשור קרוב כאן, שלעיתים ובאופן אישי אני תמה האם יש הנאה
בעשייה מאחר וכמו שאמרת, אף אחד לא קנה ג'ט פרטי מהרווחים.
עקומת הגועל קרובה לעקומת הרווח ואחת מהשתיים-
צריך עור של פיל ולהאטם לביקורות ולתגובות או לחילופין לשים פס ולהתעלם.
מקרבה למנהל/ת ליין מסויים אוכל לומר שלא מעט תיסכול בוקע מכל מילה שאינה
בבחינת ביקורת בונה...והייתי עדין בשפתי מאחר ואיני חפץ לקרוא לאף אדם כאן בכינוי
כלב מקציף...

אני מאמין שבדיוק לזה התכוון אלון.
שאינו עובד בליין הדנג', אגב.

ההנחה שלי היא שנגעת בדיוק בנקודה: כנראה שיש הנאה בעשייה עבור מי שעושה. בהנחה שבאמת אין בזה רווחים גבוהים, צריך תמריץ אחר כדי לעשות, והתמריץ הזה הוא ההנאה שבעשייה. זוהי הנחה בלבד, כי רק מארגני המסיבות עצמם יכולים לומר כמה באמת הם נהנים וכמה באמת הם מרוויחים. אבל רווח כלשהו, בכיף או כסף, חייב להיות בזה כדי שמישהו יטרח.

אתה ואני פה לא מהיום וראינו פה ביקורות גועליות להחריד שאני יכול לדמיין שבאמת מוציאות את החשק. אבל גם ראינו פה, ודי הרבה, ביקורות ראויות לגמרי, אפילו בונות, שכל חטאן הוא שהעזו לא לפרגן באלף אחוז*. גם אלו בדרך כלל מושתקות באגרסיביות, בהעלבות ולעג, בלא-טוב-לך-אל-תבוא וגם בטיעון המופרך של "עושים לך טובה שבכלל מארגנים משהו כי אין בזה רווח". אותי זה מעצבן, כצרכן בכלל וכצרכן פוטנציאלי של המוצר שעל הפרק בפרט. נגד תוקפנות בפורומים אין מה לעשות (חוץ מלהצטרף אליה לפעמים), אבל כשמנסים למכור בולשיט, אפשר ורצוי להצביע על כך.

* לדוגמה השרשור של כחולית מלפני כמה ימים, שגם מדגים היטב שמארגני המסיבות עצמם יודעים שלא נכון להשתיק ביקורות לגיטימיות ולא הם אלו שמגיבים בצורה הזו.