the rain song |
לפני 14 שנים •
20 בספט׳ 2010
רשימת 7 סוגי הסאביות המובילות
לפני 14 שנים •
20 בספט׳ 2010
the rain song • 20 בספט׳ 2010
באדיבותה של Separated Self
"כמה-מסכנה-אני-סאב": תמיד קורים לה דברים נוראיים בחייה. כמובן, שזה מעולם לא באשמתה... היא תמיד הקורבן בידיהם של אחרים. אם רק תמצא את הדום ה*מושלם*, החיים שלה יהיו נטולי בעיות ומאושרים. "עשה-אותי-עכשיו-סאב": היא רק רוצה שיכו אותה. זה לא באמת משנה לה ע"י מי, או מה... כל עוד היא מרגישה את השוט. לעתים תכופות מתנהגת בצורה לא הולמת. הסאבית הזו יכולה להוציא את הדום מדעתו. בארבי-סאב: אוהבת רק את האופן שבו היא נראית בבגדי פטיש. היא חרדה מהשוט ומעולם לא ראתה בחייה זוג מצבטים. החנות המועדפת עליה היא NOX (או כל חנות בגדים אלטרנטיבית אחרת) וכל המשכורת שלה מבוזבזת שם מדי חודש. הוא-פגע-בי(אמא)-סאב בלי שום התדיינות מראש, תיאום ציפיות, הצהרת גבולות, מילת ביטחון, ממהרת לצאת לשחק עם דום שהכירה לפני יומיים ברשת. לאחר שאפשרה לו לקשור אותה, להצליף בה, היא מחליטה שהוא מהווה איום לחברה, ומחכה לרגע שבו תוכל לספר ל"אחיותיה" הסאביות כמה שהוא "דום רע". אני-רק-צריכה-גבר-סאב לאחר שהתישה את כל הנוכחים בבר פנויים/פנויות ומקומות מפגש להכרויות, היא מגיעה להחלטה שעולם הבדס"מ הוא המקום המתאים להכיר בו גבר. אין לה שום עניין בבדס"מ, כל שהיא צריכה זה מישהו להעביר את שארית חייה איתו. היא הבת-דודה של "כמה-מסכנה-אני-סאב". וכשהיא משיגה לעצמה את ה"דום" היא לפתע מאבדת כל עניין בכל סוגי הסקס. אף-אחד-לא-יכול-עליי-סאב משתוקקת להכנע ולהיות מוכנעת, ועדיין טוענת כי אף דום לא חזק מספיק על מנת להתגבר עליה. יש שטוענים שזו בעצם שולטת בתחפושת. כניעות-היא-המתנה-הגדולה-מכולן-סאב יש לה ניצוץ מבריק בעיניים ונאיביות. היא "מתעלפת" מכל פניה של דום אליה, כל דום, גם כזה שיבקש ממנה רק להעביר לו את המלח. היא משרבטת את שמו של הדום שלה בפינות של המחברת/יומן שלה עם לבבות ופרחים קטנים סביב השם. היא מצהירה, שאין דרך טובה יותר לאהוב, אלא רק דרך התמסרות וכניעה. היא חיה על רכבת הרים רגשית, כ"כ רגשית, שהיא מתחילה לבכות מפרסומת של חברת תקשורת טלפונית בטלוויזיה. תרגום חופשי מאנגלית. http://houseofdesade.com/humor/7subs.htm |
|
שוסי |
לפני 14 שנים •
20 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 בספט׳ 2010
שוסי • 20 בספט׳ 2010
לא הבנתי את ההבדל בין הראשון לרביעי.
|
|
seelinewoman |
לפני 14 שנים •
20 בספט׳ 2010
אוי א-ברוך
לפני 14 שנים •
20 בספט׳ 2010
seelinewoman • 20 בספט׳ 2010
נדמה לי שאני מזהה שם משהו מעצמי...
|
|
הוא(שולט) |
לפני 14 שנים •
20 בספט׳ 2010
סטריוטיפים של נשלטות
לפני 14 שנים •
20 בספט׳ 2010
הוא(שולט) • 20 בספט׳ 2010
אני מזהה שלושה סוגים של נשלטות עם מאפינים מאד ברורים. כמובן שמעבר לכך בפועל, הרב הן עירוב של השלוש במינונים משתנים.
1 . ה SLUT זנותית מפתה מוחצנת אגרסיבית מתגרה מורדת משתמשת במיניות ובכניעה להשגת דברים, מין ,תשומי. יופי חיצוני 2 הנזירה - אפרורית מופנמת נאמנה אדוקה מדחיקה מיניות טובת לב יופי פנימי אמפטית 3 הילדה הנצחית מתילדת נזקקת תמימה נאיבית מתוקה, קטנה וילדותית בחיצוניות, מחפשת כיוון כתף אב סוררת בודקת גבולות וחוצה כללים ושולטים "המנייק הקשוח האכזר" ימשך לSLUT ה"חנון" השקט החביב" לנזירה ה"ילדון " הצעיר המתנסה זה שכבר יודע "הכל" לילדה הנצחית |
|
teacher(שולט) |
לפני 14 שנים •
20 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 בספט׳ 2010
teacher(שולט) • 20 בספט׳ 2010
|
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
נוריתE • 21 בספט׳ 2010
לא
שייך לאלפוני (וגם,מצחיק-לא) |
|
the rain song |
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
the rain song • 21 בספט׳ 2010
נוריתE כתב/ה: לא
שייך לאלפוני (וגם,מצחיק-לא) חס וחלילה מצחיק. מה פתאום מצחיק?? זה נורא ברצינות |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 21 בספט׳ 2010
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גדול! תיאור מדויק של מס' לא מבוטל של אנשים פה ^_^ |
|
Mephisto(שולט) |
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
Mephisto(שולט) • 21 בספט׳ 2010
ציטוט עצמי - תגובה שלי בבלוג של ברווזולע:
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. |
|
the rain song |
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 בספט׳ 2010
the rain song • 21 בספט׳ 2010
Mephisto כתב/ה: ציטוט עצמי - תגובה שלי בבלוג של ברווזולע:
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. מצויין ! אני מכירה אחת שהיא בדיוק, אבל בדיוק.. |
|