|
|
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2010
אנתולוגיה של תשוקה..
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2010
נוריתE • 22 בספט׳ 2010
ממעמקים
קראתי אליו ויענה בקול רעם שמעתי אותך תמיד ואשמע ,גם הפעם וישלח רוח סופה ויביאני אליו וארבץ ואשן תחת רגליו |
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2010
בכיתי
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2010
נוריתE • 22 בספט׳ 2010
גנחתי מלמלתי,כאבתי,אהבתי
כל שניה וכל רגע מצאתי עצמי בשלב שהו לוחשת א-ל הים א-ל הים א-ל הים אלהים,שלי,אתה,אדון. ורק רציתי שלא יגמר להשאר ככה,על הרצפה למרגלותיו,במקום הכי טיבעי לי בעולם מחבקת את הרגל שלו מניחה ראש על הנעל לעצום עיניים לגלוש לרחף לא להתעורר מהחלום הזה שהיה כל כך אמיתי ונראה כל כך כחלום |
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2010
לפני 15 שנים •
22 בספט׳ 2010
נוריתE • 22 בספט׳ 2010
כשהוא נגע בי לראשונה
קפאתי מהרה על מקומי ורוחי פרחה מעימי. כשליטף את ראשי כרעו בפניו ליבי וגופי ביחד עם נפשי. כשנגע בליבי שצעק מכאב הירגשתי ליבו המושיט האוהב כשעשה בגופי מעשים התפתלתי תחתיו בפראות ובסחף חושים. וכשהוא מביט בעיני אני משפילה ועוצמת אותן כי זאת היא הנגיעה הגדולה מכולן. |
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2010
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2010
נוריתE • 24 בספט׳ 2010
קיין
דק גמיש מטה במבוק,חזק קנה סוכר,כבד על גופי, נוחת בכבדות כאב מרוכז ממוקד שלא מתפזר גלים גלים על פני העור הלבן כבד ציור חדש נקי הממתין הבשר מתחתיו רוטט מכאביו מתפתלת תחתיו בייסורי התשוקה הבוערת אליו שיותיר בו סימנים סגולים חדשים ************************** יד.. חודרת אל מעמקי החמימים המרטיטים מרטיבים לכבוד האגרוף שייסגר עמוק עמוק בכוס העוטף אותו, בתודה מנגח בתכי כבד נגיחה אחר נגיחה אחר נגיחה עמוק עמוק עמוק נעה על בירכי לקצב הנגיחות גונחת למקצב,מנגינה מיוחמת פרטית משלי שמנגן אגרופו במעמקי תוכי.. ושרירי הסוגר מאחור רוטטים מתכווצים נסגרים נפתחים לצליל אותה המנגינה כשחור התחת ומעמקיו הסגורים עדיין ממתינים שיבוא זמנם גם.. להפתח לרווחה בפניו. ++++++++++++++++++ נמצאת,למרגלותיך,תמיד. |
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
25 בספט׳ 2010
לפני 15 שנים •
25 בספט׳ 2010
נוריתE • 25 בספט׳ 2010
זוכרת את עצמי
כמו,הבטתי מבחוצ על ארבע והנסיך מצליף בי ועושה לי עוד דברים ואני המוזיקה שהוא שם ברקע מרחפת בתכי,זורמת ביחד איתי ביחד עם הכאב כמו כל כך מותאמת שרה בשקט שלווה ורגועה וכואבת כאחד שרה אליו כמו,מתפללת נעה קדימה,אחורה, למנגינת השוט וגומרת iv been waiting for this moment for all my life HO LORD...... |
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2010
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2010
נוריתE • 26 בספט׳ 2010
עד כלות הנשימה
ככלות כל החושים עשה בי דברים ישנים חדשים הכנס בי בכוח הכנס בי כואב הוצא ממני את כל מה שבלב את השוט המצליף על גופי הערום עשני בוערת הביאני לחלום את כל השעווה על גופי הבוער בוא והשלם בי את מה שחסר הכנס בי בכוח היכנס בי חזק בוא אל תוך ליבתי הפתוחה הבוערת הביאני על ארבע עשה שאצעק עשני אישה עשני סוערת עד כלות החושים עד כלות הנשימה קח אותי אל צילך עשני שלמה
|
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
5 באוק׳ 2010
לפני 15 שנים •
5 באוק׳ 2010
נוריתE • 5 באוק׳ 2010
התשוקה הכניעה וגניחה אחרונה
הן כולן מועדות רק אליך הכאב ההולם הנשגב מכל חלום השלווה שלמרגלות נעלייך הצלפה ראשונה שנוגעת בלב ורוגע מופלא שמביא הכאב ליבי מיועד אלייך ועיניי שחולמות את עינייך מיראה לא אביט אל פניך ובלילה אחלום רק עליך מצפה.... ___________________________________
|
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2010
ה-נשיקה
לפני 15 שנים •
7 באוק׳ 2010
נוריתE • 7 באוק׳ 2010
מגע השוט בגופי
מרחף מכאיב מלטף נגיעות נגיעות בנשמה כמו טיפות הנר שנוטפות על גופי פרפרים של אש להבה מגע חם של אהבה והדמעות,לוחשות שואלות... נסיך שלי במה זכיתי? לנגיעות,הצורבות הנשיקות, הרכות כואבות של אהבת השוט
|
|
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2010
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2010
נוריתE • 8 באוק׳ 2010
לכאוב
לכאוב לכאוב אני מבקשת כאן אומרת ,בקול רם להיות נפתחת נקרעת לרווחה באגרופיך שניהם ליילל ,כמו חתולה מיוחמת ברחוב להיות מחורמנת כמו כלבת רחוב,מופקרת כמו זונה בין פחי הזבל בחצר האחורית אבל בנכחותך נסיך, אשתוק ואחייך אסמיק מבושה מאושרת וארכין ראש,בציפייה לבאות.. _____________________________
|
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
16 באוק׳ 2010
לפני 15 שנים •
16 באוק׳ 2010
נוריתE • 16 באוק׳ 2010
היא גומרת באה רק מכאב- באה מאהבתו כאבו ,המופלא,
לו היא מייחלת- מתגעגעת ניכספת כמהה בשעות שהוא אינו להעניק לה אותם מגע ידה היא בגופה שלה אינו כמגע ידו- שוטו ולא יהיה היא לא תבוא על פורקנה ללא מילתו פקודתו היא רק מורעבת, מזינה את רעבה צימאונה בשעות הקטנות של הלילה בצפייה בסרטים המוחבאים הייטב עמוק בתיקיות שבמחשב, בשקט בדממה, היא צופה בהם ואחר כך ניגשת לעשות בה מעשים עד הרדמה. חולמת את ידו בה ועליה או שלפעמים,רק פשוט מנסה,לאטום את מוחה הסוער להשקיט את ליבה וגופה ללכת לישון לנוח להמתין לפעם הבאה שיבוא להשתמש בה לפעמים היא שולחת לו תמונה או שתיים או סירטון או שניים קצרים, להביע את מישאלותיה לפעם הבאה, ללא מילים או שוכתבת לו כמו מדברת אליו והוא,מקשיב לה,מרחוק מביאה,תחינה שבליבה והוא תמיד מבין ומקבל את בקשתה ייתן לה את צרכיה חפצה ומישאלת ליבה על פי רצונו ושיקוליו והוא,כבר מכיר אותה כך כך היא ספר פתוח לפניו כתיבתה כבקשה היא לו - משאלת לב היא לא תשלח לו עכשיו אסאמאס בשעות כאילו גם לא העתק באי מייל, כהרגלה היא,מתגעגעת אליו כל כך הלב שלה,כמהה יוצא אל הנסיך שלה בבוקר הם ידברו. היא תתאפק ____________________________________-
|
|
|