פאני היל(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
סיפור- המקום שלי לרגליו
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
פאני היל(לא בעסק) • 6 באוק׳ 2010
סיפור- המקום שלי לרגליו (השמות בדויים ואין לסיפור שום קשר למציאות)
רוני ישב לרגלי אדונו, מתבונן בו, קורא עיתון, לוגם מדי פעם מכוס הקפה שהכין לו לפני מספר דקות, עדיין לא מאמין איך הגיע למצב הזה, שבו ירצה לשרת, להיות השפוט של המאסטר שלו, הכי הפליא אותו שהוא נהנה מזה כל כך שלא רצה לחזור לאחור, להיות מה שהיה לפני, באותו הלילה לאחר שזיין אותו המאסטר בתחת, טחן אותו ללא הפסקה כשהוא צורח מכאב והנאה, נזכר באותה מסיבה ששינתה את חייו. עד אותה מסיבה היו חייו של רוני די משעממים, עבודה, בית, קניות, מדי פעם כשהבדידות העיקה עליו יותר מדי, התלבש יפה והלך לאותם ברים, מקומות בילוי המיוחדים לקהילה, שם יכול היה להכיר גבר, הוא רצה למצוא משהוא כמו בסרטים, שיהיו להם רגשות הדדיים, שירצו לגור ביחד, אך בדרך כלל מצא גברים רק ללילה אחד, לפחות פרק את המתח הגופני שנצבר בתוכו, לפעמים יצא עם בחור חודש חודשיים וזה נגמר, הוא לא הבין למה, תמיד טרח לפנק, לדאוג, חשב שהוא עושה מה שצריך אך בפועל גמרו איתו, זרקו אותו מהר מאוד. מבחינה מינית שני דברים לא אהב, לא רצה שיחדרו לתוכו, לאחר מספר נסיונות כואבים במיוחד כשגם הקרמים והשמנים הכי טובים לא עזרו, הוא החליט להיות האקטיבי תמיד, מזה דווקא נהנה מאוד, להחזיק את הבחור במותניו ולחדור, להרגיש את התחת נסגר על הזין שלו, חם ולוחץ, הוא גם לא אהב למצוץ, תמיד העדיף שימצצו לו, אהב להרגיש את הלשון מלטפת את הזין, את הרוק שעוטף אותו, היה מחזיק בעדינות את ראש הבחור ומחדיר פנימה, עמוק............. המחשבה על כך גירתה אותו, הוא נצמד אל המאסטר שלו במיטה, מרגיש את חום גופו, היה לו קשה להרדם כך שנתן דרור למחשבותיו. נזכר במסיבה ששינתה את חייו, יוסי התקשר אליו בשעות הצהריים, יוסי היה אחד מה"אקסים" שלו, החזיק איתו מעמד חודשיים, מה אתה עושה היום בערב שאל? יש מסיבה מיוחדת בבית פרטי בהוד השרון, רוצה להצטרף? לאחר היסוסים הסכים, כבר שבועיים שלא יצא עם אף אחד ולא הלך לשום בר, זה יותר טוב מכלום חשב, הוא לקח פרטים על מקום המסיבה והגיע לשם כמה דקות לפני הזמן. מעבר לכביש ראה מדי פעם גבר נכנס, שניים שבאו יחד, מכיוון שהיה קצת ביישן לקח לו זמן לאזור אומץ כדי להכנס. המשך יבוא פאני |
|
פאני היל(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
חלק שני
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
כשנכנס פנימה, נצמד לאחד הקירות והתבונן סביב, מנסה לספוג את האווירה, היו כעשרים וחמישה גברים בחדר, לבושים בבגדים ספורט אלגנטי, חלקם ישבו על ספות וכורסאות, חלק עמדו בצידי החדר ושוחחו, שני זוגות רקדו במרכז החדר, צמודים אחד לשני, זוג אחד התנשק מדי פעם, ההתבוננות בהם העבירה בו רטט, התרגשות, ניכר היה שהם מכירים ואוהבים, הדרך שבה הסתכלו אחד על השני בעיניים, ליטפו תוך כדי הריקוד האטי, בחדר התנגנה מוסיקה שקטה, מוסיקת רקע שלא הפריעה להתרועעות, לשיחות.
הוא ראה שמתבוננים בו, בוחנים, אך אף אחד לא ניגש, זה גרם לו להרגיש מוזר, הרי הוא בחור נאה, ממוצע, לא רזה מדי ולא מלא, משכיל, אהב לקרוא עיתונים וספרים והיה איש שיחה. יוסי היה בצד המרוחק של החדר, הוא היה שקוע בשיחה עם גבר בעל מבנה גוף מוצק, גבוה, הלב שלו קפץ ברגע שראה אותו, משהוא בגבר הזה היה שונה, הייתה לו קרחת והוא הרכיב משקפיים, פתאום קלט רוני ששניהם מתבוננים בו, הוא עצם עיניים לשנייה, כשפקח אותן יוסי והגבר היו בדרך אליו, רוני, תכיר את אבי, הוא הושיט יד רועדת לעבר אבי, חיוך קל עלה על שפתי אבי שידיו נשארו בכיסים, רוני לא ידע מה לעשות, הוא היה במבוכה והוריד לאיטו את היד, תוך כדי כך הוא ראה את יוסי מתרחק מהם, עיניו חזרו לעבר אבי שהתקרב אליו מאוד, הזין שלו החל להתקשות במכנסיים, אני חייב לצאת מכאן חשב.... אני רוצה אותך אמר אבי, רוני הוציא אנחה מהפה, אנחת התרגשות, הוא שכח מכל הנוכחים בחדר, רק הדמות של אבי הייתה שם, מילאה אותו, הרגשה כזו לא הייתה לו מעולם, כששמע את הפקודה "בוא", רגליו נסעו אותו מעליהם, היו להם חיים משלהם, הוא הלך מאחורי אבי בלי לדבר, אבי הוביל אותו אל המרתף, רוני לא ידע באותו השלב אבל אבי היה בעל הבית והמרתף היה מצוייד היטב, ציוד שרוני עמד להכיר היטב. אבי עמד בפתח ואחרי שרוני נכנס הוא נעל את הדלת מאחוריו ואת המפתח הכניס לכיס, רוני היה המום, המראה הפחיד אותו, אני לא בקטע הוא הצליח להגיד כשאבי נצמד אליו מאחור, מחבק אותו, השרשראות שהיו תלויות מהתקרה, המתקנים והאביזרים שהיו תלויים על ווים הפחידו אותו, היו שם שוטים במגוון צבעים וגדלים, אזיקים למיניהם, חבלים, בחדר הייתה גם מיטה גדולה, בבקשה, תן לי ללכת, הידיים של אבי טיילו על גופו, הוא היה כל כך מגורה עכשיו, עוד חשב בלב, תיגע בי עוד. אבי נעמד מולו וציווה"תתפשט", הוא היסס, לא ידע מה לעשות, הגוף שלו שידר הסכמה, המחשבות שלו שידרו פחד ורצון לברוח, הסטירה שקיבל הפילה אותו על הרצפה, הוא התחיל לבכות מכווץ כולו מפחד, מעולם לא היה במצב כזה, למעלה בחדר היו הרבה אנשים שיכלו לעזור, לפחות כך חשב, הוא לא ידע שברגע שירד למרתף עם אבי, התיישבו כולם על הספות, כורסאות, חלק ישבו על השטיח במרכז החדר והתבוננו בצג הטלויזייה הגדול שהיה תלוי על הקיר, שם הם ראו בשידור חי כל מה שקורה במרתף. "קום" נשמעה פקודה נוספת ובעיטה חזקה לכיוון הירך שלו גרמה לו להזדרז ולקום, בקושי הצליח לעמוד מול אבי, רועד כולו, הוא ניגב את עיניו עם הידיים וניסה לדבר, כתגובה קיבל סטירה נוספת ופקודה "תתפשט", הבגדים נשרו מעליו לאט, הכי הפליא אותו כשהיה סוף סוף ערום- הזין שלו עמד, נוקשה, ידו של אבי נשלחה לעבר הזין, בודקת, מלטפת, מועכת קלות, הוא לא עמד בזה כל גופו רעד מהתרגשות, הוא הרגיש את האשכים שלו מתקשים, את ההתכווצויות, הוא גמר כשהשפיך שלו ניתז לתוך ידו של אבי, ידו השנייה של אבי נשלחה לעבר גרונו, מחזיקה אותו חזק, פתח את הפה ציווה ודחף את האצבעות המלאות שפיך לתוך פיו, משם החל לגרור את רוני לעבר המיטה, לאאאאאאאאאאאאאאא צעק אבי, רגע................ הצעקות לא הזיזו לאבי, הוא זרק אותו על המיטה, התיישב עליו ומשך בכוח את ידיו מעל ראשו ולצדדים, קושר אותן באזיקים שהוכנו שם מראש. המשך יבוא פאני |
|
פאני היל(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
חלק שלישי
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
לאט לאט נרגעו הצעקות והבכי של רוני, ממקום משכבו ראה את אבי מתפשט ותולה את בגדיו על קולבים, הגוף העירום שלו היה כל כך יפה בעיניו, הוא היה חלק גם בגוף ולא רק בראש וניכר היה שעשה טיפולים להסרת שער לצמיתות, תשוקה עזה כלפי אבי מילאה אותו והדמעות שירדו עכשיו היו דמעות של ציפייה נואשת למגע, לליטוף.
אבי עלה על המיטה באיטיות, אינו ממהר, הרי רוני לא יברח לשום מקום חייך לעצמו, פיסק רגליים והתיישב לרוני על הבטן בעדינות כשרגליו מקופלות בצדדים, הזין שלו עמד נוקשה, זין לא ארוך במיוחד , די ממוצע אך עבה מאוד, הוא אהב את הזין שלו והזין שלו אהב חורים חמודים כמו של השפוט החדש שלו, הוא קרב את הזין לפה של רוני שנפתח לרווחה, הבחור לומד מהר חשב לעצמו תוך כדי שהוא מכניס את הזין פנימה, הפה של רוני היה יבש מדי לטעמו כך שהוא הוציא את הזין ופקד עליו להשאיר את הפה פתוח תוך כדי שהוא יורק יריקה הגונה פנימה, הוא התחיל לצחוק בקול רם כשראה את תגובת הגועל של רוני, נתן לו סטירה ופקד עליו לפתוח שוב את הפה, יורק יריקה נוספת ודוחף מייד פנימה את הזין, חש את ההתנגדות בגוף שמתחתיו, הרגליים של רוני החלו להשתולל וגופו ניסה לעלות ולרדת בניסיון עקר להפיל את אבי ממנו שלא וויתר וזיין בעוצמה חזקה יותר את הפה הפעור כשבכל כניסה פנימה הוא נכנס עמוק יותר ויותר, מרגיש את גרונו של רוני מתכווצת, כשיצא מהפה רוני השתעל וניסה להתגבר על הרצון להקיא, ניסה לשאוף אוויר ולהרגע. מחשבות מפחידות עלו בתוכו, הולכים להרוג אותי פה, אולי אם אשתף פעולה הוא יגמור מהר ויתן לי ללכת, הרי יוסי למעלה ויודע שאני כאן, לעזאזל, ביום ראשון יראו שלא הגעתי לעבודה, לא טוב, לא טוב, גם אם אני לא אגיע לא יחפשו אותי, יחשבו שאני חולה או משהוא כזה, יאוש התפשט בתוכו, הוא רעד מפחד והרגיש שעוד מעט לא יצליח לשלוט על הסוגרים שלו, אני צריך לשירותים אמר בקול ניחר לעבר אבי שקם ממנו, לברוח ידע שלא יצליח, שניהם ידעו שהוא לא יריב שקול והוא פחד שיענש ויסבול הרבה יותר אם יברח, הדבר היחיד שיכול היה לעשות במצב הזה היה לשתף פעולה בתקווה שישוחרר לאחר מספר שעות. לשמחתו אבי שחרר את ידיו כשהוא מצביע על חדר האמבט הגדול שם היו שירותים, תתרוקן תתקלח ותחזור אני מחכה, לאיטו קם, גופו כואב, באמבט התבונן במראה הגדולה שהיתה על הקיר, שערו היה פרוע ועיניו היו אדומות, הוא השתין ונכנס לשטוף את עצמו, עצם עיניים והתמכר לשלווה שהמים עטפו אותו בהם, ידיו של אבי שנשלחו לפתע לעברו גרמו לו להרתע, אך המגע היה עדין, אבי ליטף אותו תוך כדי כניסה אל מתחת לזרם, ידיו רפרפו על כל גופו של רוני, לבסוף חיבק אותו ושלח את שפתיו לעבר שפתיו של רוני שנענו לנשיקה, בהתחלה נשיקה קלה על השפתיים שנפשקו מעליהן ולאחר מכן השפתיים נפתחו לגמרי והלשונות החלו להתערבב אחת עם השנייה, גוף נצמד לגוף ושניהם הרגישו את הזין שלהם נעמד נוקשה, נמעך אל הבטן. אני רוצה להשתין אמר אבי, רוני לא הבין, אם אבי רוצה להשתין שיצא מתחת לזרם וישתין לאסלה, על הברכיים ציווה אבי, כשהוא מחזיק בכתפו של רוני ומוריד אותו כלפי מטה בכוח, פה גדול פקד תוך כדי שהוא מחזיק עכשיו בצווארו של רוני, מצמיד אותו לקיר שמאחורי גבו, הזין חדר לפה שנפער בלית ברירה, תוך כדי השתנה לפה הפעור דרך אבי על הזין של רוני, שומע את הצעקה הבלתי נמנעת ואת גרגור החנק שבא כתוצאה מבליעת השתן תוך כדי מאבק נואש, המאבק היה אולי נואש וחסר תכלית אך רוני לא וויתר, כאילו קיבל כוחות והחל להכות באגרופיו בישבנו של אבי, ניסה לצבוט אותו, להרחיק אותו ממנו, אך עד שאבי לא סיים להשתין הוא לא הפסיק וכשהוא הפסיק הוא נתן צעד אחורה מרפה מרוני, נותן לו ליפול על הרצפה מיואש. המשך יבוא פאני |
|
פאני היל(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
חלק רביעי
לפני 14 שנים •
6 באוק׳ 2010
בבוקר, בעודו שותה את הקפה ליד השולחן במטבח, הוא התבונן ביוסי שניקה את הכלים ואת הכיור, חיוך של עונג עלה על פניו, אושר מילא אותו, הוא קם וחיבק את יוסי מאחור, מחכך את אגנו בישבנו תוך כדי לחישות של אהבה באוזניו, פה ושם שלח לשון וליקק את תנוך האוזן, את צווארו.
בדרך לעבודה המשיך להזכר רוני באותו לילה גורלי ששינה את חייו, ליילה כואב לא רק מבחינה גופנית אלא מבחינה נפשית. כשחזר לחדר לאחר שהתאושש במקלחת, ראה את אבי יושב על כורסא מול המיטה, ומאותת לו עם אצבעו להתקרב אליו ולשבת בין רגליו הפשוקות, בהיסוס רב הוא קרב והתיישב, יותר קרוב נשמעה הפקודה, רוני התקרב אל אבי כמה שיותר מרגיש איך הרגליים נסגרות מאחוריו, את ראשו הוא הניח על בטנו של אבי ועצם עיניים, לאט לאט אזר אומץ וחיבק את אבי שבמקביל החל ללטף אותו על ראשו בעדינות וגם לדבר, הוא סיפר לרוני על יוסי, על כך שפגש אותו בזמן שעדיין יצא עם רוני, בניגוד לרוני - יוסי ידע על נטיותיו , על אהבתו להיות נתון למרות, להיות נשלט, זו הסיבה שהוא עזב את רוני למרות שכן אהב אותו, הרצון לשרת את אבי היה חזק מכל דבר אחר, יוסי סיפר לאבי הכל על רוני, כןןןןןןןןןןןן אמר אבי, הוא סיפר לי מה אתה אוהב ומה לא, על כל ההרגלים שלך, על הביישנות, על הפחד שלא תהיה לו אהבה, הדמעות של רוני החלו לזרום לאיטם על בטנו של אבי. הרגליים שסגרו עליו נפתחו בבת אחת וציווי חדש נאמר- "תסתכל עלי", אני נותן לך עכשיו שתי אפשרויות, ברגע שתחליט באפשרות שבחרת לא תהיה דרך חזרה, אמר וחיכה מעט שמה שאמר יקלט במוחו של רוני. הוא הרים יד והראה לרוני את המפתח לחדר, בעצם לא היה צריך להגיד יותר אך אמר לרוני שאם הוא יוצא, אין דרך חזרה, האפשרות השנייה- הוא הצביע על המיטה והוסיף- אשתמש בך איך שארצה, כל החורים שלך יהיו לרשותי, תשרת ותציית, גם כאן לא תהיה דרך חזרה. רוני ישב ורעד, מחשבות הציפו אותו, בלבלו אותו, הרי לזה פילל כל הערב, שהמפתחות יהיו בהשג ידו והוא יוכל לנוס על נפשו, מה שקרה עכשיו היה עינוי לא צפוי, קשה יותר מכל המכאובים שעבר עד עכשיו, הוא ידע היטב מה יקרה אם ישאר אך איך זה שהוא עדיין כאן? הלב שלו דפק בחוזקה ובמהירות והוא לא הצליח להשתלט על הרעד שתקף את ידיו ורגליו, שמע את הדם פועם בראשו, עדיין ישב, רגליו מאנו לקום למרות שכל מה שחשב עליו היה שהוא חייב לברוח, לצאת מכאן ולנשום, לנשום.... היה לו קשה לנשום וסחרחורת תקפה אותו, הוא התחיל לכעוס על אבי וצעק לעברו שהוא רוצה שיכריח אותו כמו מקודם, שלא יתן לו את האפשרות להחליט, אני לא יודע צעק, לא יודע מה אתה רוצה ממני, השאלה היא לא מה אני רוצה ממך ענה אבי, השאלה היא מה אתה רוצה מעצמך, בשבילך, הוא לא נגע ברוני, רק התבונן, הוא ידע שרוני צריך להחליט לבד. למעלה בחדר האורחים הפעילות פסקה זמנית וכולם היו מרותקים למסך, בייחוד יוסי שדאג לרוני או יותר נכון רצה בכל מאודו שרוני ישאר, שישרת ביחד איתו את המאסטר, הוא ידע שזה נובע מתוך אגואיזם אך לא היה לו אכפת כי הוא ידע שזה יהיה טוב גם עבור רוני ולא רק עבורו ועבור המאסטר. לאט ותוך כדי בכי חרישי זחל רוני לעבר המיטה, עלה עליה וחיכה על ארבע כשראשו על הסדין, רגליו המקופלות מפושקות מעט וישבנו מורם, הוא תפס חזק את הסדין בידיו וחיכה כשהוא יודע מה יקרה בדקות הבאות, הזין שצופה בקונדום נגע קלות בישבנו, מקפיץ את גופו של רוני באופן לא רצוני, קרם נמרח בנדיבות על החור והזין החל לחדור, בתחילה לאט, יוצא ונכנס כל פעם עמוק יותר ואז בבת אחת חדר כולו פנימה מוציא מפיו של רוני צעקות של כאב, אך משהוא נוסף התגנב אל בין צעקות הכאב, צעקות של עונג ומלמולים של כן ולא לחילופין, מלמולים שבאו מתוך ריחוף, למחרת בבוקר יוסי שכב לידו, מלטף, מנשק, מרגיע, נותן לו הרגשת שייכות, של אהבה. הסוף פאני |
|