שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

המרגל שסישן אותי (או: נמאס מהחובבנות של מרגלי התחרות)

underheel
לפני 14 שנים • 17 באוק׳ 2010

המרגל שסישן אותי (או: נמאס מהחובבנות של מרגלי התחרות)

underheel • 17 באוק׳ 2010
תודה רבה לך ניקי.

ניסיתי לחשוב איך זה שאתה מתעלם מהבוטות וגסות הרוח של טריסר בעוד שאתה מתייחס להודעתי שלי כמשהו לועג. הרי ברור שלא ניסיתי ללעוג לו ואתה אמור להבין את זה. קצת הומור כן, אבל לא לעג. מה שמסתבר זה ששניכם פועלים יחד בתיאום, בפוסט אחד להשמיץ את המקסים, ופוסט אחר להלל את המסיבות שמתקיימות בדנגן. גם התגובות באות יחד בתיאום - כאשר לו לא היתה תשובה, אתה הגבת לי בנסיון לדאוג שלכל פוסט יש תשובה.

אם זה היה אדם אחד לא מוכר, היה אפשר להבין - מישהו קיבל יחס קצת לא רע, והוא לקח את זה לרמות שלא מתאימות, ואיבד את העשתונות. אבל שני אנשים, נפרדים שפועלים יחד ובתיאום, זה כבר מתחיל ליצור רושם של פעולה מאורגנת ומתואמת להשמיץ את המקסים ולהלל את הדנגן.

רק השאלה שנשארת היא איך המארגן של ההשמצות (זהותו נותרת כתרגיל לתלמיד) יודע מה קורה במקסים ועל הנחיה שטרם פורסמה בכל פורום רשמי. מסתבר שהמארגן הזה שלח לפחות אדם אחד, כמו למשל טריסר, למקסים כדי לספר לו מה קרה. וכיוון שאנחנו מבינים שמקור ההנחיה היא בתופעה יחסית חדשה של אנשים לא קשורים שגרמו אי נוחות לבליינים במקסים עולה החשד שאולי גם בין האנשים הלא קשורים הללו יש שליחים של אותו מארגן שיש לו מטרה ספציפית להשמיץ את המקסים ולגרום למקסים להרגיש כמקום לא נוח לבילוי.

מתברר שהפעולה הזו נכשלה כנגד ההנחיה החדשה, ולכן אנחנו עשים עדים לנסיון השמצות בפורום. מה שהתחיל במחיקת דפי הפייסבוק של אייר והספייס עקב מספר תלונות שהתקבלו במקביל במערכת פייסבוק, המשיך לשליחים מטעם שהציקו לבליינים, ועכשיו מגיע לשרשור השמצות בפורום. זה כמו במערכת בחירות שכאשר צד אחד מפסיד בגדול ללא כל תקווה, מתחיל לפעמים הקמפיין המלוכלך.

אגב בהתחלה היו לי גם נקודות לזכותו של טריסר רק שהתכוונתי לדבר עליהן בפרטי עם מארגני הספייס לפני שאני מעלה דברים בפורום אם בכלל. מה שכן, כל הסיפור כן מסביר כמה דברים בהתנהגותו ובסיפורו של טריסר. למשל, למה הוא מתלונן על היחס של מנויי זהב כשהוא לא מנוי זהב. או למה הוא מייד חשב שאני טוען שהוא מתחזה (על ראש הגנב בוער הכובע). או למה הוא מספר לנו באריכות איך סירבו לו כניסה אבל לא מספר לנו על הבילוי שלו בדנגן ומה קרה. הרי אם שלושה אנשים מוציאים כסף להגיע לתל אביב ומסרבים להם כניסה במועדון א', אז משלמים 10-20 שח למונית והולכים למועדון ב' עם מסיבה מתחרה. ואז אחר כך בפורום כותבים פוסט שמראה כמה כיף היה! זה היופי בתחרות. אבל כל החלק הזה חסר בסיפור שלו.
ניקי666 niki
לפני 14 שנים • 19 באוק׳ 2010
ניקי666 niki • 19 באוק׳ 2010
אני רוצה להבין ...אתה טוען כי שלחתי את טריסר לכתוב כנגד הספייס ...אם אכן לזה התכוון המשורר אז מבחינתי זה חמור ביותר ואתה נושא גם באחריות פלילית ואזרחית של הוצאת לשון הרע
,הגיע הזמן שאנשים יספרו עשרה כבשים טרם הם רושמים הודעה משמיצה שמוציאה את דיבתי רעה ,אבקש הבהרה של כן או לא ולא הסבר פילופוסי .