בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

עצה/עצות יתקבלו בברכה

היידי בת ההרים​(נשלטת)
לפני 14 שנים • 20 באוק׳ 2010

עצה/עצות יתקבלו בברכה

איך רומזים ו/או אומרים למישהו שבאמת התכוונתי ואני יותר מאשמח לקבל ממנו ספנקינג ראוי לשמו?
ככה התחילה היכרותינו ולמרות זאת...כלום...
    התגובה האהובה בשרשור
בלוסום​(לא בעסק)

עושים

בלוסום​(לא בעסק) • 20 באוק׳ 2010
טיזינג (קל או כבד, תלוי כמה הוא סרבן...) ובסופו עינטוז קל... לדעתי זה אמור לספק את הסחורה...

או זה, או פשוט לומר את זה, ללא כחל ושרק...
ראובן

תשובה בעייתית

ראובן • 20 באוק׳ 2010
פרחחית קטנה,

קראתי בכרטיסך והבנתי שישנו מקום מתריס בנפש שלך: גם כאשר את עומדת להיענש, את רוצה להתחצף ולומר שאינך פוחדת. זה חמוד.

הבעיה היא, שהדבר גורם לך לבחור גברים בהתאם - גברים שאינך חוששת מפניהם כלל ומעזה להחציף פנים כרצונך (ואז, רק במסגרת המשחק, את רוצה להיות ''מועמדת במקומך''). הבעיה היא כזו - אם את בוחרת גבר נוח, שאינך יראה מפניו, אז מה את מתלוננת שהוא לא מעניק לך משמעת? זכרי: מלפפון לעולם לא יוכל להפוך לאנטריקוט - ולא משנה כמה תרקעי ברגלך הקטנה ותתריסי.

יש לך בחירה: להניח לעניין, לקבל ולאהוב את המלפפון שלך כמו שהוא (ואולי יום יבוא והוא יעז להתפתח קצת), או להיפרד ממנו ולמצוא גבר שאכן תתייראי ממנו, אחד שבוודאי יעמיד אותך במקומך, ממש כמו פעם.

R
בלוסום​(לא בעסק)

Re: תשובה בעייתית

בלוסום​(לא בעסק) • 20 באוק׳ 2010
ראובן כתב/ה:
פרחחית קטנה,

קראתי בכרטיסך והבנתי שישנו מקום מתריס בנפש שלך: גם כאשר את עומדת להיענש, את רוצה להתחצף ולומר שאינך פוחדת. זה חמוד.

הבעיה היא, שהדבר גורם לך לבחור גברים בהתאם - גברים שאינך חוששת מפניהם כלל ומעזה להחציף פנים כרצונך (ואז, רק במסגרת המשחק, את רוצה להיות ''מועמדת במקומך''). הבעיה היא כזו - אם את בוחרת גבר נוח, שאינך יראה מפניו, אז מה את מתלוננת שהוא לא מעניק לך משמעת? זכרי: מלפפון לעולם לא יוכל להפוך לאנטריקוט - ולא משנה כמה תרקעי ברגלך הקטנה ותתריסי.

יש לך בחירה: להניח לעניין, לקבל ולאהוב את המלפפון שלך כמו שהוא (ואולי יום יבוא והוא יעז להתפתח קצת), או להיפרד ממנו ולמצוא גבר שאכן תתייראי ממנו, אחד שבוודאי יעמיד אותך במקומך, ממש כמו פעם.

R

תודה לך על התובנה. גרמת לי להכנס לערבול מחשבתי בנושא שממזמן לא התעסקתי בו... (:

בעצם יש לי פה דיסוננס זהה לחלוטין: מצד אחד - יש את הגבר שאני רוצה, מצד שני - את זה שאני צריכה, אך מפחדת להתמודד עם הצרכים שלי, ובוחרת במה שנוח לי - וזה בהחלט בהחלט לא מה שאני *צריכה* - אז איך אצא מתחום הנוחות הזו? בינתיים רק חזרתי לשאול את עצמי את השאלות...

וגם תודה לפרחחית - על עצם העלאת הנושא, וגם על הפרופיל המקסים שלך!
nomorenomore
nomorenomore • 20 באוק׳ 2010
אני נורא משועשע מההשוואה הקולינרית של ראובן.

ולדעתי, יש מקום לומר לבחור את זה ישירות. אולי זה ירתיע אותו, אולי זה יפתח צוהר לחוויות חדשות ומסעירות.
היידי בת ההרים​(נשלטת)
אהבתי את התגובה ראובן...
העניין הוא שהכרנו פה ובלי לשים לב נהיה ביננו קשר ממש קרוב,שום דבר רומנטי פשוט קשר טוב
שזה טוב ויפה ומדהים ובונוס שלא ציפיתי לו אבל מה אם קצת חינוך הולם בשבילי? icon_cool.gif
nomorenomore
nomorenomore • 20 באוק׳ 2010
תסבירי לו, שאת כמהה לחינוך. יכול להיות שהוא רוצה לחנך אותך אבל הוא לא מקבל ממך את הוויב, למשל.

בכל מקרה, לדעתי, שיחה כנה תפתור הכל, לטוב ולרע.

בהצלחה, ותספרי לנו איך היה.
Cauchy{Venus Blue}
Cauchy{Venus Blue} • 20 באוק׳ 2010
LITTLE BRAT כתב/ה:
אהבתי את התגובה ראובן...
העניין הוא שהכרנו פה ובלי לשים לב נהיה ביננו קשר ממש קרוב,שום דבר רומנטי פשוט קשר טוב
שזה טוב ויפה ומדהים ובונוס שלא ציפיתי לו אבל מה אם קצת חינוך הולם בשבילי? icon_cool.gif

נשמע שהבעייה היא לא הספאנקינג, אלא העברת הקשר מידידות למשהו אחר. האם היית מסתפקת בסשני חינוך מזדמנים או שאת מעוניינת בקשר מעבר לזה?
אם השני נכון, לא הייתי ממליץ להתחיל קשר בצורה מינית - ונילי או לא ונילי, כי הוא לא יגיע רחוק.

השאלה היא אם נפגשתם ואם יש בינכם כימיה (גם מינית). אם כן אפשר ליזום איזו התערבות מינית - אם אני מפסידה אתה נותן לי מכות בטוסיק, אם אני מנצחת אני מקבלת משהו שאני רוצה. תראי איך הוא מגיב לזה.
Uranus
Uranus • 20 באוק׳ 2010
הציטוט מאוליבר טוויסט בפרופיל שלך מסגיר אולי את האופי הילדותי והמפונק שבאמצעות חנדעלכים ועיניים מתחננות ומסכנות מבקש לקבל עוד ועוד ועוד.

שזה נורא חמוד ומתוק בתחילת הקשר, כל המשחקים והטיזינג והמניפולציות החינניות.

אבל אם התפתחה אינטימיות כמו שאמרת ומצאתם עצמכם ברמה מעל לקשר סתמי,
אז בשלב מסוים המשחקים הללו מאבדים מהחן שלהם.
משחקי הכוח והמניפולציות אפילו החמודות שבהן הופכים להיות מגוחכים ובנאליים וגם סוג של turn off.

לכי איתו למקום בוגר יותר, שקוף יותר ושלם יותר שבו הוא לא צריך לשחק בלהוכיח את עצמו או "להעמיד אותך במקומך" ופשוט תהיי מי שאת רוצה להיות איתו.

אבל הציטוט עדיין חמוד icon_smile.gif