מיתוסית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
צריכה עיצות לגבי עקירה
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
מיתוסית(שולטת) • 29 באוק׳ 2010
צריכה עיצות לגבי עקירה
אתמול עברתי שתי עקירות של שיני בינה, אחת מהן כירורגית עם תפרים. אני לא אספר כמה זה כאב וכמה דם ירד לי, זה היה ממש מפחיד (נאלצתי לישון עם פד גיזה בפה ופחדתי להיחנק, אבל שרדתי כדי לספר...) ומה קרה ממש דקה אחרי שהשפעת הזריקות עברה... נראה לי שבחיים לא כאב לי ככה. בכל מקרה, אתמול לא ממש הצלחתי לאכול משהו, חוץ ממין אייס קפה עם שוקולד ואיזה חתיכת לחם עם קוטג' (אני מדברת על בקושי רבע פרוסה). האם זה נחשב אוכל? אני מודאגת, כי אני לוקחת כדורי אנטיביוטיקה ועוד כדורים נוספים שאמורים להיות ממש חזקים וחייבים להילקח עם אוכל. כמו כן, אני צריכה לאכול *רק אוכל רך וקר* וממש אין לי מושג מזה זה יכול להיות חוץ מפירה. אם למישהו יש רעיונות, בעיקר מניסיון, אשמח לשיתוף. וגם- כמה זמן אח"כ אמורים להיות עדיין כאבים? |
|
kinkycat |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
אוכל רך וקר ?!
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
kinkycat • 29 באוק׳ 2010
גלידה
סורבה יוגורט לבן / מעדני חלב למיניהם (מילקי, פרילי וכו') קוטג' עוגת גבינה חומוס (כממרח) קציצות גפילטע-פיש רגל קרושה אבוקדו בננה סטייק טרטר סלט חצילים מולים (צדפות) |
|
Mary Jane |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
Mary Jane • 29 באוק׳ 2010
אני עברתי עקירה אחת לא כירוגית והושבתתי לשבוע (עדינה; ). ממליצה לערפל את חושייך באחת הדרכים הידועות לך. באשר למזון: מעדני חלב, פירה תפו"א או בטטה, קטניות למיניהן (שעועית, עדשים, אפונה), ומרקים סמיכים בטמפרטורה שנוחה לך. לא לשכוח לגרגר לאחר הארוחות עם מים ומלח ע"מ לחטא א חלל הפה וכן לוודא שלא נתקעו חתיכות מזון בשני החורים שנפערו בפיך, לשם מניעת זיהום (ובהקשר זה, ממליצה להימנע מאורז...).
רפואה שלמה. |
|
the rain song |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
the rain song • 29 באוק׳ 2010
ולא לשכוח לשטוף את הפה עם מי מלח פושרים אחרי כל ארוחה.
גם מרגיע וגם מונע זיהום רפואה שלמה |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
מיתוסית(שולטת) • 29 באוק׳ 2010
כן, גם מפחיד קצת הקטע של לאכול קיטניות או אוכל אחר שעשוי להיתקע שם...
אני לא משתמשת במי מלח, קניתי מי שטיפת פה מיוחדים לחיטוי וטיפול בדלקות חניכיים, אפטות בחלל הפה ועקירות. סאבמיסיב נתן לי כמה רעיונות טובים, רק שאני צימחונית, כך שלא אוכל להשתמש בערך בחצי הרשימה כמה כבר אפשר לשבוע ממילקי, קוטג' ואבוקדו? יום שישי וממש לא התרגשנתי מבחינת קניות, אני אנסה אולי באמת לאכול שעועית ברוטב עגבניות ופירה, נראה לי הכי משביע ורלבנטי. תודה רבה |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
מיתוסית(שולטת) • 29 באוק׳ 2010
אגב, נשאר לי מאתמול מין מוקפץ שעשיתי עם נודלס וירקות כמו כרובית, ברוקולי, שעועית ירוקה, כרוב ונבטים. אתם חושבים שאפשר לאכול את זה? חלק מזה?
|
|
NIKITA 1(שולטת) |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
NIKITA 1(שולטת) • 29 באוק׳ 2010
שבוע שעבר עשיתי עקירה כירורגית, ועברתי בדיוק את אותה חוויה, אתמול הוציאו לי את התפרים, די קשה לאכול כל דבר, עדין אוכלת דברים רכים, וחובה לאחר כל ארוחה, לשטוף את הפה עם מי מלח פושרים.
|
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
נוריתE • 29 באוק׳ 2010
את יכולה לבשל
כל דבר במרק כולל כל מיני הקטניות שאת רגילה אורז גם עם הרבה ירקות,מכל סוג לתת לזה להתקרר ואז להעביר בבלנדר ביתי קטן פעמיים שלוש,גם ארבע אם צריך רק,להיזהר בתבלינים ולא הרבה מלח תעזבי מגלידה וכל השטויות עדיף תמיד יוגורטים למינהם וככה מגוונים. כל מיקרה זה רק לכמה ימים תמשיכי עם האנטיביוטיקה תנוחי וזהו יעבור. ומי מלח עדיף על מי פה במקרה הזה ____________________________ |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
פעם פרח(נשלטת) • 29 באוק׳ 2010
בנוסף, את יכולה להכין שייקים מפירות
אפשר בתוספת יוגורט אם בא לך ממש להשקיע ויש לך בלנדר חזק אז אפשר בננה קפואות (לקלף, לחתוך לחתיכות, להקפיא בכלי סגור) זה נותן מרקם מעולה לשייקים |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
29 באוק׳ 2010
מיתוסית(שולטת) • 29 באוק׳ 2010
נורית, תודה על העיצות המרובות, אבל רופא השיניים המליץ לי על מי הפה. זה לא סתם מי פה כמו אחרי שמצחצחים שיניים, אל במיוחד לאחר עקירות ודלקות חניכיים.
אני באמת אקנה פירות ואעשה שייקים. |
|