בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

צריכה עיצות לגבי עקירה

Anakin
לפני 13 שנים • 29 באוק׳ 2010

מה הבעיה ?

Anakin • 29 באוק׳ 2010
אם כבר התחלת עם שוקולד אז תמשיכי.
זה אפילו מסתדר עם הצמחונות שלך.

שוקולד יכול להגיע בכל מני מרקמים צבעים וגדלים.
בכמת גדולה מספיק הוא יכול אפילו להשביע icon_smile.gif

רפואה שלמה
מיתוסית​(שולטת)
לפני 13 שנים • 29 באוק׳ 2010
מיתוסית​(שולטת) • 29 באוק׳ 2010
שוקולד לא משביע, אבל הוא יכול לגרום לי להקיא מרוב מתוק, לגרום לי לעששת ולגרום לי להעלות בכמה קילוגרמים טובים icon_smile.gif
Anakin
לפני 13 שנים • 29 באוק׳ 2010
Anakin • 29 באוק׳ 2010
מאז שיש לך בן זוג הפכת לפסימיסטית


שוקולד
שוקולד

איזו מין אישה את ?
מיתוסית​(שולטת)
לפני 13 שנים • 29 באוק׳ 2010
מיתוסית​(שולטת) • 29 באוק׳ 2010
מכורת שוקולד, אבל צריך לדעת מתי להפסיק icon_smile.gif
השבוע הכנתי עוגה עשירה ומטורפת עם מוס שוקולד שהכנתי בעצמי וקראסט מטורף שמזכיר טובלרון. אי אפשר להפסיק לאכול....
Anakin
לפני 13 שנים • 29 באוק׳ 2010
Anakin • 29 באוק׳ 2010
את בדרך הנכונה....

אני מגיע לצפון שבוע הבא, תשמרי לי חתיכה.
בלוסום​(לא בעסק)
לפני 13 שנים • 29 באוק׳ 2010
בלוסום​(לא בעסק) • 29 באוק׳ 2010
כחולית כתב/ה:
מכורת שוקולד, אבל צריך לדעת מתי להפסיק icon_smile.gif
השבוע הכנתי עוגה עשירה ומטורפת עם מוס שוקולד שהכנתי בעצמי וקראסט מטורף שמזכיר טובלרון. אי אפשר להפסיק לאכול....


איפה אמרת שאת גרה?...
Kate McCannon
לפני 13 שנים • 19 בנוב׳ 2010
Kate McCannon • 19 בנוב׳ 2010
קוסקוס!!!

אגב בקשר לירקות.. הנחה הגיונית היא שאם סלט הכי טעים כשהוא חתוך הכי קטן, אז סיכוי גבוה שיהיה טעים גם בשייק. אנשים גם שותים מיצי פירות, זה לא מדי מוזר.
אז זהו, שמנסיון - אל תנסי icon_smile.gif
מלפפון, עגבניה, גזר, תירס, לימון ושמן זית - שיתערבבו רק בבטן.

אבל קוסקוס!
המסטר
לפני 13 שנים • 19 בנוב׳ 2010
המסטר • 19 בנוב׳ 2010
שלום לך אני עברתי גם רק לפניי יומיים חמישה שורשים של השיניים ביחד ונכון שזה כואב אחרי העקירה אבל עם יורד לך הרבה דם תבקשי מהרופא משפחה שירשום לך בדיקת דם לקרישה אולי אין לך קרישת דם לגביי אחר העקירה מניחים על הלחי כמה קוביות קרח שעטופות בנייר דק או במגבת העיקר שתרגישי את הקור של הקרח את יכולה לשים את זה כמה שתרצי לגביי מה שכתבו לך לגביי האוכל זה לא נכון כל מה שכתבו לך כי צריכים לאכול דברים קלים וקרים למשל לבן אשל אבל לא יוגורט מתוק ואחריי יומיים את צריכה שלוש פעמים ביום לשטוף במי מלח לשים בכוס חצי כפית מלח שולחן ומוסיפים מיים עד סוף הכוס ואז את מגרגרת את המים עם המלח ואת יכולה גם לשאול את הרופא שינים שעקר לך מה לעשות החלמה מהירה וטובה
Madame T​(שולטת)
לפני 13 שנים • 19 בנוב׳ 2010

קודם כל תרגישי טוב!

Madame T​(שולטת) • 19 בנוב׳ 2010
באשר למאכלים, תאכלי כל דבר שמרגיש לך נוח בפה ושלא עלול להתקע בשיניים וכו'. מה דעתך למשל על צנצנות גרבר לתינוקות? לא, לא צוחקת, יש שם אוסף טעים של אוכל רך וקל לאכילה ובליעה, לפחות כל עוד כואב icon_smile.gif.

אפשר גם לקחת כדורים לשיכוך כאבים, כמובן שלא במידה מופרזת. בכל מקרה, משך הזמן עד שהכאבים חולפים ועד שהמקום מחלים, הוא אינדיבידואלי, ואם נמשך יותר משבוע, מומלץ לפנות שוב לרופא השיניים שעשה את הטיפול, שיבדוק את המקום לראות שלא התפתח חלילה זיהום או בדומה לכך.
מיתוסית​(שולטת)
לפני 13 שנים • 19 בנוב׳ 2010
מיתוסית​(שולטת) • 19 בנוב׳ 2010
תודה, איזה חמודים אתם icon_smile.gif
אני באמת מעריכה את כל הרצון הטוב והעיצות...
נזכרתם קצת מאוחר כי כתבתי את זה לפני יותר משלושה שבועות ובינתיים הספקתי לעשות לפני שבוע את שתי עקירות שיני הבינה האחרונות והכל מאחוריי כבר!

אני רק יכולה לומר שסתם הדאיגו אותי, אחרי יומיים כבר אכלתי אוכל רגיל, פשוט חתכתי חתיכות קטנות יחסית שלא אצטרך ללעוס יותר מידי ולעסתי בצד הנגדי.
דווקא נזהרתי מקוסקוס ופתיתים כדי שלא יתקעו בבור שנפער בחניכיים אחרי העקירה.

באותו יום ויום למחרת אכלת קוטג', פירה ושייק בננה (הקור היה מעולה גם לכאבים), וזהו.