סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ליילה חייתי סיפור אמיתי

המלאך גבריאל
לפני 14 שנים • 8 בנוב׳ 2010

ליילה חייתי סיפור אמיתי

המלאך גבריאל • 8 בנוב׳ 2010
הכול התחיל ביום שלישי 26 לעשירי 2010...מיכל המאלפת כותבת מחפשת נמר להופעה במועדון .
עכשיו החלום שלי זה להופיע עם מיכל ואפילו בפנטזיות לא ציפיתי שאני אזכה לזה .
מייד חיפשתי חנויות לתחפושת אבל אבדה תיקוותי שכול החנויות מוכרות תחפושות רק בפורים
יש לי פחות מ 48 שעות לימצא תחפושת ולהגיע למקסים .
צילצלתי למישהיא שעזרה לי כבר המון בעבר ....המלכה יסמין.
היא בקלות נענתה לאתגר בשיחה איתה היא אומרת לי אן דאגה יש לי כבר בד מנומר ותוך שעתיים עבודה יש לך תחפושת .
למחרת יום רביעי באתי למדוד את התחפושת ....היא כמובן התאימה אותה מיידית לגוף שלי .....
פשוט אן על המלכה יסמין ....התילבושת בעיצוב מקורי אן להשיג בחנויות היא הוסיפה לי אביזרים של שיניי ערפד וכפפות עם ציפורניים .
יום חמישי השעה בסביבות עשר המלכה יסמין מאפרת אותי ...בהתחלה לא הבנתי למה צריך שפתון ופאה וחזייה ....לאט לאט
הפתעה אני לא נמר אני בעצם נמרה .
היסתכלתי במראה ולא האמנתי....מראה מראה מי זו הבחורה הכי חייה בעיר ?!
ממש בסביבות אחד עשרה וחצי הגעתי לאזור ....נמרה מיסתובבת חופשי בתל אביב הרגשתי שאנשים מיסתכלים בי
חלק מחייכים חלק פותחים עיניים כאילו לא מאמינים ,חלק פוחדים ובורחים ....היסטרייה ברחובות
בלאגאן שלם .
שהסלקטורית במועדון ראתה אותי היא צעקה תכניסו אותו לבפנים מהר ....חחח אמרתי בלב מי מסוגל עליי גם בפנים
אף אחד אבל אף אחד לא יכול לאלף נמר בטח ובטח שלא נמרה חסרת מעצורים וגבולות .
בפנים חיכתה לי הפתעה ....בפנים חיכתה לי מיכל ....ועוד איזה מיכל ....מיכל המאלפת ....ולאט לאט התחלתי להבין למה היא ניקראת ככה .
ניסיתי להיתנגד לה ולישרוט ולינשוך באמת אבל הכוח העוצמתי שבה המראה הדומננטי ...היא לא פחדה והיא לא הססה לרגע
היא יידעה מה לעשות כאילו היא נולדה לזה מראש ....מייד היא קיפלה אותי ובבעיטה אחת הרידה אותי על ארבע למצב הטיבעי שלי
ואזז היו סטירות וחניקות עד שלא יכולתי....הרגשתי מאולף וההיתי חייב לציית לה היא סימנה לי ללכת מסביבה ותוך כדיי היא היקתה אותי בשוט
לאחר מכן היא סימנה לי לעשות גילגול עשיתי זאת כמו גדולה ממש כמו בטבע.
מדיי פעם הייתה בי תעוזה ליטרוף את כולם, יישר מיכל הבחינה בזה וסטרה לי ותודות לה אתם עדיין חיים.
שם הייתי קצת שיכורה מסוחררת ועמד לי כנגד כול הסיכויים באופן מרשים למדיי .
היא סימנה לי לללקק אותה להסניף אותה באזור היישבן ,מייד נכנס בי החוש החתולי הטיבעי שלי זינקתי ועם מישקל של 65 קילוגרם חתולי וענק ניסיתי להערים
ולקחת שליטה...זהוא אמרתי בלב זה הצאנס שלי להיות נמרה שולטת .
היא מייד עלתה על זה וסובבה אותי ודרכה לי בעוצמה על האבר מין החייתי שבי בשנייה אחת הורידה לי את כול האגו .
הרגשתי נמרה מושפלת ואז ייללתי כמו חתול עובד עצות, מיכל הבחינה בכול הרגשות שבי ומייד קיבלתי חיבוק מסיים ואמרה לי שאני ממש חתול מתוק .
החיוך ההורס שלה והקטלני שלה ריגש אותי.....מרוב היתרגשות הרגשתי צורך לנשום אויר .
יצאתי לשרותים להריח את האויר הנקי שם פגשתי איזה גבר שצפה בהופעה
הוא עושה לי " מה היא דרכה עליך חנקה אותך וסבלת ומה גם לא קיבלת אפילו זיון אזז בשביל מה כול הקטע ?!"
ואז עניתי לו "עכשיו אתה קולט איזה אנשים דפוקים נכנסים לכאן ?! אתה עדיין כאן ?"
רקדתי הישתוללתי צולמתי ואז יצאתי החוצה לרחובות
הייתי נמרה שיכורה משוחררת מפחידה ועם זיין עומד כמו טיל סקאד מוכן להפצצה אוליי טרפתי כמה אנשים בדרך לא יודעת אבל אם הייה כתוב בעיתון שחיית טרף
היסתובבה ברחובת תל אביב וטרפה אנשים זו בטח לא אני אלה נמרה אחרת .
לא יודעת לא קוראת עיתונים .
השעה בסביבות שלוש בליילה ואני על ההגה בדרך לדאנגן .
שם במקסים יש לכם את מיכל המאלפת זו לא חוכמה גדולה ,שמה בדנגן אן אף אחד, אני בטח אהייה השולטת היחידה במועדון ,חיית טרף שאף אחת לא תעצור
זהירות בדרכים ברדיו אני שומע את יהורם גאון "נהג עם כול הטכנולוגייה של היום ומערכת הבלמים החדישה שום דבר לא ייעצור נמרה שיכורה חרמנית אש מסוכנת לעובר ושב ...."
הגעתי בשלום לאזור לא מצאתי תכניסה מזל שאחד השומרים יירד ולא סתאם עבד עלה והכניס אותי .
ניכנסתי, בכניסה חיכתה לי הפתעה הפעם שתיי שולטות ליידי ניקול M ודומינה ויקטורייה שניהם עם שוט ,חייכתי ובאתי להפחיד אותם הראתי שיניים ושלפתי ציפורניים ,
מיתברר שרק התגריתי במזלי ....
גררו אותי לצלב אזקו אותי בשרשראות ,כול כך הרבה הצלפות ואז שקט ,פיתאום בא מישהוא בלבוש פרפר
הוריד לי את התחתון והתחיל לימצוץ לי כאילו זה צוף ,ממש פרפר נחמד ....
אחר כך סתאם הישתוללתי עד השעות של הבוקר
בסביבות 6 7 בבוקר הייה כבר אור ואני ....אני נמרה של ליילה .
טוב ככה זה במציאות ...לא גמרתי והייתי עייפה ומותשת .
מחכה לליילה חייתי 2 שיבוא הפעם ....הפעם אני אהייה מוכנה להכול ררררר .

תודות
למיכל המאלפת על ההופעה המאלפת המדליקה וההורסת ועל הרעיון המדליק שבילעדיו כול הערב מבחינתי לא הייה קיים.
למלכה יסמין על התילבושת האורגינלית והאיפור .
למועדון מקסים והדנגן
לליידי ניקול ולמלכה ויקטורייה על ההופעה המרשימה

לסלקטורים שהכניסו אותי בחינם
לתקליטן ואנשיי ההפקה
לכול האורחים שהיו שם
לפורום הכלוב
ולאיש הפרפר שעף אליי משום מקום

נזקים
מגפיים מעור שהיתפרקו לגמריי מרוב ההישתוללות
שיניים וציפורניים שנישברו תוך כדיי מאבקים
והאוטו שלי מלא שריטות לא יודע מי לעזאזל עשה את זה ,מעריך יילדים .

אזהרה
לא לנסות בבית והדרך לנסות בכביש מותרת לז-ו-נות בילבד.
אלריק!
לפני 14 שנים • 13 בנוב׳ 2010
אלריק! • 13 בנוב׳ 2010
icon_cool.gif וואו.
המלאך גבריאל
לפני 13 שנים • 27 בנוב׳ 2010
המלאך גבריאל • 27 בנוב׳ 2010
רק עכשיו קיבלתי תתמונות מאותו ליילה ...

תודה רבה לאביס

אן אתה פשוט מלךicon_smile.gif