|
|
לפני 15 שנים •
20 בנוב׳ 2010
נקודה למחשבה .....
לפני 15 שנים •
20 בנוב׳ 2010
בריזיט • 20 בנוב׳ 2010
שימו לב לטקסט בשנייה האחורנה .....
|
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
20 בנוב׳ 2010
:)
לפני 15 שנים •
20 בנוב׳ 2010
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 20 בנוב׳ 2010
אהבתי
האמת שזה אומר מאוד מעט ויחד עם זאת בגדול את הכול. אני אישית מאמינה שתפקידו של ההורה מתחיל בעיקר בזה שהוא צריך להקנות לילדו את הכלים להתמודד עם החיים ,ולא מתוך שטאנץ של רשימת מכולת אלה מתוך פיתוח תודעה אינדוידואלית מחשבתית ,הבנת האני ,שאלת שאלות,ובעיקר מתוך היותו אורגניזם חיי ולא מסורס תודעתית. בעולם המודרני של היום יש אופנה להכול- איזה מקצוע לבחור,איזה בנזוג להכיר ,איזה מין מקובל ולא לעשות,איך מודרני או לא לחיות וכו' ואופנות כמו הכול בחיים באות והולכות ומה שנשאר זה רק האינדוידואל - הבנאדם ,כך שאם מלך התחילה לא לפתח בו את עצמו ,גם הוא ילך לעיבוד כשאופנה כזאת או אחרת תיעלם. |
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
20 בנוב׳ 2010
Re: :)
לפני 15 שנים •
20 בנוב׳ 2010
בריזיט • 20 בנוב׳ 2010
► kasandra כתב/ה: אהבתי
האמת שזה אומר מאוד מעט ויחד עם זאת בגדול את הכול. אני אישית מאמינה שתפקידו של ההורה מתחיל בעיקר בזה שהוא צריך להקנות לילדו את הכלים להתמודד עם החיים ,ולא מתוך שטאנץ של רשימת מכולת אלה מתוך פיתוח תודעה אינדוידואלית מחשבתית ,הבנת האני ,שאלת שאלות,ובעיקר מתוך היותו אורגניזם חיי ולא מסורס תודעתית. בעולם המודרני של היום יש אופנה להכול- איזה מקצוע לבחור,איזה בנזוג להכיר ,איזה מין מקובל ולא לעשות,איך מודרני או לא לחיות וכו' ואופנות כמו הכול בחיים באות והולכות ומה שנשאר זה רק האינדוידואל - הבנאדם ,כך שאם מלך התחילה לא לפתח בו את עצמו ,גם הוא ילך לעיבוד כשאופנה כזאת או אחרת תיעלם. שמחה שאהבת אני מסכימה איתך שתפקידו של ההורה גדול ומשמעותי אבל הסגידה ליופי היא עצומה ולא פשוט בכלל להתמודד עם זה ..... כהורה ובכלל (-: הבנות לא ממש מאמינות שמחשב עושה אותן ככ מושלמות (-: שבוע של טוב |
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
20 בנוב׳ 2010
לפני 15 שנים •
20 בנוב׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 20 בנוב׳ 2010
מצחיק, הסרטון ממליץ לחנך את ילדיך לעמוד בפני פרסומות, ומסתיים במילים "הורידו את התוכנה שלנו". הו, האירוניה.
|
|
|
|
|
לפני 15 שנים •
20 בנוב׳ 2010
Re: :)
לפני 15 שנים •
20 בנוב׳ 2010
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 20 בנוב׳ 2010
הבנות לא ממש מאמינות שמחשב עושה אותן ככ מושלמות (-:
שבוע של טוב[/quote] בטור הורה זה הכל שאלה של מה המקום שממנו אתה בא להורות. תחשבי לדוגמה שאם הורה בעצמו פריק של חדר כושר ותוספי מזון אז הוא גם יגדל את ילדיו בסגידה לעבודה על הגוף,ועולם ערכים שמבוסס על איך אני נראה. הורה שלעומת זאת נניח בא מתוך מקום של אומנות ומוזיקה סביר להניח יבוא מתוך רצון להקנות זאת לילדיו ולא ידחוף אותם ל4 שעות כושר כול יום. אם תהיי דתייה ותחנכי אותו מגיל קטן לפחד מאלוהים ולשמור מצוות אופנת בריאות תהייה פחות מעניניו סביר להניח. אמונה היא עניין של מה בונים ביסודות התודעתיים של הילד, ולא של תיכנות אותו לנכון מוחלט ואסור אבסולוטי.בסופו של דבר כול אישה לומדת לחיות עם המשקל שלה בשלום כחלק מתהליך ההתפתחות שלה (אני מתקוונת לא לאלו שבאופן כרוני במידה 36 )כך שלהדביק שטאנץ לתודעה זה הכי קל ולפתח מודעות בריאה זאת השקעה קשה . כמה הורים באמת מוכנים ורוצים לעבוד קשה עבור הילדים שלהם ותודעתם?עבור עצמם? תתחילי מכאן,שאלת האמונה תבוא אחריי כן |
|
|