היה היה(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
23 בנוב׳ 2010
התרגומון למשפטים נפוצים אשר יוצאים מפיהם של בנים ברחבי העולם
לפני 14 שנים •
23 בנוב׳ 2010
היה היה(לא בעסק) • 23 בנוב׳ 2010
אפשר להזמין אותך לכוס קפה = אצלי או אצלך?
אני לא בנוי לקשר רציני כרגע = אני יותר בקטע של זיונים... אני עסוק עכשיו = אני רואה כדורגל עם החבר'ה. זה בסדר אני אנהג = מאז דפקת לי את הטמבון את לא נוגעת לי יותר בהגה. אני כבר אתקשר אליך מחר = קחי לעצמך שבוע חופש ותעזבי אותי בשקט. אני צריך את הפרטיות שלי = אני רוצה עוד בנות מהצד חוץ ממך. בואי נעשה משהו מעניין = קראתי ספר על תנוחות חדשות... אני רעב = מה הכנת לי לאכול? אני עייף = אני זזתי לישון, תשמרי על הילדים שלא ירעישו. אני יכול להתקשר אלייך מתישהו? = אני נואש ואף אחת לא רוצה אותי. שמלה יפה = אחלה גוף שבעולם! אפשר לעשות לך מסאג'? = אפשר "ללטף" אותך? חם לי = תתפשטי כבר. משעמם לי = הגיע הזמן שנחליף תנוחה. אני אוהב אותך = אני אוהב לשכב איתך. גם אני אוהב אותך = אוקיי! אמרתי את זה! חסר לך שלא נעשה סקס עכשיו ! אני רואה שהיית במספרה היום? = כמה יצא הנזק? בואי נדבר = מה עוד אני צריך לעשות בשביל סקס? תתחתני איתי? = אני לא מאמין שאני עושה את הטעות הזאת! את היחידה בשבילי = את היחידה להיום בשבילי כן... גם אני חושב שהיא זונה = איפה לעזאזל שמתי את הטלפון שלה ? תגידי, את זורמת? = יש מצב לסטוץ הלילה? הערב הצטרפו אלינו גם יוסי ומירב = איך מתאים לי החלפת זוגות... ברור שאני אגיד לך לפני שאני גומר = תמשיכי למצוץ, אני כבר ממלא אותך... |
|