ofer00 |
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
ספור המאמנת מוקדש ללידי אלכס
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
ofer00 • 5 בינו׳ 2011
> פרק 1- הסיפור מוקדש ללידי אלכס
> הכל התחיל כאשר אישתי שולחה אותי למאמנת אשר המומחיות שלה משמעת עצמאית, אין > לי מושג על מה מדובר ואני יום אחד מגיע לדירה פרטית במרכז תל אביב על הדלת יש > שלט > גברת רונית- מאמנת ומחנכת למשמעת עצמאית. > אני דופק בדלת בשעה היעודה פותחת לי את הדלת אישה מדהימה בשנות השלושים לחייה > לבושה בחולצה כהה וחצאית שחורה המבט שלי מתהפנט למטה למגפיה אשר עולים עד > לברך. היא אומרת לי בקול רך אך מאד סמכותי אני הגברת רונית > שלום אני עופר > בו עופר תיכנס אתה מוזמן להיכנס אני נכנס לדירה והיא סוגרת אחרי את הדלת אני > רואה ממול כורסא אחת בלבד היא הולכת ומתיישבת על הכורסא מצביע על המקום ליד > הרגל שלה ואומרת לי בטבעיות רבה בו שב. > אני מתיישב מתחת לרגליה הרגל שלה נוגעת בגופי ואני מרגיש זיקפה באיבר המין > שלי. > ההבדלי גובהה שלנו מדרך הישיבה גורמת לי להרים את הראש ולהסתכל אליה מלמטה > היא מנחיתה אלי בלי התרעה מראש סטירה מצלצלת לפנים "ראש למטה, בשניה זאת > הרווחת נקודה ואתה עוד תלמד כאן שלהרוויח נקודה זה מאד כואב." > מה עשתי ? > סטירה נוספת הרווחת עוד נקודה , נקודה ראשונה שהסתכלת אלי ללא רשות ונקודה > שניה שדיברת ללא אישור. > אתה כאן כדי לקבל משמעת, אתה לא עושה שום דבר אבל שום דבר ללא אישור ברור > כן > סטירה נוספת , כן הגברת רונית > כן הגברת רונית > יפה, לחימום והכרות קלה בנינו אני יעשה איתך משחק קטן אתה יושב זקוף ידים > מאחורי הגב עיניים עצומות ואתה מקבל ממני סטירה ואתה צריך לדעת מאיזה יד נתתי > לך את הסטירה ידעת יורדת לך נקודה לא ידעת הרווחת נקודה המצב הזה של ישיבה על > הריצפה גב זקוף ראש מורכן ידים מאחורה זה מצב מספר 1. וכאן אולי הזמן שתדע מה > זה נקודה: > נקודה זה > 10 הצלפות או 10 שיכבות שמיכה, כמה עטבים קטנים,20 שניות עם נר ועוד לאט לאט > אתה תדע > אני בשוק, לא מספיק להתאושש והיא ממשיכה עינים עצומות מוכן > כן > סטירה מצלצלת הרווחת עוד נקודה > כן הגברת רונית > קצת מאוחר מידי וסטירה נוספת נוחתת על פני אני כבר בקושי מרגיש את הלחי מרוב > צריבה וכאב יד ימין אני מנחש > טעות > היא ממשיכה לשחק איתי אני מצליח לנחש פעם או פעמים ואני עדין מגיע בקלות רבה > ל10 נקודות. > היגע הזמן לשלם את המחיר לא ככה??? > אני לא יודע מה לומר ויוצא לי בלחישה כן הגברת רונית > אתה רואה את השוט שם על הקיר > כן הגברת רונית > תביא אותו בפה לכאן > אני עומד ללכת לשם ומרגיש שאולי עדיף שאני ילך על ארבע ואני מתקדם ככה ומביא > את השוט > יפה היא אומרת לי בו לברכים שלי > אני נשכב לה על הברכיים היא ממשמשת לי את הישבן מרטיבה אותו בחומר נוזלי > ואומרת לי > אתה יודע שבאת לכאן לקבלת משמעת עצמאית נכון > כן הגברת רונית > עכשוו אני מכניסה לך פלאג לישבן ואתה צריך לשמור עליו עד סוף השיעור , אם הוא > נופל לך אני מבטיחה לך שאתה תתחרט שדפקת כאן בדלת לא משנה כמה נקדות רווחת עד > עכשוו ועונש שתשלם אליהם יהיה משחק ילדים לעומת מה שיתרחש. אבל בו לא נקדים > את המאוחר. > אני על הברכיים שלה מחזיק לה את הרגלים ורועד. > הצלפה ראשונה > אחד הגברת רונית > הצלפה שניה אחרי 15 הצלפות אני לא מסוגל יותר וכל הגוף שלי רועד אני מחזיק לה > את הרגלים חזק ודמעות יורדות מעיני > בבקשה גברת רונית אני מתחנן להפסיק > ככה מתחננים > אני זוחל מיד לרצפה מניח את כל גופי על הרצפה והראש נוגע במגף שלה וכולי > דמעות ותחנונים > טוב ירדו לך סה"כ 15 מתוך 100 > אתה יכול להמשיך בשכיבות סמיכה > אני ממתחיל וממשיך לספור ושומע אותה אומרת כל שכיבה לנשק לי את המגף אבל היא > זזה ואני צריך לעשות שכיבות סמיכה ולזוז יחד איתה הפלג בישבן שלי שגם ככה > כואב. > אני בקושי מגיע לעוד 30 שכיבות סמיכה היא נוגעת לי קלות עם הרגל שלה בראש > ואני נשכב על הריצפה. > עוד לא גמרת חצי חמוד שלי היא מתישבת לידי ומלטפת את רואשי . אנחנו בתחילתו > של השיעור הראשון ואתה מרוח לי ככה על הריצפה, אני מביט בה בהערצה ומת לכך > שתמשיך ללטלף את רואשי היא כאילו שומעת את רחשי ליבי ממשיכה קצרות ללטף את > ראשי ואומרת > מצב 1 > אני קצת מתבלבל ונזכר ומתיישב בתנוחה > לכך לך יותר מידי זמן יש לך עוד נקודה, אתה צריך לעשות זאת בפחות משלוש שניות > ברור > כן הגברת רונית > סיימת לשלם על מ 45 מתוך ה100 שאתה חייב לי ולכן אני מכניסה אותך עכשוו לכלוב > ומצביע על כלוב קטן בפינת החדר שלא ראתי קודם אני זוחל לשם צמוד לרגליה ונכנס > פנימיה היא קושרת לי את הידים לתוך הכלוב וגם את הרגלים מקופלות פנימיה קשורת > גם כן ואני מונח בתנוחה מאד מאד לא נוחה בתוך הכלוב יוצא שאני שוכב על הבטן > שלי רגלים קשורות בצורה כואבת ליידים כל גופי כואב היא מוציאה בשניה את הפאלג > מהישבן שלי ואני מרגיש הקלה עצומה ואז היא דוחפת לי נר לישבן ומדליקה אותו > היא מביא את הכיסא ומתיישבת לידי הכלוב שלי עם המגף מול הפרצוף שלי הגוף שלי > כואב מהתנוחה הזו ולאט לאט אני מתחיל להרגיש את כאב החלב שמטפף על ישבני > היא מקרבת את המגף לחור הכלוב וכל כולי רוצה רק לנשק את המגף שלה הגוף כאוב > מהמכות והכל וכן החלב נשפך לו על ישבני וצורב אותו ופי משתוקק לנשק לה את > המגף..... > ההמשך בקרוב > > -------------------------------- > שם משתמש |
|
המלט |
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
Re: ספור המאמנת מוקדש ללידי אלכס
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
המלט • 5 בינו׳ 2011
ofer00 כתב/ה: >
> עוד לא גמרת חצי חמוד שלי היא מתישבת לידי ומלטפת את רואשי . אנחנו בתחילתו > של השיעור הראשון ואתה מרוח לי ככה על הריצפה, אני מביט בה בהערצה ומת לכך > שתמשיך ללטלף את רואשי היא כאילו שומעת את רחשי ליבי ממשיכה קצרות ללטף את > ראשי בסופו של יום אחרי כל התלאות הקיומיות, הסאדו והמאזו וכל הפטישים הכי מטורפים שיש, כל מה שבנאדם רוצה זה שילטפו לו קצת את הראש. |
|
בדוי(נשלט) |
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
בדוי(נשלט) • 5 בינו׳ 2011
מאוד מאוד התחברתי
מחכה להמשך |
|
Mark Antony |
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
Mark Antony • 5 בינו׳ 2011
נחמדה רונית הזאת.
|
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
6 בינו׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 6 בינו׳ 2011
המלט כתב/ה: ofer00 כתב/ה: >
> עוד לא גמרת חצי חמוד שלי היא מתישבת לידי ומלטפת את רואשי . אנחנו בתחילתו > של השיעור הראשון ואתה מרוח לי ככה על הריצפה, אני מביט בה בהערצה ומת לכך > שתמשיך ללטלף את רואשי היא כאילו שומעת את רחשי ליבי ממשיכה קצרות ללטף את > ראשי בסופו של יום אחרי כל התלאות הקיומיות, הסאדו והמאזו וכל הפטישים הכי מטורפים שיש, כל מה שבנאדם רוצה זה שילטפו לו קצת את הראש. זה נכון. מזוכיסטים פשוט צריכים להענש ולרצות עונש לפני שהם מסוגלים להנות מליטוף פשוט (: |
|
המלט |
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
7 בינו׳ 2011
המלט • 7 בינו׳ 2011
בכוח המוח כתב/ה: המלט כתב/ה: ofer00 כתב/ה: >
> עוד לא גמרת חצי חמוד שלי היא מתישבת לידי ומלטפת את רואשי . אנחנו בתחילתו > של השיעור הראשון ואתה מרוח לי ככה על הריצפה, אני מביט בה בהערצה ומת לכך > שתמשיך ללטלף את רואשי היא כאילו שומעת את רחשי ליבי ממשיכה קצרות ללטף את > ראשי בסופו של יום אחרי כל התלאות הקיומיות, הסאדו והמאזו וכל הפטישים הכי מטורפים שיש, כל מה שבנאדם רוצה זה שילטפו לו קצת את הראש. זה נכון. מזוכיסטים פשוט צריכים להענש ולרצות עונש לפני שהם מסוגלים להנות מליטוף פשוט (: נגעת כאן באחת מהשאלות המורכבות ביותר בחקר הנפש המזוכיסטית: האם הצורך להענש מופיע לפני הליטוף, או אחריו? |
|
כלבלב אנושי |
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
9 בינו׳ 2011
כלבלב אנושי • 9 בינו׳ 2011
בכוח המח...את אכן ניחנת בהבנה ורגישות רבה לצרכי הנשלט....
|
|