בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
אבל אם כבר - מה בעצם מגיע לשולטות?
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 11 בינו׳ 2011
מה מגיע לשולטת שלך, בשונה מבת הזוג הונילית שלך?
בואו ננפץ יחד את הפנטזיה (: |
|
המלאך גבריאל |
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
המלאך גבריאל • 11 בינו׳ 2011
האמת שזה קטע שמעניין אותי מאוד
ולא מדברת מבחינה פזיולוגית אלה מבחינת ייחס לא מבחינת פנטזייה אלה בייחסים ממושכים . האם המילה שלה שווה יותר משלך בגלל שהי השולטת ? האם היא מחליטה על הכול מראש ואתה לא יכול לקבוע כלום ? האם אתה צריך לעשות דברים אפילו כנגד ההיגיון שלך ? האם מותר לה להעניש אותך שאתה רק רוצה לנוח ולהיות קצת לבד ? האם מותר לה ליבגוד בך ? לעשות שסן על גברים\נשים אחרים ? ואם לא איפה באמת ההבדל בן נלכה לונילית . ניראה לי שאם יהייה תשובות ברורות איזה קו מנחה לייחסים בריאים .... כרגע הקוים ניסתרים וניראה לי שהייחסים ניכשלים בגלל זה . עוד משהוא ...מה עושים בגדול כדיי לשמור על הייחסים שיהיו בעליי עוצמה של משיכה מינית לאורך זמן .... פשוט מה שלי קרה מנסיון שכול ייחסים ארוכים שהיו לי נהפכו לאט עם הזמן לונילים וזה התחיל לשעמם . |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
Cauchy{Venus Blue} • 11 בינו׳ 2011
'מגיע' זה מונח שהמציאו אנשים שלא מצליחים להשיג את מה שהם רוצים (זה ו'זכויות').
מסקנה טריוויאלית מהמשפט הנל הוא שאין כל הבדל בין שולטת לונילית. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
Cauchy כתב/ה: 'מגיע' זה מונח שהמציאו אנשים שלא מצליחים להשיג את מה שהם רוצים (זה ו'זכויות').
מסקנה טריוויאלית מהמשפט הנל הוא שאין כל הבדל בין שולטת לונילית. מזל שאני ונילית, אחרת הייתי מאוד מתרעמת על זה (: |
|
תם רז |
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
תם רז • 11 בינו׳ 2011
לונילית מגיע מה שהיא צריכה
לשולטת מה שהיא רוצה או לחילופין, לונילית מגיעה האמת לשולטת מגיעה כל האמת.. בשורה התחתונה, עדיף להיות ונילית |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
בטי בום(שולטת) • 11 בינו׳ 2011
מעניין לי את השחלה השמאלית ונילית או שולטת. לאדם שנמצא במערכת יחסים מגיע לקבל אמון, כנות וכבוד, על השאר אפשר לנהל משא ומתן. לי באופן אישי מגיע קרמבו מוקה ומסאז בקרקפת. |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
nomorenomore • 11 בינו׳ 2011
תם רז כתב/ה: לונילית מגיע מה שהיא צריכה
לשולטת מה שהיא רוצה או לחילופין, לונילית מגיעה האמת לשולטת מגיעה כל האמת.. בשורה התחתונה, עדיף להיות ונילית בולשיט. לוונילית ושולטת, תמיד מגיע כל האמת, כמו לנשלט נשלטת, ושולט, וונילי.... בכלל, דיון מגוכך... :S פשוט רואים ששום דבר טוב לא ייצמח ממנו. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
Sparafucile כתב/ה: תם רז כתב/ה: לונילית מגיע מה שהיא צריכה
לשולטת מה שהיא רוצה או לחילופין, לונילית מגיעה האמת לשולטת מגיעה כל האמת.. בשורה התחתונה, עדיף להיות ונילית בולשיט. לוונילית ושולטת, תמיד מגיע כל האמת, כמו לנשלט נשלטת, ושולט, וונילי.... בכלל, דיון מגוכך... :S פשוט רואים ששום דבר טוב לא ייצמח ממנו. די נו. אל תהיה כזה סקפטי. אם יש החושבים שיש דברים יחודיים שמגיעים לנשלט במערכת יחסים, בטח יש כאלה שמגיעים גם לשולטות. מה עם פנסיה למשל? |
|
סוגד שישים ותשע |
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
11 בינו׳ 2011
סוגד שישים ותשע • 11 בינו׳ 2011
בעניי ההבדל הוא דק מאוד
ונילית מקבלת גבר שהוא טווס אם היא יודעת לכוון את זה נכון יהיו לה חיי סקס טובים השולטת מקבלת דג מנקה ואם היא רוצה יהיה לה סקס טוב אבל יש לה אפשרות לסקס מעולה |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
12 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
12 בינו׳ 2011
nomorenomore • 12 בינו׳ 2011
בכוח המוח כתב/ה: Sparafucile כתב/ה: תם רז כתב/ה: לונילית מגיע מה שהיא צריכה
לשולטת מה שהיא רוצה או לחילופין, לונילית מגיעה האמת לשולטת מגיעה כל האמת.. בשורה התחתונה, עדיף להיות ונילית בולשיט. לוונילית ושולטת, תמיד מגיע כל האמת, כמו לנשלט נשלטת, ושולט, וונילי.... בכלל, דיון מגוכך... :S פשוט רואים ששום דבר טוב לא ייצמח ממנו. די נו. אל תהיה כזה סקפטי. אם יש החושבים שיש דברים יחודיים שמגיעים לנשלט במערכת יחסים, בטח יש כאלה שמגיעים גם לשולטות. מה עם פנסיה למשל? רגע רגע, את רוצה לומר לי... שנשלט אמור לקבל את העובדה שהשולטת החטובה והכוסית שלו תהיה בת 80 ומדולדלת ?! איכס !!!!!!!!!!!!!!!!!!! זיבי. אין פנסיה. |
|