סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

התחלה..

מורה ומחנך​(שולט)
לפני 13 שנים • 25 בינו׳ 2011

התחלה..

מורה ומחנך​(שולט) • 25 בינו׳ 2011
הוא דפק בדלת.
מיכל מיהרה לדלת. יודעת שהוא שונא לחכות.
"הייתה לי טיסה נוראית" אמר כשחלף על פניה לסלון. היא מיהרה אחריו. הוא התיישב על הספה.
היא נשארה לעמוד, נבוכה. "רוצה משהו לשתות?" מילמלה. "קפה יהיה נחמד" הוא השיב.
מיכל מיהרה למטבח. היא הוסיפה מים לקומקום והמתינה. ההמתנה עשתה אותה תמיד עצבנית קצת. איך אני נראית חשבה בפעם המאה היום. הייתי צריכה להישאר עם המכנס הכחול. כאילו שלא החלפת בגדים 20 פעם לפני שהוא בא, גיחכה, כמו איזה ילדונת מתלהבת מתלבטת מה יתאים יותר. בסוף בחרה בשמלה שמחמיאה לגוף, כזו שמבליטה את השדיים למעלה ונצמדת עד שמסתיימת לה קצת מעל הברך. שיהיה לו נוח. המחשבה על השמלה גרמה לחמימות שהתפשטה לה אל בין הרגלים. הוא שוב פה. כיף להיות לחוצה ככה חייכה לעצמה.

לפתע היא חשה אותו מאחוריה. לפני שהספיקה להסתובב אליו הוא הניח את ידיו על כתפיה ממסמר אותה למקום. "מה את עושה?"
"מכינה קפה מחכה שהמים יתחממו"
"ואני תקוע לי בסלון מחכה לך ?" הידיים שלו החלו לשוטט על הגוף שלה. היא לא זזה.
היד ירדה לה לכיוון השדיים. "בטח עמדת פה והתחרמנת לעצמך" הוא לחש לה באוזן.
היד משכה את השמלה מעט וחילצה את השד הימני החוצה מותירה אותו חשוף מחוץ לשמלה.
"ואני יושב לי בסלון ומחכה.." הוא המשיך ללחוש.
הידיים החלו במסע למטה. עד הגיעו לקו השמלה היא הרגישה את הקור של האויר נוגע בירכיה שהוא משך את השמלה למעלה שתי אצבעותיו אחזו בצידי התחתון שכבר החל להרטב הוא החל למשוך את התחתון למטה עד שהגיע לברכיה.
הידיים עזבו אותה. "כשזה יהיה מוכן תגישי לי לסלון. ואל תטרחי לסדר את עצמך בואי ככה."

היא מיהרה להכין את הקפה אחזה בכוס והחלה לזוז לכיוון הסלון. התחתון שתלוי ברפיון על ברכיה גרם לה לעשות צעד קטן בכל פעם. והשד שבצבץ לו מחוץ לחולצה רק הגביר את המבוכה. הוא ידע שהיא התלבשה בשבילו. המשחק הקטן הזה נועד כדי לגרום לה להרגיש מטופשת, נבוכה, ולא בשליטה.
היא המשיכה ללכת עד שהגיעה לידו. היא הניחה את הקפה על השולחן. והזדקפה. לא מעיזה לזוז.

הוא הביט בה מחויך, תראי איך את נראית. תסדרי את עצמך. היא מיהרה להסתדר. הרימה את התחתון והחזירה את החזיה והשמלה למקום.
"עכשיו יותר טוב". הוא אמר. "כמה שאת יפה. זה פשוט לא יאמן. את כל כך סקסית. היית יכולה לחסוך את כל המבוכה הזו אם לא היית חושבת על עצמך כל הזמן." מיכל לא ענתה. נשארה לעמוד.
"בואי שבי לידי" מיכל מיהרה לשבת לרגליו. יודעת היטב שלידי לא אומר איתי על הספה כמובן.
הוא חייך אליה.
"חם פה. תורידי לי את הנעליים, ותעיפי את השמלה שלא יהיה לך חם מידי."
מיכל מיהרה לציית.
בזמן שהיא התפשטה הוא הדליק טלויזיה. היא שנאה שהוא עשה את זה. זה כאילו הפך אותה למיותרת בחדר. היא רצתה שיתרכז בה ורק בה.
הוא זרק לעברה מבט אחרי שנשארה רק עם החזיה והתחתון. "שבי יפה" הוא אמר.
שבי יפה אומר לשבת כשהרגליים מפוסקות ככה שאפשר לראות את המתווה של הכוס שלה דרך התחתון והידיים מאחורי הגב כדי שהשדיים יבלטו.
הוא זיפזפ אקראית בין התחנות. "אחלה.. יש משחק נראה לי שאני אראה את המשחק."
הוא הפנה מבט אליה.
"אלא אם כן יש פה משהו יותר נחמד לראות" הוא חייך "תראי לי את התחת שלך. את יודעת כמה אני אוהב אותו" היא הסתובבה אליו נעמדה על ארבע מפנה אליו את התחת מבליטה אותו כמו נקבה מיוחמת..
"לא מעניין.. שאני אחזור לטלויזיה?" "לא בבקשה לא " פלטה מיכל. אני אשעשע אותך.
היא מיהרה להושיט את ידיה והסירה את התחתון.. היא החלה להזיז את התחת שלה במעגלים קלים..
"נחמד, נחמד.. " הוא הושיט יד והחל ללטף את התחת שלה קלות. "נחמד אבל לא מספיק" הוא סטר לה בחוזקה על התחת. "אני אשאר עם המשחק." לא בבקשה" מיכל לחשה.. "הנה, זה יותר מעניין.."
היא הושיטה את ידיה לאחור ופיסקה את התחת. היא שנאה את התנוחה הזו שחשפה את חור התחת שלה ואת הכוס הפעור מתחתיו. הרגישה כל כך זולה.
האצבע שלו החלה לנדוד במורד החריץ מהגב שלה עד לחור התחת. "לא מספיק לא מספיק.." הוא זימר.
מיכל הושיטה אצבע והחלה להחדיר אותה לכוס הרטוב.
הסטירה שחטפה על התחת גרמה לה לפלוט קריאת כאב קלה. "לא לגעת בלי רשות זונה. שוב את חושבת רק על עצמך. הכוס מחוץ לתחום עד שאני לא אומר אחרת. אבל החור של התחת.. זה כבר סיפור אחר"
מיכל מיהרה להושיט אצבע לכיוון חור התחת שלה. היא שנאה לעשות את זה מולו. האצבע החלה לחדור. הייתי צריכה ללקק אותה חשבה. הא החלה להחדיר אותה מעט לבפנים.
"אני חושב שלמכבי יש סיכוי לתקוע גול בכמה דקות הקרובות. נראה שאם לא יתחילו לזוז פה עניינים אצלך את יכולה להתלבש."
האיום עשה את שלו. האצבע חדרה עד הסוף. "מרשים. אחת זה נחמד. אבל לא בודד לה שם בפנים?"
מיכל הבינה את הרמז והחלה להחדיר את האצבע השנייה." זה ממש כאב כי התחת לא היה מוכן והאצבעות יבשות. מיכל לא ויתרה ושתי הצבעות היו בפנים.
"ועכשיו זיון." הוא לחש. מיכל החלה להניע את האצבעות עמוק בתוך החור. כל תנועה מכאיבה מעט.
"את רואה, נהיה מעניין" הביט בה מוקסם.
"אפילו הזין שלי מתחיל להתעניין. תתהפכי בלי להוציא את האצבעות."
מיכל הסתובבה באיטיות שהאצבעות עדיין בתוכה. היא פנתה אליו ועמדה על הברכיים מולו כששתי האצבעות בתחת.
"שמחה שאני איתך ולא עם המשחק?" "כן " היא חייכה.
הוא התכופף אליה והסיר את החזיה שלה. היא הייתה עירומה. אהבה מאוד להיות עירומה איתו. במיוחד כשהיה לבוש והביט בה כך. "את ממשיכה לזיין" "כן" היא אמרה ממשיכה להניע את האצבעות עמוק בתוך התחת שלה.
הוא הושיט את ידו והחל ללטף לה את השד. העיניים שלה נעצמו קלות שהיא מתמסרת למגע ולתחושה הנעימה שהחלה להתפשט מהתנועה הקצובה של האצבעות בתחת...
הוא סטר לה בחדות של השד. הכאב הקפיץ אותה.
הוא צבט לה בפטמה ומשך אותה בחדות לעברו, נעץ בה מבט פלדה.
"שוב חושבת רק על עצמך זונה? קצת נעים לך מהזיון העצמי שלך בתחת ואני נהיה אויר?"
"אני חושב שלא תהיה ברירה אלא קצת לחנך אותך."
Happily Married​(אחרת)
לפני 13 שנים • 27 בינו׳ 2011

Re: התחלה..

Happily Married​(אחרת) • 27 בינו׳ 2011
מורה ומחנך כתב/ה:

היא הייתה עירומה. אהבה מאוד להיות עירומה איתו. במיוחד כשהיה לבוש והביט בה כך.

כן, אני בהחלט מתחברת...