על הברכיים(נשלט) |
לפני 20 שנים •
2 בינו׳ 2004
סליחה גבירתי אבל...
לפני 20 שנים •
2 בינו׳ 2004
על הברכיים(נשלט) • 2 בינו׳ 2004
שבת שלום לכולם ובהזדמנות זו, נעים מאוד.
אני כבר די הרבה זמן באתר ויותר מכך בבדס"מ. עד כה,השתתפותי באתר,הייתה פסיבית ולא הרגשתי צורך לכתוב ולהתבטא. בסך הכל אני מבלה המון זמן ב"כלוב" משום שאני מוצא את החוויה מהנה ומשכילה כאחד ועל כך תודתי לכולם. אני גם מגיע למועדון ולמפגשים וזאת בעיקר משום היתרונות הרבים של הקהילה. תופעה אחת,פוגמת בהנאתי וגורמת לי להתקנא בקהילות וניליות. רוב המלכות בכלוב הן מלכות בתשלום. אני לא מעוניין במלכה בתשלום בשום מחיר מחיר למטב ידיעתי אני לא היחיד. מלכה בתשלום שייכת לכאן לטעמי, באותה מידה שנערת ליווי שייכת לצ'אט היכרויות. מעבר לכך שאני לא רואה במלכות בתשלום פוטנציאל למפגש, הייתי מעדיף שיהיה סימן כלשהו אשר יזהה אותן בפורום "למען גילוי נאות". גם לדעותיהן והודעותיהן אני מתייחס באופן שונה משום שגם מבחינה פילוסופית אני מתעניין ומסתקרן מבדס"מ שנעשה בשם הרגש ויוצא מהלב, לא כזה שנובע מהצורך להתפרנס ( לא שאני לא מכבד צורך שכזה). אני לא אוהב לראות סרט בו הסאב נכנס ומשלם למלכה או לקרוא סיפור כזה, אני לא מכיר בזה כחלק מהחוויה ואני בטוח שרוב הסאבים חושבים כמוני. וזאת למעשה הביקורת, עליכם הסאבים בכלוב. לדעתי אתם כנועים וצייתנים בפורום יותר מאשר בסשן. לדעתי להיות סאב אין פירושו לוותר על חופש הביטוי או על זכויות וצרכים אנושיים אחרים. מה דעתכם? |
|
Tame |
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
Tame • 3 בינו׳ 2004
איך העובדה שנמצאות כאן מלכות בתשלום מונע משהו מחופש הביטוי של הסאבים..?
|
|
דני בוי |
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 בינו׳ 2004
דני בוי • 3 בינו׳ 2004
דבר ראשון ברוך הבא.
דבר שני מהיכן לקחת שיש כאן בעיקר מלכות בתשלום ? בכל מקרה לידיעתך יש מלכות בתשלום מקצועיות שאומנם גובות כסף אבל נהנות מאד מעבודתן זו, דומיננטיות באופיין,יודעות להעביר סשנים ברמה גבוהה (מי שאוהב שליטה בגמירה אולי לא יאהב סשנים כאלו) ואתה יודע מה , מרוב שהן שאוהבות את זה הן מחזיקות סאב/עבד קבוע לא בתשלום אז מה זה אומר לך? במועדון למשל מאז הקמתו ועד היום 80-90 אחוז לערך אם לא יותר מהמלכות המופיעות בו והופיעו בעבר הן מלכות בתשלום שהיו או עדיין ישנן מלכות בתשלום ותקרא כמה תגובות חיוביות ביותר חלק מהן קיבלו או שבעצמך ראית. ועוד משהו ? לא יודע אם הלכת למלכה בתשלום , אבל ישנן כמה מלכות בתשלום מקצועיות (עזוב את הציוד והאבזור היקר שמשתמשות בכסף שמרוויחות) שיעבירו עליך סשן ברמה כזו גבוהה שלא ניתקלת או אף תתקל אצל שום מלכה/דומית רגילה ומה הסיבה ? לא רק אהבה לתחום והצורך לתת תמורה בעד התשלום אלא הגיוון בלקוחות/עבדים הרבים המגיעים אליה, כל אחד עם הראש "המשוגע" שלו, היא הופכת למעין פסיכולוגית אחרי השתפשפות בקהל מגוון שכזה מכל הסוגים וגם המינים וכמובן מכל הגילאים (מעל 18 ) לא בא להגן עליהן ולהיות המייצג שלהן אבל בא מתוך נקודת מבט אובייקטיבית השוללת הכללה. יש עבדים שלא מענוניינים במערכת יחסי שליטה ממשוכים כדרך חיים מסוכמת שבו יש צד שולט וצד נשלט אלא להמשיך בחייהם הפרטיים, לבוא ולספק את צרכיהם במימוש הפנטזיות שלהם ולהמשיך בדרכם כרגיל. אכן כאן אתה תמצא עבדים שמוותרים על עקרונות שלהם מסיבות רבות ואתה יודע מה ? גם מלכות כחלק מהרצון העז לספק צרכים מסויימים זמניים ולא מחוייבי המציאות. |
|