בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
פורים (מ)שפיל
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 18 במרץ 2011
שמתם לב כמה ענייני שליטה והשפלות יש במגילת אסתר?
על קצה המזלג - 1.המלך מעוניין ששפחתו הראשית, ושתי, תרקוד (?!?) למענו ולמען החבר'ה. 2. ושתי מסרבת, והמלך מתפדח מול כולם. 3. הוא מעיף אותה ברעש גדול מול כל הממלכה ולוקח אחרת תחתיה. 4. המן מושפל עד עפר כשהוא הולך עם הסוס עליו ישוב מרדכי ומכריז בקולי קולות כי "כך יעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו" 5. ליתר בטחון תולים את הצורר, את אשתו ואת ילדיו, במשפט ראווה. 6. ליהודים היתה אורה ושמחה.. בכלל, פורים הוא חג מאוד בדסמי, גם בגלל המשחק שבו, התחפושות, אובדן השליטה: " אמר רבא, מיחייב איניש לבסומי בפוריא עד דלא ידע בין ארור המן לברוך מרדכי " – מגילה,ז,ב (ארמית: חייב אדם להשתכר בפורים, עד שלא יבחין בין ארור המן לברוך מרדכי) ואני שואלת, ככה ברוח החג - קורה שאתם משחקים משחקי תפקידים של דמויות ספציפיות? נגיד : עובדיה יוסף מסשן את ענת קם? וגם - עם איזו דמות (מהעבר או ההווה) הייתם רוצים לחזור הביתה ממסיבת פורים, ומה הייתם רוצים לעשות לה? בברכת ברוך מרדכי (: |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
פוסט מצוין, איזו מחשבה מקורית!
כל הכבוד! ולעניין השאלה - כבר כמה זמן אני מפנטזת על זה שאני מסשנת את קדאפי. הוא כזה סקסי, אלים ורב כוח - זה יהיה נהדר לראות אותו כורע על 4 ומייבב.. מגרה. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
בטי בום(שולטת) • 18 במרץ 2011
בכח כפרה עליך. ברוני רון הייתי שמחה לעשות שפטים, לא סשן כי לא מעניין אותי הבטוח שפוי ובהסכמה. והייתי רוצה לפתוח לעוז זהבי כמה נקבים בגוף |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
בטי בום כתב/ה: בכח כפרה עליך. ברוני רון הייתי שמחה לעשות שפטים, לא סשן כי לא מעניין אותי הבטוח שפוי ובהסכמה. והייתי רוצה לפתוח לעוז זהבי כמה נקבים בגוף אבל זה רק משחק תפקידים כפרה... רוצה שאני אתחפש לרוני רון היום? רק בזהירות על איברים פנימיים עם הרובה הדו קני שלך... }{ |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
בטי בום(שולטת) • 18 במרץ 2011
משחק תפקידים... בואי נתחפש לאחיות הרעות של סינדרלה ונמצא סנדרלה פרטית? או חוקרות מז"פ? |
|
tch(נשלט) |
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
tch(נשלט) • 18 במרץ 2011
בטי בום כתב/ה: בואי נתחפש לאחיות הרעות של סינדרלה ונמצא סנדרלה פרטית? האחיות של סנדרלה היו מכוערות בטרוף. לא מתאים לך. תנסי משהו אחר. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
18 במרץ 2011
נוריתE • 18 במרץ 2011
אבל תחשבו על זה
שוושתי שדרך אגב ,היתה אישתו הראשית החוקית של המלך ולא פילגש סרבה בתוקף להשפיל עצמה כמו נערת הרמון פשוטה ושאסתר בתכלס סובבה אותו על האצבע הקטנה שלה ובכלל אי אפשר לשפוט את סיפור המגילה ולא אתהתקופה לא בקונספט עכשוי בטח שלא בקונספט בידיסמי כמו שלנו |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
19 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
19 במרץ 2011
nomorenomore • 19 במרץ 2011
מזל ששאני לא מכיר אותך בכוח... הייתי מחופש לקדאפי אתמול
|
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
20 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
20 במרץ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 20 במרץ 2011
Sparafucile כתב/ה: מזל ששאני לא מכיר אותך בכוח... הייתי מחופש לקדאפי אתמול
ניצלת בעור שיניך, בחיי...(: איך לא ראיתי?? |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
20 במרץ 2011
Re: פורים (מ)שפיל
לפני 13 שנים •
20 במרץ 2011
master xy(שולט) • 20 במרץ 2011
בכוח המוח כתב/ה: שמתם לב כמה ענייני שליטה והשפלות יש במגילת אסתר?
על קצה המזלג - 1.המלך מעוניין ששפחתו הראשית, ושתי, תרקוד (?!?) למענו ולמען החבר'ה. 2. ושתי מסרבת, והמלך מתפדח מול כולם. 3. הוא מעיף אותה ברעש גדול מול כל הממלכה ולוקח אחרת תחתיה. 4. המן מושפל עד עפר כשהוא הולך עם הסוס עליו ישוב מרדכי ומכריז בקולי קולות כי "כך יעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו" 5. ליתר בטחון תולים את הצורר, את אשתו ואת ילדיו, במשפט ראווה. 6. ליהודים היתה אורה ושמחה.. בכלל, פורים הוא חג מאוד בדסמי, גם בגלל המשחק שבו, התחפושות, אובדן השליטה: " אמר רבא, מיחייב איניש לבסומי בפוריא עד דלא ידע בין ארור המן לברוך מרדכי " – מגילה,ז,ב (ארמית: חייב אדם להשתכר בפורים, עד שלא יבחין בין ארור המן לברוך מרדכי) ואני שואלת, ככה ברוח החג - קורה שאתם משחקים משחקי תפקידים של דמויות ספציפיות? נגיד : עובדיה יוסף מסשן את ענת קם? וגם - עם איזו דמות (מהעבר או ההווה) הייתם רוצים לחזור הביתה ממסיבת פורים, ומה הייתם רוצים לעשות לה? בברכת ברוך מרדכי (: יש שם קטע ביזארי מחליא ששופכים על המן מי שופכין . |
|